Antalyada sık görülen rus tipi sarışın mavi göz bronz ten 180 boy zayıf ince bacak türk erkeklerinin en sevdiği kadın tipi.

Antalyada sık görülen rus tipi sarışın mavi göz bronz ten 180 boy zayıf ince bacak türk erkeklerinin en sevdiği kadın tipi.
Bana çok soğuk ve itici geliyor böyle sarı saçlı renkli gözü olan kızlar ve hiç çekici gelmiyorlar gerçekten samimi söylüyorum tipim çok iyi sayılmaz belki ama bu 2 kıza bakmazdım yolda görsem. Esmer, buğday tenli, ya da beyaz tenli kara kaşlı kara gözlü kızlar ilgimi çeker hep
Bunu soruyu1 50 1 60 boyları arasında, gösteren ama elletmeyen, kara kuru yâda obeziteye yakın, Suriyeli Afgan ve hemen hemen her ırka verip evlenince ben bakireyim diyen yatakta orgazm taklidi yapan, para avcısı ve servet düşmanı olan ülkemiz de ki kızlara sorman gerekli bence
Cevap
10Cevap
Türk erkeklerinin genelinde zaten yabancı kız bağımlılığı var nedeni ne bilmiyorum
Ama yani şimdi şu fotodakilere bakar mısınız?
Bildiğin sülün gibiler.
Bi de çok kaprisli olmuyorlar.
Daha sakinler.
Bizim Türk kızları hem sevgili olalım ama dokunma bana modundalar.
Bunlar dokunuyor erkeklere :)
Yani yo**u seviyorum diyorsunuz sösmms
@Melezbirkız Bence okan başkan güzel anlatmış mevzuyu :) buyursunlar efenim
https://youtu.be/k8dq4uNe93Q?si=x-Gr-eiK1KLu6G5p
Aslında mesele dış görünüşleri değil, anlayış seviyeleri. İnanın bana tercihin en büyük sebebi bu. Kendini Rihanna sananlardan trip tavır yemek yerine gerçek rihannaların sevgisi ve saygısıyla uğraşmak sizce de daha cazip değil mi?
Ergenlikte, izlediğimiz sayısız filmde hep onları gördük.. Sonuç ne beklliyorsunuz ki , siz biscolata reklamı izleyince evdeki turşuya wooW dediniz mi hiç :)) Ne görürsen onu istersin
Şimdi kendi çevrene bak aglikla esmer ya da çakma sarışın var onuda geç bunlar daha seksi ve kadınsı hadi onu gec bizim kizlar bizi dövüşçük bunlar adama köle oluyor
Erkekleri de böyle daha dün denizde gördüm antalyada rus ama her rus sari saç mavi göz olmuyor kim
Nasil tiplere olalim efendim
Türk kızı tipi esmer kara kaş kara göz 150 boy
Ben hiç begenemiyorum
İkisi de güzel
Ateşli oluyolar biraz
Sadece seks için seviyorlar çünkü
Aynen bunlara bayılıyorlar
Tercih meselesi
E tatlılar
Yanıyo gaciler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?