Sevgilimin son zamanlarda ilgisizliği yüzünden denemek istedim ona internetten başka bir arkadaşımin hesabından mesaj attık ve konuşmayı baya ileri götürdü. Ben de ayrılmak istiyorum normal olarak. Ama onda yüzümün de gözüktüğü nude fotoğraflar var. Ben şimdi ne yapsam nasıl ayrılsam ondan? İntikam almak için paylaşır mı acaba çok korkuyorum bu korkudan dolayı hala ayrilamadim ona bir şey söyleyemedim. Ona çok güveniyordum ama artık güvenim kırıldı. Lütfen bana bir akıl verin yaa 😔
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 798 cevap paylaştı.
+1 yılÇok ama çok Geçmiş olsun.
Sen dua ettte Videolarınızı paylaşmasın.
İnternete girdiğinde fazlasıyla Gençlerin Sevişirken Çekilmiş Videoları var ve bişey zannediyorlar ya da akıları nerde diye soruyorum kendi kendime.
Birde Erkek olarak Midem bulanıyor nedenmi çünkü bir Kadına baktığımda acaba Süprizler çıkarmı dürüstmü değilmi bunun gibi birçok sorular akıl karıştırıyor sonrada Toplum bozuk.
Kimileride Tik Tok a video yayınlayıp para kazanıyor kimse sonrasını düşünmüyor.
Zaman kötü zaman Allah herkesin yardımcısı olsun akıl fikir versin.
Gelelim Senin soruna.
Yeni Kanunda değişimlerle Ağır Suçlara giriyor.
Ex Erkek Arkadaşının Videyonu ya da Resimlerini yayınlaması Kanunlarda Suç.
Özel Hayatın gizliliği çiğneniyor.
Bunun gibi birçok Madde.
Boyun bükmemek gerekir.
Suç duyurusunda bulunabilirsin.
Olurda gerekirse.
Suç duyurunda İfadene gizlilik kararı alınmasınıda yazılı olarak talep et.
Yolun Açık olsun.
Bir sonraki ilişkilerini eskisi gibi saf ve Temiz yaşayamıyacaksın bununda bilinçinde ol.
Hatalardan ders çıkarırsak ne mutlu bizlere00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılDurum ortada. Nude mude boş verin bunları. Paylaşamaz. Bu çok ağır bir duç. Ve günümüz fotomontaj teknolojisi çok gelişti.Çok ısrsr ederse hem inkâr edersin fotomontaj dersin hem de suç duyurusun da bulunur maddi manevş tazminat artı hapis cezası aldırırsın. Zihniyet zaten kötü ve srn onun için sıradan biri isen zaten çoktan tüm arkadaşları görmüş ve biliyordur o resimleri. Bence artık onu sevmediğini ve güvenmediğşni, denemek için başka bir hesaptan yazıp aslında ne ve kim olduğunu gördüğünü açık açık döyleyip, güveninin ve sevginin kalmadığını, ayrılmak istediğini söyle ve bitir bu ilişkiyi. Boyun eğer isen bu çok farklı yerlere gider bunu da asla unutma. Korkup çekindiğini ve ona mecbur oldupunu anlarsa hayatını sana zindan eder. Dik dur ve böyle iken böyle de ve srn olsan beni terketmexmiydin de ve bitir. Herkes yoluna gitsin ve layığını bulsun böylesi daha iyi.
30 Yorumla
Aynı olay bir yakınımın başına geldi. Yakınım derken akraba olduğu için yoksa gram yakınlığım yok. Bu sevgilisinin fotoğraflarını alıyor ve şantaj yapıyor. Şantaj şu, eğer şunu yapmazsan ailene gonderirim internete veririm falan gibisinden. Kız gidiyor olayın peşini bırakmıyor çocuk 12 yıl hapis cezasına carptiriliyor. şu an 4 yıldır hapiste
29 Yorumla- +1 yıl
Türkiye'de mi bu olay
- +1 yıl
@Efistan bende şaşırdım cevap vermedi hala uyuyamam 😂
- +1 yıl
Evet merakla bekliyoruz cevabo efem sjdhdn @AtınıArayanKovboy
- +1 yıl
Evet Osmaniye'de 2018 yılında yaşanmış bir olay. Kız sağlam bir avukat bulup psikaytireden aldığın raporlarla birçok suçtan şikayetçi oldu. Şantaj, tehdit, psikolojik şiddet, özel hayatın gizliliği ihlal, özel fotoğrafları kopyalama ve çoğaltma vb. bir çok alanda şikayetçi oldu. 12 yıl kesinleşmiş hapis cezası var. şu an af bekliyor ama çıkmayacak gibi
Soran+1 yıl@Efistan tamamdır teşekkür ederim korkmadan ayrilicam gerekirse şikayet edicem.
