Merhamet en değerli hazinedir, bir partner , bir hayat arkadaşı ararken ve isterken mutlaka merhametli bir insan arayın ve isteyin ayrıca tanımaya çalıştıklarınızın merhametli olup olmamasına bakın. Çünkü gerçek şu ki, kaşı gözü değil, boyu posu değil, malı mülkü değil, merhametidir insanı , insan yapan. Merhametli insanlara denk gelin. İyi haftalar canlar💙💖
Evet kesinlikle getirir insanlar ile mesafeli olmak yerinde konuşmak her zaman iyidir özellikle kendim için söylemem gerekirse karşı cinse karşı iletişim konusunda artık daha fazla dikkatli olmanın ya da her insana güven duymamak konusunda tedbirli olmanın iyi olduğunu söyleyebilirim.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
1 yıl
Aynen öyle arkadaşım ! Bunu çok geç Olsada öğrendim… eskiden üzülürdüm neden benimle kimse arkadaş dost kalmak istemiyor.. sonra anladım kimmegerse herkes iki yüzlüymüs. Bugün yüzüne gülenler yarın arkadan konuşurmuş…. Bugün çok tanıdığım var ama çok samimi oldugum sadece iki kişi…
merhamet dediğin gibi çok önemli. Ben hep dua ettim anlayışlı merhametli bir eşim olsun diye. Geç evlendim bu yüzden eşimde bazen çok iyi bazen merhametsiz 😔 aileme karşı yani.. böyle yaptıkça bende üzülüyorum
Üzülmeyin Allah kalbine merhamet versin eşinizin. Evet iki yüzlü ve yalancı insan çok , o yüzden hayatıma zaten çok insan almam son zamanlar da aldiklarimida hayatımdan cikarttim, anladimki iki yüzlüler, kendi işlerine gelmeyeni işlerine göre davranmayinca kötü oluyorsun, bu yüzden en güzeli pek kimle muhatap olmamak, en iyisi. 💙
Aynen öyle.. ben çok saf biriyim iyi niyetliyim herkese o gözle bakıyorum ama baktım millet ya dalga geçiyor ya da iyi niyetimi kullanıyor … bazen sesim çıkıyor artık ama sonra yine ben üzülüyorum biliyormuşum neden böyle yaptım diye kendime kızıyorum😒… Amin ins 🤲🏻 oda bazı şeyleri görmediği için mi bilmiyorum umarım kalbine merhamet gelir
İnsanlarla olan etkileşimle ve beklentilerle bağlantılı bu durum. Evet, insanı minimuma indirince daha rahat olacağımızı düşünürüz. Yinede sosyal varlıklarız, insanlardan bağımsız değiliz. Kimi nereye koyacağımızın hesabını iyi yaptığımızda sorunlara karşı daha az etkiyle karşılaşırız. Huzuru nerede ve nasıl aradığımız göz önünde bulundurulduğunda kendimize göresini bulmak zor olmaz.
Kesinlikle çok güzel bir dilek ve düşünce paylaşmışsın 💖👏 “Az insan, çok huzur” sözünü çok severim, çünkü gerçekten fazla kalabalık bazen enerjimizi sömürebiliyor. Ama şunu da unutma, kaliteli ilişkiler insanın ruhuna iyi gelir. Merhamet dediğin gibi en kıymetli erdemlerden biri. Partner seçerken ya da hayat yolculuğunda birini hayatına alırken bu bir rehber olabilir. Az ama öz, kalpten seven ve merhametli insanlarla çevrili olmak her zaman huzur getirir. Sevgiyle kal! 💙✨
Kesinlikle öyle.. Az insan çok huzur.. Huzurumu bozan insanların hayatımda yeri yok.. Merhamet vicdan çok önemli bir şey.. Ama ne yazık ki çoğu insanda yok..