kısa sure once evlenmistik o askerdeyken sosyal medyadan biri ile tanışmıştım öylesine konuşayım dedım ama işler biraz ileri gitti o gelene kadar zaten bu maceradan vazgeçerim bırakırım demiştim fakat o geldiğinde ondan soğudugumu eskisi kadar yakın olmadıgımı anladım hatta bunu kendisi diyordu bende geçiştirip uzun zamandır gormedigim icin garip geldi diyodum ama sonra zaman geçtikçe eskisi givi ona yakın olmadıgımı anladı ve sürekli bu durumu sorgular oldu tabii bu yüzden de insan ister istemez paranoyaklaşiyor surekli bi seyler dusunuyordu telefonumdan her biriyle mesajlasımda gıcık kapıp huylaniyordu bir gun tatildeydik ben dusa girmistim annemin aradiğini soylemisti bende benım yerıme acıp konusmasını istemistim oyle de yaptı tam o sırada sevgilim mesaj yazmıstı ve gormustu hic bi sey demeden cok sakın bir sekilde benım dustan cıkmamı bekledi sonra da hiç tepki vermedi sadece telefonu uzattı gelen bildirimi gosterdi yuzunde acı vardı gerçekten acının duygusuydu gozlerı dolu bi sekilde bana bakiyordu iğrenircwsine hic bir sey diyemedim açıklama bile yapamadım o an odadan cıktı gitti gece dondugunde ayrı ayrı durduk sessizce agliyordu tuvalette aglama seslerini duyuyordum yanına gitmek istedim ama gidemedim utandıgım için aglaması siddetlenmisti sabah giderim diye uyudum sabah esyalarımı toparlayıp gidicekken son kez bakmak istedim ona kanepede yatıyordu normalde erkenden uyanan hayatı gayet planlı bırıydı sasirmistim saat 11e kdr yatmasına yanına gittim ve yavasca seslendim ama cevao vermedı harekette etöiyoedu nefes alis verisini kontrol ettim bi belirti yoktu olmustu kalp krizi gecirdigi icin o gunden beri vicdan azabım benı birakmiyor allaha yoneldim duzenli ibadetimi yapiyorum kımsenın ahını almayın kım bılır basıma ne gelecek allah bilir vicdaniniz sizin en büyük cezanız iyi geceler
Güncellemeler
1 yıl
kocam öldüğü için suçlusu benim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
wattpad kapandı diye mi maruz kalıyoruz sizin bu hastalıklı hayâl dünyanızın beceriksiz sonuçlarına?
watsap ne alKa numara mı vermem size?
A1 Türkçe
kim türkçü
Ya bu hikayeyi başka yerde gördüm redditte var Allah'ım ya 😂😂
?
komık mi ne guluyorsun sen insaf yoksuby olüye saygi n yok mu senın hiç?
Bı de inandırmaya çalışıyor git ders çalış velet 😂
bana velet diyene bak yaşlı moruk zeki kız yapmış nickini 18 diye de yaş koymuş çıtır gözükmek zeki kız ne ezil büzük karıcığım benim fazla komiksin ucube
tamam knk bu kadar sinirlenme ya 😂🤣
inşallah seninde baban ölür
Sen daha geçen kendime cok aşığım kimseyi beğenemiyorm diyen kızsın
evet aşiğim ne var?
