Uygunsuz yakalandım diye babam beni zorla evlendirecek evlenmek için çok erken evlenmek istemiyorum çözüm yolu gösterir misiniz?

Odamda yalnızdım o an isteğim vardı uygunsuz bir şekilde babama yakalandım giyindim hemen akşamda bana senin evlenme vaktin gelmiş diyor... Olucan başımıza laf getirme bana itiraz istemiyorum dedi. Yaptığım belki yanlıştı o an çok istekliydim ama... Olacak biri değilim anlamıyor beni ben hemen evlenmek istemiyorum ya evlenirsin ya da evden... Olup gidersin dışarıda istediğin erkeğin altına yatarsın istediğinde bu ya zaten açtıracan ağzımı diyip salondan kovdu beni. Çok ağır sözler söyledi evden kaçmak istiyorum ama gidecek yerim yok 60 liraya yakın param var birikmiş dışarıda bir günü bile zor çıkartırım bu parayla çözüm yolu var mı varsa yardım edin lütfen yoksa kaderime boyun eğip tanımadığım hiç görmediğim biriyle görücü usulü evlenmek zorunda kalıcam 😔
Uygunsuz yakalandım diye babam beni zorla evlendirecek evlenmek için çok erken evlenmek istemiyorum çözüm yolu gösterir misiniz?