Arkadaşlıktan beklentiniz nedir?

Yani siz her agresif duygular yaşadığınızda gidip çöpünüzü boşaltabildiğiniz yer midir arkadaşlık? Çok toksik gerçekten. Ben de az önce iş yerinde bir arkadaşıma uğradım molada, hemen çok sinirliyim, çok kötüyüm falan diye başladı. Anlık öfkesini bana yansıtıyor. Birazdan geçecek olan bir şey yani. Ben de konuyu değiştirdim. Duygusal çöpünü bana boşaltamasın... Kiminle konuşup kime çöp boşaltabiliyorsan o kişiyle mi arkadaş olursunuz? Yani bazı insanlar için diyorum. Çöp boşaltmak mıdır arkadaşlık? Siz ne düşünüyorsunuz?

Güncellemeler
1 yıl
Ofiste bir değişiklik olduğunda sosyal değişimlere diğerleri daha kolay adapte oluyor gibi geliyor. Mesela birinin vardiyası değişsin, yeni vardiyasında hiç tanıdığı biri olmasın, 2-3 hafta içinde iyi kötü bir çevre ediniyor. Bunun için çevrendeki insanların saçmalıklarına katlanmak mı gerekiyor? Sadece yüzeysel ilişki kurmak da bir çözüm ama bu yüzeysellikte saçma sapan birilerinin duygusal çöp kovası mı olmak gerekiyor? Yüzeysel ilişki bu demek benim için.
Güncellemeler
1 yıl
Hal hatır sormaktan öteye gitmeyen muhabbetler de arkadaşlık da olmuyor, yüzeysel ilişki de olmuyor benim için. Sadece olması gerektiği gibi görmüş selam vermişsin oluyor...
Arkadaşlıktan beklentiniz nedir?