Kaynanam çıplak fotoğraf paylaşıyor eşim beni 3 erkekle aldatıyor kurtulamıyorum ne yapmalıyım?

Merhaba ben betül 7 senedir evliyim ve evli olduğuma her gün lanet ediyorum keşke Allah çanımı alsada kurtulsam diyorum kaynanam bildim bileli sinsi ve yılan gibi biri ve beni sürekli olarak taciz eder mesela zorla dudağımdan öper bana zorla uygunsuz şeyler izletir gösterir karşı çıkınca bana etmedik kötülük etmedik iftira bırakmaz bazen iç çamaşırlarıyla bazende çıplak dolaşır o halini para karşılığı paylaşır sonrada benim zorla yaptırdığımı söylüyor eşimde beni 3 farklı erkekle aldatıyor aldatırken çektigi videoları fotoğrafları bana zorla gösterir birde kazandığı parayı sabahlara kadar genel evlerde pavyonlarda kumarhanelerde harcar bana fiziksel şiddet uygulamaz ama bana her günümü hem kaynanam hem eşim cehennem azabı yaşatıyor boşanmak istiyorum sürekli tehdit ediyorlar beni ne yapacam bilemiyorum benim günahım neydi bunlar oluyor bu cehennemden nasıl kurtulabilirim

Güncellemeler
1 yıl
Allah şahidim olsun gerçek ve gerçekten artık dayanamıyorum bu arada kaynanam 68 yaşında ve şeytanın vücut bulmuş hali bu gün yapabilirsen evden kaçmayı deneyeceğim umarım kaynanam da eşimde ne bu dünyada ne de öbür dünyada hiç günyüzü görmez
Güncellemeler
1 yıl
O beni erkekle aldattıysa bende onu kızla aldatacam bende lezbiyen olacam hadi hodri meydan yeter artık ya yemin ediyorum canıma tak etti artık yok boğazını keserim yok seni hayat kadını yaparım sendenmi korkacam ya o... ç... Ne halt edersen et zerre korkmuyorum ondan
Kaynanam çıplak fotoğraf paylaşıyor eşim beni 3 erkekle aldatıyor kurtulamıyorum ne yapmalıyım?