- +1 yıl
Kızçe mi nerelisin sen
+1 yılKendini sağlama almadan ayrilma
04 Yorumla
Soran+1 yılOnun da bende yüzünün gözüktüğü boydan fotosu var. Ama ben kendimj nasıl sağlama alabilirm
- +1 yıl
Dediklerimi yapabilirmisin yardımcı olayım sana
Soran+1 yılOlur
- +1 yıl
Gel anlatayım yyapman gerekeni ozamn sonra ayrilirsin
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
69
Cevap
112Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Soğumaya birak
Yavastan sende ilgisizles
Gitsin ağır ağırSevmediği ama kizmayacagi şeyler yap Paspal ol misal O giderse bişe yapamaz Birde öyle bir ihtimal çıkarsa asla şantaja boyun eğme Karakolun önünde görüntülü ara63 Yorumla- +1 yıl
teşekkür @ismailfurkancan ve @edadiyebiri1
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılİşte bu yüzden diyorum yüzünüz açık şekli göndermeyi anonim şekilde gönderin diye
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Telefonunu al sil..
olmadı vur duvara kır xd10 Yorumla
+1 yılBu durumdan ders çıkarıp, bir daha nude isteyen biri ile birlikte olmazsın.
134 Yorumla- +1 yıl
Ama cok yakışıklı oluyorlar 🥰
- +1 yıl
@fairytaillucy kimler?
+1 yıl
Uzak dur ayril
Degmez ayrıl kurtar kendini unut gitsin
DegmezÜzme tatlı canını kıymetini bil Birak peşini ayrıl
Unut herşeyi kendi hayatına bak yoluna devam et Olmuyor sana zorlama ayrıl kurtar kendini
Üzme tatlı canını kıymetini bil unut gitsinZor durum herşeyin çözümü vardır Üzme tatlı canını sen dünyalar güzeli güzel kızsın en yolunda dosdoğru yürü de
Peşinden gelmeyenler utansın,
Değişme hiç kimse için,
Seni olduğun gibi sevmeyenler utansın.
Elinden gelenin en iyisini yap
Yüreğinden kavra bütün sevdiklerini,
Sonrasını hiç düşünme arkadaş,
Bırak kıymetini bilmeyenler utansın dünyalar güzeli güzel hanım efendi kızsın00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence hiç bir şey belli etme bir süre. Sonrasında fotoğrafları silmesini, huzursuz olduğunu söyle. Sebebini sorarsa ''bir kızın telefonu hacklenmiş her şeyine ulaşmışlar vs.'' gibi bir yalan at. Kendi telefonumdan bile sildim huzursuz oluyorum gibi şeyler söyle mesela. Herkes bu inceliği gösterir mi bilmem gerçi. Eski kız arkadaşım benden rica etmişti ve ikiletmeden silmiştim. Olması gereken bu, ama herkesin niyeti temiz değil. Sonrasında da ayrıl gitsin. Şantaj yapacak olursa bir karakola gider ve şantaj nasıl yapılır gösterirsin.
10 YorumlaBu fotoların onda olması bu şeylerin yaşanması tahmin edilmediği için olmuş. Herkes böyle davranabilir problem yok. Şunu iyi bilmeliyiz ki sevmediğimiz insanlarla beraber olmatansa en kötü fotolarimizi paylaşsın. Her gün ölmektense bir gün ölelim.
Hem zaten kısa sürede unutulur gider.
Hayatta en önemli olan kendi hayatımız. Bu nedenle yapabilirsen fotoları ortadan kaldirabilirsin. Yapamazsan unut gitsin istediği yere yaysin. Fotoshop dersin.