Aferin
ben bu hikayenin tıpatıp aynını bi yerde okumuştum
evt ben yazmıştım yine
tamamen kocanın insafı adam için zor sen tekrar yaparsan
öldü
Allah rahmet eylesin. :/
bi süre böyle vicdan yaparsın belki ömrünün sonuna kadar ama devam edersin başkasıyla olmaya nereye kadar dayanacaksın yaşında genç yapacak bir şeyin yok
kusura bakma ama brıyle konuşmak goruşmek istemiyorum ben namussuz biriyim benim yüzümden öldü o adamı hak etmiyordum o beni en guzel şeylere layık gördüğü içi n hep çalişmişti annesınden bıle ustun tutuyordu lanet olsın
iyide bu vicdan azabı hiç geçmeyecek senden. ömrünün sonuna kadar dayanabilirsen helal olsun biryle olmadan
ben ztn yaşamayacayim
zaman herşeyi gösterecek tövbe et ve birdaha yapma eğer evlenmek istersen evlenirsin ilerleyen zamanda buda normal
Kocan boşamadımı hala seni
Not sadece başını okudum sorunun
öldü
Sorun ne git önüne gelenle yat
kimseyle yatmadım
Merhaba okudum yazinizi merak ettigim bir sey var yasiniz kac acaba?
22
Cok genc yasta mi evlendiniz
yok geçen sene
Vefat etti olarak okudum esiniz dogru mu
evel maalesef öldü
Basiniz saolsun. Nerelisiniz
çankırı
yok
Sen bizimle başşak mi geciyon kizim bildigin hikaye yazmissin bizi tutuyorsun aw
ne diyorsunuz siz ne saçmaliyorsunuz ben buraya bir anımı anlatmak istedim içimi dökmek istedim herkes saçmalama peşinde turkıyede yaşiyoruz bıraz hayatın gerçekleriyle yüzleşin ve sizinle ilgilenmiyorum uzak durun benden
Umut yok ahı çıkar senin yüzünden öldü adam
her gün tövbe edip namazımı kiliyorum bu çok kötü hissettiriyor kimsem kalmadı
Allah büyük onunda kaderi böyleymiş geçmişi unut ibadetini et geçer
Yaw çok acıklı yazmışın ama inandırıcı bulmadım
inanmayın ztn allahla benım aramda artık
Daha önce ammeye açıktı yani😂
Boşuna acı çekiyorsun olan olmuş
yok ben bi mahşere çıkdı geldim
Hadi bizi şaşırt evlilik cüzdanını koy buraya, bizde utanalım😂
Herneyse sen oyna çocuum ben jaçtım
Bazıları cidden neyse bir şey demicem
pardon ne?
Bunları görünce gel de evlen
herke s aynı deyıl?
%50 böyle
o zmn evde kal
Evlilik düşüncem yok zaten. Ben senin gibileri kocası varken z. ken kişi oluyorum genelde
z. kilmedim konuştum sadce.. kocam öldü düzgün konuş gozluklerının camını kırarım
Ad hominemlik yapma. Ne yaptıysan yaptın, sonuçta karaktersiz bir kadınsın.
tamam beyfn. di
hiçbir şey olmaz pompaya devam.
çok yazik.
Kocana yazık gerçekten. kimbilur ne hayalleri vardı seninle. neler planlamıştı
evet çok çalışmışt ı o tatile gitmemiz için. orada öldü zavallı adam
Olur böyle şeyler arada. sevgilin devam mi
yok sevgılım falan
Desene mal mülk sana kaldi
yk istemedim giç bir şeyi yazık gunah ailesine verdım
Safsin ya çok saf
neden ssafim
Adamın mallarını istemedin ondan
adamın anasını şey etmişsin
Neden vicdan azabı çekiyon
benım yuzumden öldü
Ne zaman oldu
geçen sen e
Kaç yıllık evliydin
4 aylık
Anladım erken yapmışsın
boşanmalısın
öldü diyorum daha bışanmalisin diyosunuz şu yazıyı adam gibi okumuyorsanuz yorum yapmak içşn yapmayın
çirkinler yazmasın diyen birinin nesini ciddiye alalım kopyala yapıştır sorunu mu
hadi git bıdı bıdı yapma
demek çırkı n sın ki alin iyorsun
Sen nasıl bi insansın yaa
?
Troll
o ne demek trol oyuncak mi
Devam edin
Umutsuz vakaa
ozur dılerım
Özrü kabahatinden büyük
Aynen dogru
Güzel hikaye