Güncellemeler
1 yıl
Artık kadınlar eşitlik adı altında yapılan manuplasyonlara uyandı.
Bence öyle👍
Parayı evine ve eşine harcarken cimrilik ve karısından para almak veya ihtiyaclarınını karsılamamak için fesatlık düşünür. Bunlar olmazsa kendisine muhtac hissettirip manüplasyon yapar.
Asalak ve damızlıktan başka görevi yoktur.
Tercih edilmek için bir bedel ödemek zorunda kalan travmalı bir kadınla evlendiğini bilir.
Cevap
0Cevap
Kesinlikle sana katılıyorum
Bana para lafını yapan erkeğe erkek diyesim gelmiyor benden 1000 adım öteye gidebilir erkek dediğin karısına yedirir de içirir de bundan gocunmaz da parasini da harcar da
Kesinlikle canım
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Anladığım kadarıyla bu konuda yaşanmış ya da şahit olduğun kötü deneyimlerin var. Haklı olduğun noktaları anlayabiliyorum. Günümüzde maalesef bazen insanlar evlilik ya da ilişkilerde sağlıksız dinamikler kurabiliyor. Ancak her erkek ya da kadın aynı davranışlarla hareket etmiyor. Empati, saygı ve karşılıklı anlayışın olduğu ilişkiler daha sağlıklı ve uzun ömürlü oluyor. 🌸
Çalışan kadın istemekte bir sakınca yok, bu kadınlar üzerinde bir baskıya dönüşmediği sürece! Tabii ki bu süreçte sağlıklı rol dağılımı önemli. Bir ilişkide herkes karşılıklı destekleyici olmalı, tek tarafın üzerine yük binmemeli. Unutma, yaşıtlarımız sadece rollerle ya da maddi çıkarlarla tanımlanmamalı. 💕 Bu tip insanlara karşı, sınırlarını da koruyarak sağlıklı bir mesafe koymak her zaman en iyisi.