Bir de erkekler genelde ailesin yanında olur. Ailen bir kez kızar sonra arkanda durur. Hatta sen değil o korksun. Onun peşine düşerler. Hatta ben aileme bahsettim zaten de.00 YorumlaOnunda var mı sende nude resimleri varsa sende onu ona karşı kullanırsın ayrılırsan böyle bir şerefsizlik yapmaz herhalde kani bozuk biri değildir umarim
14 Yorumla
Soran+1 yılVar resimleri yüzü açık boydan
Soran+1 yılİnşallah. Aslında güveniyordum ona çok ama artık hiç güvenim kalmadı 😔
Kötü bir durum gerçekten. Sevdiğin kişi seni başından beri aldatiyorsa onunla beraber olman ve noktayı buraya kadar getirmen çok yanlış. Sevdiğinden gerçekten emin olmadığın kişilere pat diye açık saçık fotoğraflarını atarsan bu şekilde sonuç getirir sana. Büyük ihtimalle o malzemeleri elinde kullanacağını düşünüyorum umarım bir sorun olmaz
10 YorumlaYapmışsın bir hata hemen bağlantıyı kes yüz verme, telefonda silmenin bir faydası olmaz bilgisayara ya da flaş diske atmıştır, hangivresimlerse onu belle, sosyal medyada görürsen mahkemeye başvur adamıda önceden bilgilendir yapılırsa senden bilirim yasal yollara başvururum diye söyle, başka kimselere gönderme o resimleri, fazlada sıkma iş olacağına varır, bazı karaktersizler onları şantaj olarak kullanıp ilişki isteyebilir onlara kulak asma
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 308 cevap paylaştı.
+1 yılpolise gidiniz hiçbirşeyden korkmayınız. en yakın karakola gidiniz ve ondan şikayetçi olunuz. sizin nude fotoğraflarınızı yayabileceğini emniyette kayıt altına alınız bunlardan onu sorumlu tutunuz ve bunu ayrılacağınız sevgilinize bildiriniz. bu yazı bir şekilde savcılığa da gidecektir. bu tarz bir eylemde bulunan sevgili hapis cezasına ve maddi manevi tazminat ödemeye mahkum kalacaktır
00 Yorumla Neden böyle ayılarla sev oluyorsunuz ki bir türlü anlayamıyorum benim gibi evde full zamanını geçiren biri ile olun daha iyi ama yook sizin erkeğiniz illa yürüyecek yakışıklı zengin olacak biz ♿ engelliler de sizi izleyip duracağız biz böyle olmayı istemedik Allah istedi
00 YorumlaKaliteli bir adamsa seni özeli olduğun için bir zamanlar, öyle de tutar her daim, kalleşlik yapmaz, atmayın kimseye nude felan da kardeşim en sinir olduğum şeyler, uyanık olun, inşallah da öyle bir şey yapmaz, zaten delikanlı adamsa öyle bir şey yapmaz
00 Yorumla
+1 yılNude fotolarin ortaya çıksa bile ayrıl. Sen kendini biliyorsun. O fotoğrafları güven ve sevgi çerçevesinde paylasmistin. Kaldı ki ünlülerden tut sıradan bir insanın bile başına gelebiliyor nude fotoğraf belası... Korkmadan ayrıl. Kendine olan saygını yitirme.
03 Yorumla- +1 yıl
Teskin edici sözler
- +1 yıl
Hangi akilli nude yollar ki sizde gelmissiniz yok sevgi guven bilmem ne
- +1 yıl
Hiç normal değil
Aşk İlişkileri konusunda 946 cevap paylaştı. Eğer ailenden gizli idare edebilirsen önxelikle açık açık o işlettiğin hesaptan kendi kimliğini belli et ve onun sana tepki vermesini bekle eğer tehtitkar bir davranış sergilerse gidersin karakola kadın bir polise anlatırsın derdini o ailenden gizli tutmanda da yardımcı olur eğer iş bu şekilde ilerlerse çocuk cinsel taciz ve şantaj suçundan ifadeye çağırılır iş mahkemeye gitmeden halledilir yani o suçtan bitarafı yemez siler
00 Yorumla
+1 yılEger böyle bir düşünce aklına yer etmişse bu kişi ile ilişki yürütmüş olmak belkide bir hüsran olabilir mi? Çünkü ayrıldığın insanın böyle birsey yapacağını düşünmek çok acı. Eger ki dürüst bir insansa zaten paylasmayacaktır.. Hakkında hayırlısı olsun
00 YorumlaYapacağın tek bir şey var onun telefonunu haberi olmadan komple reset atman gerekir ya da fabrika ayarlarına geri döndürmen gerek onu yaptiktan sonra bas tekmeyi ama bir konu daha var resim vs. bu tarz şeyleri yaparsan bedelini ödemek zorunda kalırsın böyle bir söz vardır;
Su testisi su yolunda kırılır...🤷🏻♂️00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBunla tehdit edeceğini düşündüğün kimseye bir daha asla nude atma. Sen onun tehditlerinden korkup ona boyun eğdikçe ifşa edecek cesareti yoksa bile ifşa eder. Yani bir yerden kopsun bir şekilde. Seni suçlamıyorum ama ilişki her açıdan çok sağlıksız. Sırf sevgilim olsun diye bir daha böyle güvenmeden bir ilişki içine dalma. Ya da kendini kandıracak kadar güvenme birine.
