Kocama sürekli işyerinden kızlar kadınlar yazıyor arıyor?

Kendisi öyle yetkili değil, normal çalışan. İşe başlayalı 4 ay oldu. Kadınlar kızlar bu izinliyken veya mesaisi geç başladığı zaman evdeyken bile arıyorlar "nerdesin gelmiyon mu?" diye. Sabah akşam farketmeksizin. Yani işle alakalı aramıyorlar. Sorduğumda "evli olduğumu herkes biliyor" diyor. Orada işe girmesini ben istemiştim, çünkü oranın müşterisiyim. İşyerine defalarca gittim o arayanlar kızlar ortadan kayboluyor, hatta bir tanesi eşimle konuşurken geldiğimi görünce önümden kaçarak gitti resmen. Öyle üstüne yürüme tartışma durumu da yok üstelik. İşyerinde çalışanların birbirini araması vs yasak, wp grubu kurmuş yetkililer, katlar arası o gruptan iletişim için.

Geçen gün, ayar olduğum kızın evimin birkaç ev ötesinde oturduğunu, işten eve gelirken toplu taşıma yerine işyerinin sevkiyat aracıyla sürekli onunla beraber gelip gittiğini öğrendim. Üstelik kız geçen hafta yine aradığında rahatsızlık duyduğumu belli etmiştim.

Bizimki annesini anneannesini vs hergün istisnasız arar, hiçbiri yok ama bu Kız wp da sık görüşülenlere alınmış o kadar iletişim kurulmuş ki... Ama bu akşam ver telefonu bakayım dediğimde o kıza dair mesaj ve aramalar yok, silinmiş sanırım. Normal arama kayıtlarına normal mesajlarına bakayım derken saniyelik olarak kızı aramış oldum. Anında üst üste aradı meşgule attığımız halde bir de mesaj attı kız. Hatta üstüne kocamı işyerinden bir erkeğe de arattı (O da benim telefonu kurcalamıştı o gün, sen de bakarsın demişti)

Daha evleneli 6 ay bile olmadı. Öncesinde 1 yıl boyunca ayrı şehirlerde sevgiliydik. Elinde telefon karşısında tv veya pc sürekli göz onlarda. Reels videoları, oyun, sesli görüntülü sohbetler bitince de uyku vakti. Yüzyüze konuşurken yemek yiyemiyoruz. Defalarca usulca konuşmaya çalıştım, olmuyor. Rahatsız olduğum noktaları belirtiyorum ama aşırı ilgisiz. Yoruldum. Enerjimi sömürdü bu durum, mutlu değilim diyorum, aynı.

İşyerine gittiğimde yanıma gelmeye vakitleri asla yok, ama eşimi sürekli arayabiliyorlar... Fabrika da değil ki, büyük bir mağaza. İşyerine gel tanıştırayım diyordu. "Gelicem işyerine 2 çift lafım olacak ona" dedim, "cesedin çıkar" dedi!!! Ki öyle kavga vs yok, iş bu boyuta vardı. Yüzüme "Boşanırsam senden bu yüzden boşanırım" demişliği bile var.

"Yaşı küçük, 20 yaşında, kardeşim gibi görüyorum, hem işyerinden arkadaşın sevgilisi o" diyor. Sevgili olduğu adam da yeni boşandı ve çocuğu var. Ama kız abi demiyor, gayet cıvık konuşuyor. "Yüce hazretleri" Vs. Bu kızın anası babası biliyor mu bu yaşta evli ve boşanmış erkeklere ilgi duyduğunu? dedim sinirlerim bozuldu.

Beraber kutlayacağımız ilk özel günümüz yılbaşı için rica etmiştim bari bugün birbirimizle iletişim kuralım telefonu bırak başbaşa vakit geçirelim diye, söz vermişti. Zaten işten akşam 10a doğru geldi, yemek yemeden biraz salonda oyalanıp üstüne montunu alıp gelicem işyerinden erkek arkadaş sokağa kadar gelmiş diyince yüzüm düştü, tartışmadım ama trip atıyorsun diyerek bağırdı tartıştı apar topar evden çıktı. Bi yarım saat sonra geldi. O arkadaşının arabasında kızı görüntülü aramış!! Cenazesi varmış kızın. Bizim cenazelerde görüntülü arama yapılmıyor geride kalmışız dedim. Çünkü eşim, ben yakınlarımı kaybettiğimde nasılsın diye bile sormayan biri.

Bu arada yalan söyleme huyu yok. Başından beri 1.5 yıllık tanışıklığımızda birbirimize hiç yalan söylemedik. Kayınvalidemle anne kızdan öteyiz. Kıskanç biri değilim hatta hemcinslerimle daha iyi anlaşırım. Ama rahatsız olduğumu söylediğim halde devam etmesi çok kötü.

Lütfen saygılı ve tutarlı fikirlerinizi alayım?

Güncellemeler
1 yıl
Up up up
Güncellemeler
1 yıl
Güncel
Kocama sürekli işyerinden kızlar kadınlar yazıyor arıyor?