Sinirlendim akşam akşam bi bakar mısınız?

Biz kuzenlerimle çok iyiyizdir bugün bize geldiler 2 kişi kız sohbet ediyoduk sonra küçük olan kuzenimin toksik ilişkisi vardı ve çocuk bunun parasını yiyordu ayrıldı ayrılmasına çok sevindim zaten aradan zaman geçti sevgili yaptı daha yeni 1 hafta falan oldu bende gruba fotoğraf atmıştı ona baktım sonra sonunda buldu bee dedim annem de ne dedi bende... Sevgili yapmış dedim annem de sevindi ama fotoyu falan göstermedim zaten anneme kendi anlatıyor biliyorum her geldiğinden annemden bir şeyi saklamaz bende öyle sonra kahveye geldiler işte annem geldi biz otururken teyzem bilmiyodu dimi anlatayım dedi bende ben söyledim dedim yaa niyee dedi gülerek bende sadece manit yaptı dedim çok sevindiğim için dedim sonra o da güldü geçti anneme anlatmaya başladı diğer kuzenim de annemle konuşuyodu bende telefonlu konuştğum için çok cevap veremedim işte anneme dedi ki zaten Ayşe sır tutamaz ablası tutar nisa ağzında bir şeyi tutamaz falan sinirlendim yani ne alaka ben kimlerin nelerini nelerini biliyorum söylemem asla sadece sevgili yaptı dedim o kuzenim de o kadar tepki vermedi diğer kuzenim sır tutamaz o ağzını tutamaz deyince sinirlendim annem de ne alaka bana hiçbir şey anlatmaz dedi onlarla ilgili zaten anlatmam bi insan sadece bunu dedim diye böyle şeyler söyler mi sinir bozucu
Sinirlendim akşam akşam bi bakar mısınız?