20 YorumlaHiç bir şey yapamaz bu o kadar kolay değil merak etme direk şikayet edeceğini söyle hatta şöyle de ya benim arkadaşın açık fotoğraflarınızı paylaşmışlar de arkadaş şikayet etmiş de paylaşılan hesabı çocuğu bulmuşlar de hani böyle bir şey anlat duysun ya da biryerde paylaş görsün
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 858 cevap paylaştı.
+1 yıloyuzden esinizle bile paylasmayin boyle fotograflar.
senin yapcagin sey bu ayrilmak istedigini soyle olgun bir dille ve sonra sendeki olan fotograflarimi sil eyer silmeyip yanlis birsey yaparsan sikayetci olucagimdan emin olabilirsin cunku bu suc oluyor de ve onunde sildirmeye calis02 Yorumla- +1 yıl
bence sende ayrilmadan once ondan ciplak fotograflar iste once bi azitmasini sagla sonra boy boy fotograflar iste cekerken seni gormzk istiyorum suratini falan video atsin OHHHH bitti bu is
- +1 yıl
Sen var ya sen
Gizli Üye(30-35)+1 yılbunu yaparsa hakkında savcılığa şikayette bulunabilirsiniz hayatı biter, akıllı biriyse bunu yapmaz , lütfen iciniz rahat olsun, eğer ünlü biri olsanız korkun derdim ama bunu sadece kuruntu olarak görüyorsunuz, internette yayınlansa bile resimleriniz kaç kişi sizi görüp aaa bu bizim xxx dicek? sizide anlıyorum ama hicbiseycik olmicak iyisini düşünün ve bundan sonra hayatınıza giren insanlara numaranızı vermeyin ve aslada nude atmayın
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYüzünün gördüğü nude atmasaydın keşke. Oldu bi kere bi daha da atma o şekilde. Ayrılma bence bunu söyleyip ayrılırsan bana güvenin yokmuş deyip kızıp yapabilir. En iyisi bişey yok gibi davranıp sonradan soğuk yapıp ayrılmak. Baktın tehdit ediyor. Bir karakolun önüne gidip video Çek şimdi giriyorum şikayet etmeye tarzı Korkut
10 Yorumla
+1 yılOlayın TAMAMEN aynısı başıma geldi.
Aldatti, ayrılmak istedim, fotolarini yayarim ayrilamazsin dedi.
Yayarsan yay ąq dedim, çaaat diye ayrıldım.
Yaymadı çünkü yapamazlar.
Tehdit ederler anca.
Böylelerine boyun eğme, ayrıl gitsin220 Yorumla- +1 yıl
Niye nude attın ki?
- +1 yıl
Niye atmiyim?
Onu istiyordum, o da beni istesin diye attim - +1 yıl
Namuslu kadın atar mı sence?
- +1 yıl
Sana mı sorucam dayı uza
- +1 yıl
Müslümanım diye gez birde
- +1 yıl
@Mizojinist03 sana mı kalmış milletin namusunu sorgulamak çomar.
- +1 yıl
@YenibosnaMAT abaza sg
- +1 yıl
Ya ne müslümanı?
Müslümansan burada ne işin var dayı?
Sanki bilmiyoruz özelden her kıza yürüdüğünü Wkkxxkwxkd - +1 yıl
@mertacar5 yazdığım kişinin profiline bak ne halt olduğunu anla burada amguardlik yapmayin
- +1 yıl
Sen öyle san animeci ergen
- +1 yıl
Ne halt derken?
Onların beni korumasına ihtiyacım mı var lan benim ayyaş?
Çok namuslu, çok dindarsın madem öğren senin dinin kimseyi yargılama, sorgulama ve onlara hakaret etme hakkını sana vermiyor.
Adam olmayı öğren önce sen.
