Sevgililik değil , arkadaşlık! Yani , birinin arkadaşım olması için şöyle olması , böyle olması gerekiyor. Şu özelliği olmalı dediğiniz oluyor mu? Nelerdir?
Arkadaşlık ilişkilerinde kriterleriniz var mı? Varsa nelerdir?
Benim için güvenilir olması çok önemli yani arkadaşım ya da dostum dediğim kişiye ben her zaman güvenmeliyim. bunun dışında kafa dengi olmalı uyumsuz olursa ya da anlaşamazsak zaten sohbet sarmaz o zaman da konuşmayız. karakteri uyumlu olmalı yani
Kardeşim gibi dediğim insanlardan yola çıkarak söyleyeyim.
Tüm duyguları samimi hissettirmeli. Bir olumsuzluk hissederse de anında söylemeli. Menfaat peşinde koşmamalı. Zor kaldığım durumlarda aklıma gelen ilk isimlerden olmalı. Canım sıkıldığımda onu arayacağımı bilmeliyim.
Mmmm samimi olmalı, arkamdan konuştuğu şeyleri yüzüme soyleyebilmeli, kendi için istediği herşeyi benim için de istemeli, gerektiğinde yüzyüze rekabet etmeli, diğer insanlarla iliskilerimize dair eleştiri yapıp degerlendirebilmeliyiz, dedikoduyu sevmeli 😅😘
Negatif olmamalı, fesat, kıskanç ve cahil olmamalı. Çok ciddi olması da beni uzaklaştırır , eğlenmeyi eğlendirmeyi bilmeli , iyi günümde kötü günümde samimi şekilde yanımda olabilmeli.
Arkadaş diyip geçmeyin bazen aileden bile çok daha gerekli oluyorlar