Babamı ve nişanlımı hayatımdan çıkarmalı mıyım?

Babam çok ağzı bozuk biri. O yüzden erkek arkadaşımın yanına yurt dışına gittim. Ama orada kimsesizim diye bana insanlık dışı davranışlarda bulundu. Özgürlüğümü ve hayır deme şansımı elimden aldı, uyku bile uyutmadı. Şiddet uyguladı. Polis bana yardım etti, "o adam kötü biri, seni asla hak etmiyor" dedi. Ben yine de erkek arkadaşımı affettim ve hapisten çıkması için bile yardım ettim. Babam döndüğümde belki de ben kızdırmışımdır onu diye düşündü (insanlara böyle söylemiş). Ve onunla tanışmak istedi. Ben de erkek arkadaşımı Türkiye'ye getirdim. Arabayla bir yerlere giderken babam arabayı durdurdu ve lavaboya gitti. Dağlık bir alandaydık ve susamış köpekler vardı. Birisinin dili dışarıdaydı, ayağı da sakattı, acıdım ve yardım etmek istedim. Yanımda mama yoktu ama su verdim. Babam nişanlımın yanında bir ton hakaret etti. Aptal olduğumu, g. zekalı olduğumu, gereksiz işlerle uğraştığımı söyledi bunun gibi 40 ton hakaret işittim sırf o an yardıma ihtiyacı olan bir cana yardım ettiğim için. Ve biri bana hakaret ettiğinde özellikle de haksız yereyse gereken tepkiyi gösterdiğimi biliyor. Bu yüzden ben de bağırmaya başladım. Erkek arkadaşım da zaten Türkçe bilmiyor, direkt beni suçladı. Durumu anlattığım halde "bu onun fikri, söyleyebilir" dedi. Onun zaten işine geliyor beni suçlamak ve suçlu hissettirmek çünkü bu sayede kendisini de aklayabiliyor ve manipüle etmesi daha kolay oluyor. Sizce bu insanları hayatımdan çıkarmalı mıyım?

Babamı ve nişanlımı hayatımdan çıkarmalı mıyım?