Gel vericem desem ilk sen koşarsın lan? Neyin kafasındasin moruk uza artık. Rezil oldun yeterince. kkkkxskzkazks - +1 yıl
tamam animeci dini inancın yoksa önüne gelene ver o zaman
- +1 yıl
Ne alaka şu anda?
Çık artık şu arap kültürünün etkisinden ya çık şu biat kültüründen acınası haldesin - +1 yıl
Namus edep yoksunu değilim erkek olduğum halde düzgün kaldım
- +1 yıl
İnsan öldürmedim, kimseyi dolandırmadım, hayvanlara işkence edip, çocukları azarlamadım.
Ben senden de düzgünüm emin ol hadi tak yayı kiçina sg. - +1 yıl
Bende yapmadım bedenim de temiz. Asıl sen sg yollu
- +1 yıl
Oke bay
Aşk İlişkileri konusunda 521 cevap paylaştı. Bende bunu anlamıyorum karşınızda ki kişiyi tanımadan ilişkiye başlıyorsunuz özel fotoğraflar atıyorsunuz sonra ayrılsam şunu yapar mı bunu yapar mı şüphesine düşüyorsunuz. Madem aklına bu şüpheyi getirecek biri neden sevgili oluyorsunuz?
10 YorumlaNuden varsa muhtemelen gösteriyordur zaten arkadaşlarına. Onun nudesi felan varsa seninde kozun olur zor bir durum. Yani birde artık nude atmak ne yani güvenilir mi bu devirde kimseye sırrını bile paylaşmamalısın. 😱
10 YorumlaMilletin oyuncağı olacağına az Adam olay dın da Alem edep hayya ne imiş öğrenseydi.
Yapacak bir şey yok sal gitsin takipçi sayın yükselir.
Bikini fotoların da tinger da sana da tek gecelik Lüx otellerin yolu açıldı daha ne isyon hammınam 🤨12 Yorumla- +1 yıl
Çok varoş ve boşsun
+1 yılilk bişey belli etmeden telefondan silmeye çalış silmezsen de ne olabilir ki aldattığını yüzüne vur tehdit ederse de bir avukattan yardım alabilirsin ayrıca tehdit edince soğuk kanlı ol ki senin vücudun senin hayatın birileri bişey dese kime ne
00 YorumlaŞikayet edersin sıkıntı yok ona sert davran yani umrunda olamadığını fark etsin bence yayamaz.
Ben hayatım boyunca böyle bişey yapmadım bence yanlış sana atmışsa sende kalır ayrılınca silersin bu yani karakter kalmamış kimsede00 Yorumla
+1 yıltabiiki yaparsa onun karaktersizliği de gerçekten böyle bir şey yapacağına dair şüpheniz olan insanlarla nasıl sevgili oluyorsunuz ben anlamıyorum. bu karakterde olduğunu azıcık bile düşünsem değil nude atmak parmağımın ucunu atmam.
01 Yorumla- +1 yıl
çözüm olarak da sende de illa vardır ona ait nude böyle bir tehditte bulunursa bende de var dersin bir ihtimal işe yarayabilir
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Ulan belki adamın aklında yoktu öyle bişey sizin yüzünüzden boş bulundu? Yani çok büyük aptalsınız ya bi insan bunu niye yapar ya başka hesaptan sevgilisine yazmak ne büyük acizlik aşağılık bi davranış. İyi olmuş sana git nasıl ayrılıyorsan ayrıl
00 Yorumla
+1 yılDostum bu bambaşka bişe karsındaki adamın karakterine bağlı bugune kadar bana kaç kişi nude attıysa gördüğüm resimlerin hepsi orada kaldı ilerisi olmadı olmamalı da sonuçta sen ona o sana güvenmiş özel yerlerini atmış bunu başkalarına gösterip aklınca rezil etmeye çalışmak ahmaklık karaktersizlik ama gel gör ki kızlar hep bu kafa yapısındaki erkeklere güveniyor
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Al ssleri beni aldatmışsın püğğğ hür çocuğuu de bas engeli ikna etmeye falan çalışır biraz uğraşır ama sen tavrında sabit kal zamanla uzaklaşır
231 Yorumla- +1 yıl
Fotoğrafları atar herkese ama kız böyle yaparsa
- +1 yıl
Çıplak fotodan ceza alır mı bilmiyom
- +1 yıl
Keşke erkek kadar kızı da eleştirseniz
- +1 yıl
Namussuzluk ama?
