Kimisi arkadasliklara fazla anlam yuklese de bazen sadece biraz sohbet etmek belki de ortak ilgi alanlarina eslik etmek icindir bende sıradan arkadasliklar.. sizde beklenti durumu nedir?

Kimisi arkadasliklara fazla anlam yuklese de bazen sadece biraz sohbet etmek belki de ortak ilgi alanlarina eslik etmek icindir bende sıradan arkadasliklar.. sizde beklenti durumu nedir?

Ben bu konuda netim ve menfaatçiyim. Bilgisiyle görgüsüyle bana bir şeyler ekleyebilen ya da en azından benden bir şeyler çalmayan... Huzurumdan mutluluğundan neşemden çalmayan... insanlarla arkadaşlık ve dostluk kurmaktan yanayım. Bana bir şey vermeyeceğine ve dahası benden bir şeyler çalacağına dair küçük bir kanaatim oluştuysa eğer... Kapıyı kapatıp yoluma bakıyorum. iletişim de kurmuyorum bir daha...
😀
İyidir menfaat iyidir 🤪
Menfaat kelimesinin manasına açıp baktım
Sen de menfaatlen istedim 🤪
http://lugatim.com/s/MENFAAT
Arkadaşlık da zor gününde yanında mi sır saklayabiliyor mu seninle ortak bir düşüncede buluşuyor mu ortak bir şeyler yapar iken mutlu musun içini rahat dokebiliyor musun güven duygusunu verebiliyorsa yol. yurunur
Arkadaşlarimi sınıflandıririm. İyi gün dostu ve hergün dostu diye. Herkese hakettim değeri veririm. Bu aşamaya kolay gelmedik dost kazığı yiye yiye geldik
eğlenmeliyim
Cevap
8Cevap
Arkadaşlık dada vefa yoksa arkadaşlık dostluk iş olsun diye arkadaşlıklar dır
Sağlam olmalı boş beleş tipleri her yerde buluruz sağlam ve gerçek arkadaşlar zor
Dürüst ve menfaatsiz olsun insan olsun yeterli
Kafa uyumu önemli tabiki
Nefes alsın yeter fsfsf
Seviyeli dürüst ve samimi olması
Dürüst içten samimi ve zeki olsun bilhassa 🤔
İyi biri olması
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?