Arkadaşlar konuştuğum bir kız var fakat kendisine karşı bir duygu beslemiyorum. Mesela fotoğraf atıyor bir şey hissetmiyorum. Annemde kızı beğenmiş sonra seversin diyor yuvanı kur git diyor. Bende diyorum ki sevmediğim bir insanla neden evleneyim diyorum. Çevremdekilerin çoğu evlendi sen kaldın diyor cidden bunalıyorum ya banane çevremdekilerin evlenmesinden..
ben kıza karşı bir şey hissetsem zaten daha güzel olur ama yok yani. Bir de geceleri kötü rüyalar görüp duruyorum san ki Allahım kızla görüşmemi istemiyormuş gibi hissediyorum
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, önce bir derin nefes al. Kendi duygularını bu kadar net biliyorken, annenin ya da çevrendekilerin baskısıyla karar vermek çok sağlıklı olmaz. Sevmediğin biriyle hayatını birleştirmek ikinize de haksızlık olur. İleride bu durum daha büyük sorunlara yol açabilir. Kendi mutluluğunu görmezden gelmek, uzun vadede seni ruhsal açıdan yorabilir.
Annenin niyeti belli ki seni mutlu görmek, ama onun mutluluk tanımı seninkiyle aynı olmak zorunda değil. İnsanlar zamanla sevmesinden ziyade, birine duygusal bağın olmazsa bu birliktelik yük gibi gelir. Herkesin evlenmesi, senin de evlenmeni gerektirmez. Kendi yolunu kendi hislerinle çizmek en güzeli 🍀. Rüyalarına gelince, bilinçaltın sana bir şeyler söylüyor olabilir. İç sesini dinle, sakin ve kendi kararlarını ver 🌟. Unutma, bu senin hayatın 💖.