- +1 yıl
Her asik olan nude atsaydii ohoo
- +1 yıl
Bende asigim ama asla nude atmam
- +1 yıl
@eleagozluezoo ya işte namuslu kadın var namussuz kadın var
- +1 yıl
Birakin bu feministlik ayagina kizda da suc var kiz resmen hirsiza kendi eli ile evin anahtsrini vermis gibi
- +1 yıl
@eleagozluezoo bunlara göre seviyorsan zina olmuyor gunahlarlar
- +1 yıl
Gunahkarlar
- +1 yıl
Aynen
- +1 yıl
Yok abi kadin da namuslu olacak erkekte her iki taraf icin
- +1 yıl
Cok sukur kimseye atmadim resim
- +1 yıl
Ama sen cok attiysan karsindakini de oyle bilmen normal
- +1 yıl
Günah olduğunu bilmeden attım tevbe ettim
- +1 yıl
Ama zina yapmadım bakirim allaha şükür. Çoğu kızdan erkek halimle daha temizim
- +1 yıl
Bende cok sukur kimse ile olmadim kendimw saygim var hayasiz degilim
- +1 yıl
@Mizojinist03 tamam belki o da günah olduğunu bilmeden attı veya bilerek attı sizene milletin günah sevap point tablosundan sjs sanki çok günah sevap umrunuzda gibi tanımadığınız kişi hakkında namuslu namussuz damgası vuruyorsunuz ee hani günah şeylerine takıktınız siz nolduğğ şimdi?
- +1 yıl
Böyle müslümanlık olmaz ablacim
- +1 yıl
Zinaya aşk diyorsun bu en büyük hatan. Islamda seviyorsan zina yap mı diyor?
- +1 yıl
Illa gunah sevap cercevesinden mi bakmaliyiz yani nude atmak ne demek tum ozelini baskasina sunmak ben beni tanimayan birine neden atayim ki oyle resim
- +1 yıl
@eleagozluezoo tanımadığın biri değil sevgilin
- +1 yıl
Kocam degil sma
- +1 yıl
Ama
- +1 yıl
El oglu iste seni terk etse ne yapacaksin goruntulerini atsa ne halt yiycen
- +1 yıl
Ağla
+1 yılFotolarin aynisi sende var mi senin attigin
Onun sana attiklari duruyor mu?
Bunlari attigin fake hesap duruyor mu?
Ona gore tavsiyede bulunucam09 Yorumla- +1 yıl
whatsaptan atmistir buyuj ihtimal
- +1 yıl
@Sarikirmiizii oda olabilir
- +1 yıl
Whatsap ise daha kotu numarasi gozukurken ss alsa yanar konusmalari da aciklicam diye ugras dur snra
Foto olsa bi yolu bulunur ama nasil oldugunu bi turlu anlatmadi hala - +1 yıl
cvp vermiyor kendi bilir
- +1 yıl
Tek basina dusunup karar verirken kesin hata yapicak demisti dersin
- +1 yıl
aynen kulak assa soylediklerimize
- +1 yıl
Yani hata yapmisken az biraz bizi dinlese karli cikar ama sanmam isi zor bunun
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBunun bir suç olduğunu hatırlat ve korktuğunu ona hissettirme. Kimse seni bu konuda suçlayamaz rahat ol. Ayrılmakta kararlıysan ayrılmaya ve yolundan dönmemeye bak.
00 Yorumla
+1 yılonun da sende varsa sorun olacağını düşünmüyorum. aslında karakter meselesi bu. ben böyle bişeyi asla yapmam vicdanım elvermez. ama yapanlar oluyo tabi.
00 YorumlaAyrılığını gerçekleştir ve son olarak şunları söyle sana güvenerek bu fotoğrafları attım eğer ki bir yerde paylaşırsan veya fotoğrafları birine atarsan ve ben bunu öğrenirsem polise ya da savcılığa gideceğim hakkımı sonuna kadar savunacağım haberin olsun de bence bu yeterli olacaktır
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılİyi olunca geçer yapmadan önce düşünecektin seviyorum ölüyorum ayaklarina herhaltı yedin ne oldu siz türk kızları beter olun beter
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 399 cevap paylaştı. Henüz ona hiç bi şey söyleme sevgili gibi davran sonra bi şekilde gizlice telefonunu al ve sil bu kadar basitt
00 Yorumlanude atarken bununla asla ayrılmam diye mi düşünüyordun. yapacağın şey belli kızla ettiği sohbetin ss sini ona at başka bir şey deme
04 Yorumla- +1 yıl
abi ya insanlar sizcr yanlış olduğunu bilmiyor mu? manipüle edilmek nedir bilir misin cahil köylü
- +1 yıl
bi sen biliyosun ya
Korkmanı anlıyorum o halde senden ayrılması için elinden geleni yap 😅 intikam almasından korkuyorsan senden kendiliğinden gitmesi lazım.
