Kocam onu aldattıgımı ögrenmisti hala vicdan azabi çekiyorum napmam lazım yardım eder mısınız?

kısa sure once evlenmistik o askerdeyken sosyal medyadan biri ile tanışmıştım öylesine konuşayım dedım ama işler biraz ileri gitti o gelene kadar zaten bu maceradan vazgeçerim bırakırım demiştim fakat o geldiğinde ondan soğudugumu eskisi kadar yakın olmadıgımı anladım hatta bunu kendisi diyordu bende geçiştirip uzun zamandır gormedigim icin garip geldi diyodum ama sonra zaman geçtikçe eskisi givi ona yakın olmadıgımı anladı ve sürekli bu durumu sorgular oldu tabii bu yüzden de insan ister istemez paranoyaklaşiyor surekli bi seyler dusunuyordu telefonumdan her biriyle mesajlasımda gıcık kapıp huylaniyordu bir gun tatildeydik ben dusa girmistim annemin aradiğini soylemisti bende benım yerıme acıp konusmasını istemistim oyle de yaptı tam o sırada sevgilim mesaj yazmıstı ve gormustu hic bi sey demeden cok sakın bir sekilde benım dustan cıkmamı bekledi sonra da hiç tepki vermedi sadece telefonu uzattı gelen bildirimi gosterdi yuzunde acı vardı gerçekten acının duygusuydu gozlerı dolu bi sekilde bana bakiyordu iğrenircwsine hic bir sey diyemedim açıklama bile yapamadım o an odadan cıktı gitti gece dondugunde ayrı ayrı durduk sessizce agliyordu tuvalette aglama seslerini duyuyordum yanına gitmek istedim ama gidemedim utandıgım için aglaması siddetlenmisti sabah giderim diye uyudum sabah esyalarımı toparlayıp gidicekken son kez bakmak istedim ona kanepede yatıyordu normalde erkenden uyanan hayatı gayet planlı bırıydı sasirmistim saat 11e kdr yatmasına yanına gittim ve yavasca seslendim ama cevao vermedı harekette etöiyoedu nefes alis verisini kontrol ettim bi belirti yoktu olmustu kalp krizi gecirdigi icin o gunden beri vicdan azabım benı birakmiyor allaha yoneldim duzenli ibadetimi yapiyorum kımsenın ahını almayın kım bılır basıma ne gelecek allah bilir vicdaniniz sizin en büyük cezanız iyi geceler
Güncellemeler
1 yıl
kocam öldüğü için suçlusu benim
Kocam onu aldattıgımı ögrenmisti hala vicdan azabi çekiyorum napmam lazım yardım eder mısınız?