Bitcoin veya Coinler ile aranız iyi değilse az bilgi sahibiyseniz başka borsalar kullanın. Örnek olarak coinbase var. Kullanımı en kolay olanlardan ve gayet iyi çalışıyor
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Reis. En iyisi binance diye dusunuyorum. digerlerini goruyoruz her gun bi site yagmalaniyor.!
Binance en saglami. cokmez. cokemez. adamin gezegen degistirmesi lazim o kadar parayla nereye kacicak ya. btc turk tw cok guvenilir. bizim patronun. Patronda cok zenginn
Yanlış anlamada 350 tl işlem yapıp bunları düşünmen fazla değilmi sencede. Kuruntu yapma kanka. Milyonlarca kişi binance dışında binlerce hatta çok daha fazla işlem yapıp duruyorlar. Onlar canım yani? Onlar enayimi yani? Saçma düşünüyorsun bence
niye 350 tl yi bu kadar kucumsuyosunkı anlamadım. ne üdüğü belirsiz sitelere girmem ben kardeşim . bana göre en iyisi binance . ha belki diğer coinlerin hepsi yoktur ama bana göre en saglamı tatmın edıyor beni. vesselam ..
Minimum 500trx işlem yaptırıyor, senin 300 küsur görünüyor. Binance tr hesabı aç, oraya direkt eft ile yollayabiliyorsun. Oradan da usdt yapıp binance e kolay atarsın.
bak ordaki sistem ve koinler bes para etmez bu yuzden programı silip . para atarken btc yi kullanıyorum . usd. . tether atabiliyorum. ilk defa tron atmak istedim atmadı . dediğim gibi arastırıcam eger sıfır komısyon alıyorsa tekrar kurup kullanabılırım bnance tr yı
Beş para etmez dediğin sistem binance globalle otomatik senkron olduğu için risksiz komisyonsuz işlem yapıyor. Binance tr coin token vs almak için değil, yasaklar sebebiyle oluşan sorunu hatasız çözmek için.
baskan arastırdım simdi tekrar kurdum binance tr yi . transfer ucretı hıc alınmıyormus gercekten . yani para aktarımı için iyi bisistem . onun dısında kullanılmaz bana göre btc turkdaha iyi
Şu an bütün koinler uygun alınabilir. Yalnız düşüşün derinleşeceğine dair veriler de var. Bu piyasa da dibin dibini kestirmek zor. O nedenle elindeki sermayeyi iyi kullan.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
349trx var, 500 olması lazım sanki gerekenfen az paran var gibi çok da anlamam ama
evet bi miktar daha atıcam . coinler saglam düşmüş . ii bi fırsat . sende gir . cts i diye bi koın var ona
Ben almıştım bir ara biraz da sonra bıraktım düşünce öyle duruyor kenarda
cts i mi almıştın ?
Bitcoin veya Coinler ile aranız iyi değilse az bilgi sahibiyseniz başka borsalar kullanın. Örnek olarak coinbase var. Kullanımı en kolay olanlardan ve gayet iyi çalışıyor
Reis. En iyisi binance diye dusunuyorum. digerlerini goruyoruz her gun bi site yagmalaniyor.!
Sanmıyorum kanka. Geçenlerdede binance hakkında böyle şeyler çıktı? Kime inanıcaz o zaman
Binance en saglami. cokmez. cokemez. adamin gezegen degistirmesi lazim o kadar parayla nereye kacicak ya. btc turk tw cok guvenilir. bizim patronun. Patronda cok zenginn
Yanlış anlamada 350 tl işlem yapıp bunları düşünmen fazla değilmi sencede. Kuruntu yapma kanka. Milyonlarca kişi binance dışında binlerce hatta çok daha fazla işlem yapıp duruyorlar. Onlar canım yani? Onlar enayimi yani? Saçma düşünüyorsun bence
niye 350 tl yi bu kadar kucumsuyosunkı anlamadım. ne üdüğü belirsiz sitelere girmem ben kardeşim . bana göre en iyisi binance . ha belki diğer coinlerin hepsi yoktur ama bana göre en saglamı tatmın edıyor beni. vesselam ..
Burada uyarı yok ki. Ayrıca masraf da 1.000 trx mi görünüyor yoksa bana mı öyle geldi?
Minimum 500trx işlem yaptırıyor, senin 300 küsur görünüyor. Binance tr hesabı aç, oraya direkt eft ile yollayabiliyorsun. Oradan da usdt yapıp binance e kolay atarsın.
Ayni hesaba gelicek. binance tr de daha mi ucuz yoksa gondermek. binance globale?
Muhtemelen sıfır komisyon. Aynı hesaba gelmez çünkü şu an sen göndereniyorsun. Youtube a binance tr den binance e yaz, yeni tarihli videolara bir bak.
bak ordaki sistem ve koinler bes para etmez bu yuzden programı silip . para atarken btc yi kullanıyorum . usd. . tether atabiliyorum. ilk defa tron atmak istedim atmadı . dediğim gibi arastırıcam eger sıfır komısyon alıyorsa tekrar kurup kullanabılırım bnance tr yı
Beş para etmez dediğin sistem binance globalle otomatik senkron olduğu için risksiz komisyonsuz işlem yapıyor. Binance tr coin token vs almak için değil, yasaklar sebebiyle oluşan sorunu hatasız çözmek için.
baskan arastırdım simdi tekrar kurdum binance tr yi . transfer ucretı hıc alınmıyormus gercekten . yani para aktarımı için iyi bisistem . onun dısında kullanılmaz bana göre btc turkdaha iyi
BTC Türk'den en az 500 trx 'iniz olursa gönderebilirsiniz. Sizin 349 tane varmış.
Konuyu actiktan sonra farkina vardim. Biraz daha satin almam lazimmissssss
151 tron daha alırsan aktarma işlemin gerçekleşir.
Reis. Bunu binanceye gondericem. Biraz daha alıp . binanceden istedigim coini alabilirmiyim? ya da orada usd teye mi cevirmem lazim?
Aynen orada usdt’ye çevirmelisin.
Ya da aldığın tronları usdteye çevirip öyle aktarıp direk başka koinde alabilrisin.
İkisi de aynı durum zaten.
Ctsi almayi dusunuyorum bi bakalbilirmisin
Şu an bütün koinler uygun alınabilir.
Yalnız düşüşün derinleşeceğine dair veriler de var.
Bu piyasa da dibin dibini kestirmek zor.
O nedenle elindeki sermayeyi iyi kullan.
Almamak daha iyi oyleyse😀😀
Eyvallah
Düşüş olacağına kesin diyemeyiz ama bekliyoruz.
Kademeli alım yapmak doğru olandır.
Mantikli bu mesela 5 binle giriceksen 2 binle gir
Aynen öyle.
Sadece bir koine değil en az 3-5 koine yatırım yapmalısın.
Düştükçe eklemeli.
Yükseldikçe kar almalısın.
Tivitırda , yutup da deneyimli yatırımcılar var onları takip.
Uzun vadeciysen 30 binlere kadar düşerse kademeli al.
BTC 100 binden önce de satma.
Ytd