00 Yorumla
+1 yılHiç bir şey olmamış gibi buluş gül eğlen telefonu al gizlice tüm fotolarını sil emin ol her yerden sildiğine sonra ayrıl
00 YorumlaKişisel verilerin korunması kanuna göre hele bir kişiye göndersin hele bir sosyal medyada falan yaysın... anında savcılığa suç duyurusunda bulunursun.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. endişende haklısın, yine de kendini bile bile ona mahkum etmemelisin. eğet o fotoğraf yayacak olursa bunun cezası çok ağır, hapis cezası dahi var... o yüzden bundan korkma
10 YorumlaYapabiliyorsan sil onları, yapamıyorsan ya ondan da iste ve sakla ya da cesur olup kendini ezdirmeyeceksin
00 Yorumla
+1 yılHacı bişey belli etmeden telefonunu alacan o fotoları silecen.
Ha bilgisayarına falan kaydettiyse bökü yersin orası ayrı…00 Yorumla
+1 yılben olsam ayrılmam önce sevgilimle buluşur telefonundan gizlice silerim hepsini biraz karıştır yani telefonunu sonra basarsın tekmeyi
02 Yorumla- +1 yıl
Yedek aldıysa?
- +1 yıl
Telefonu vermez çocuk eğer saf değilse
+1 yılhanım efendi... ayrılın... eğer öyle bir şey yaparsa direk olarak polise verirsiniz... merak etmeyin bu ülkede kanun halen var
00 YorumlaŞerefsizin tekiyse zaten sağa sola göstermiştir ayrıl koy kıçına tekmeyi boş ver. Hiçbir şey yapamaz.
00 Yorumla
+1 yılÖyle bir şeyle tehdit ederse dava açarsın hapise yollarsın. Elini korkak alıştırma
02 Yorumla
Soran+1 yılTehdit etmeden yapar mı acaba? Bir de sildiginden nasıl emin olabilirim ayrıldıktan sonra
- +1 yıl
İsterse silmesin. Herhangi bir yerde görürsen dava edeceğini söyle görürsen de et. Zaten muhtemelen elden ele gezmiş tüm mahalle me-melerini her yerini görmüştür
+1 yılYavrum atmadan önce düşünecektin.
At at sonra sıkışınca buraya gel..10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOnun karakterine bağlı bir şey benim de 3 senelik ilişkim vardı sevgilimin nude fotoları vardı sonra ayrıldık tabi fotoğrafları bir süre sonra sildim fotoları paylaşmak için baya karaktersiz olmak lazım
00 YorumlaKnk hiç korkma ailenden de korkma sende ondan nude al eğer alamadın mı ayrıl seni en ufak tehtitde karakola git şikayetçi ol hayırdır hangi devirde yaşıyoruz
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılyine de işini garantiye al telefona ulaş fotoğrafları sil sildiğine emin ol sonra ayrıl
10 Yorumla Korkma ayrıl direkt ve eğer bunu kullanırsa şikayet et tehtitlerine boyun eğme korkma sakın
10 Yorumla
+1 yılÖyle bir karaktere sahip birimi sence birde ayrılma sebebin nedir?
00 Yorumla
+1 yılçıplak resimlerden korkma tehdide boyun eğme cesur ol
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Paylaşırsa dava açarsın bu kadar basit. Tabiki de bunun için ona boyun eğme.
02 Yorumla- +1 yıl
Kendini teşhir etme de bir suç diye biliyorum
Bu psikoloji ile yaşanmaz. Ayrılıcaksın. Ama sorun sendeymiş gibi göster
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. İşte dün yediğin hurmalar bugün.. tırmalar demişler
00 Yorumla
+1 yılSen de onun nude fotolarini elinde bulundur madem korkuyosun
00 Yorumla- Devamını Gör (121)
Devamını Gör(166)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilimin beni aldattığını öğrendim. Ayrılmak istiyorum fakat nude fotoğraflarım var paylaşır diye korkuyorum. Ne yapacağım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler