Babamdan kurtulmak için evlenmek istiyorum lütfen okuyup fikir verir misiniz?

Annemle babam boşandı babamda kalıyorum kalma sebebim annemin başka biriyle evlenmesiydi. Neyse ben tek kalıyorum evde babam akşama kadar evde işlerini yapıp akşam kendi annesine kalmaya gidiyor ve yemeği vs yiyo bu eve de hazır ucuz sosislerden falan alıyor onun harici 2 tane ekmek alıyor günlük bugün de çok hastayım ağladım falan kendimi i.. har etmeye kalktım 200 verdi. Neyse sadece fatulari ödüyor onun harici bı tarz büyük olaylar olmadan eve bişey almıyor. Ben 20 yasindayim okumuyorum ve kesinlikle okumayı düşünmüyorum. İş de bulamadım çalışmaya gücüm de yok gün için de vücudum çok yoruluyor. Sosyal çevrem de yok yani yapayalnizim. Ve iyi biriyle evlenmek istiyorum kesinlikle bu siteden sakin yazmayın burdan evlilik olmaz m gerçek hayatta biriyle tanışıp evlenmek istiyorum. babam gibi cimri olmayacak cömert biri iyi biri olacak. Babam 2 lokma ekmek alsa aksama kadar beddua eder m Allah'a havale ediyorum. Babam gibi olmayan biriyle nerde nasıl tanışıp evlenebilir im sadece babamdan kurtulmak için değil sevmek sevilmek için de istiyorum

Güncellemeler
1 yıl
Hala evlenelim yardımcı olayım falan yazıyorsunuz ya sizi de Allah'a havale ediyorum dün annemi de havale ettim yaşadığım hastalığın aynısını yaşadı siz de aynı duruma düşün insllah
Babamdan kurtulmak için evlenmek istiyorum lütfen okuyup fikir verir misiniz?