Para kazanmak için bir adama nude fotoğraflarımı attım. Nişanlımı aldatmış mı oluyorum şu an?

Arkadaşlar 4 yildir beraberiz nisanliyiz. Şu an askerde iki ay sonra gelcek. Benim ve ailemin maddi acıdan çok fazla sıkıntısı var iş arıyorum hala bulamadım bir yerlerden para kazanmam gerekiyordu bende letgodan tanıştığım bir sapiga özel yerlerimi attım tabi ki yüzümü göstermeden oda karsiliginda para vercek yüklü miktarda. Inanın çok sıkışık olmasam yapmazdim bunu. Hem kendim hem ailem için mecburum bir ayakkabı alcak param bile yok.. aldatmış mi oluyorum kendimi kötü hissediyorum. Parayı alınca hemen numara mı değiştircem
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar sizde haklisiniz ama keyfimden yapmadım ekmek alcak para bulamıyoruz kendimi benim yerime koyun yarın bir gün gelcek onla buluşurken giycek doğru düzgün bişeyim bile yok ailemin de durumu yok bir seferlik birşey adam para atcam bende iç çamaşır yollucam
Güncellemeler
+1 yıl
Ayrica şuna da açıklık getireyim para yi alınca hemen tövbe edeceğim birdaha olmucak. Nişanlımı da bu kadar savunuyorsunuz ama oda daha önce beni aldattı bunu bilmiyorsunuz. Ben en azindan yazıştık sadece o bir kızla buluştu benden habersz
Para kazanmak için bir adama nude fotoğraflarımı attım. Nişanlımı aldatmış mı oluyorum şu an?