AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
116Cevap
Telefonundan sil sonra ayrıl ama fake hesap açtım falan deme
Sende onun özel fotosu varsa paylaşırsın cesaret edemez merak etme
Ayrıldıktan sonra sakın nude lafı etme ki eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürme
Sen çavbella mısın djfk
@Efistan hayır insanım jshshshshs demek istediğini de anlamadım.
Çavbella nickli biri vardı da eskidendi bu sitede o da bu pp yi kullanırdım o sandım
Kullanırdı *
@Efistan Ben çok eskilerdenim zaten. Ama öyle bir nick'li kimseyi hiç görmedim. Bence sen rüya gördün. Ama bu saatten sonra adım çavbella kısaca çav diyebilirsiniz
Yok o üyeyi bilenler bilir rüya değil ya da sen o'sun dalga geçiyon senden beklerim çünkü msmdks
@Efistan Bak aklıma kurt düştü şimdi acaba o muyum? Şimdi o dediğin zat kötü biri ve sitede adı çıkmış biriyse değilim ama iyi biri sevilen kültürlü bir beyfendiyse o benim. İki tarafı da dene tarafını sen seç
Ne iyi ne kötüydü djdjs tm abicim sen değilsen zorlama xd
@Efistan Öyle bir soyluyorsun ki sanki ben yorum atmak için can atiyormusum gibi. Troll yapıyorum.
Değilim
O nudeler çoktan başka kişilerin eline geçmiştir buda sana ders olsun.
Basit hackden anlayan biriyle tehtid edip sildiriyorsun np
Paylaşır ise dava yolu gözükür. Senin iznin olmadan paylaşılan fotoğraflardan donuna kadar alırsın.
İnce ince isleyerek onun senden ayrılmasını saglayacaksin.
mk nude istiyen birisiyle sevgili olmasaydin o zaman
Braavooo biladerrrrr
Sorununla ilgili fikir verebilirim diger taraftan konusmak istersen
Kesinlikle paylaşamaz cesaret edemez tlfnunda bulundurması bi suç emin olunki hiç bi halt yiyemez
Bu sana ders olsun bi daha nude mude atmazsin baskasina
önce sildirtmeyi dene veya bulusun sonra telefonunu almaya falan calis
Nude diyip hafifletmeye çalışma çırılçıplak fotoğraf rezilsin
Sanane!!!
Biri düşse Sanane demez gülersiniz bu rezilliklere mi Sanane diyosun bozuk adam kendin abazasın heralde
Abdullahmehmet kıza şirinlik yapıyor ki onada atar belki diye jzjsjzjd
Hahahah. Elin haram erkeğine çıplak foto atan bi rezil 🤮 Sadece abazalar eskortları bunları kabul eder ve bunlar gibi bissürüsünü aynı anda kabul ederler.
Kimsenin özel hayati beni ilgilendirmez ama aslında yanlış bir şeyi gelipte sırf karşı cins diye savunanlara ayar oluyorum. Çok var öyleleri
Yani çıplak foto ne demek. Neyse ya abazalar bunları kabul eder sadece herkesle beraber
Aynen öyle brom
*Sis!
Tamam brom senin hatrın için sis olsun
Korkmana gerek yok. Kişinin hususi hayatını ifşa etmenin cezası var.
Bu yaptığın deneme suç. dava açsan kaybedersin bilmiyormuydun. Yapmayın böyle şeyler. resimde niye atıyorsun aklınızı başınıza toplayın artık
Telefonunu al elinden direk Gmail hesabını sil ve format at telefon hattından kır
Ne tartış ne de konuş.. Seni aldattığı ekran resimlerini al at ve hiçbir açıklama yapma. O cevabını alır.
Öyle bir halt yiyemez hak var hukuk var gidip şikayet edersin eşek gibi de cezasını çeker. Hödüğe bak hem aldatıyor hemde tehdit ediyor kim la bu
Kız da nude atmasaymis
Namus konusunda sadece kadını suçlayan herkes namussuz boş yapma mk uza
Bu sorudan bahsettim ben
Kadın dediğin namuslu olur eğer muslumansa
Leş zihniyetini de al defol git
Dinsiz misin?
He dinsizim napacan
tamam normal görme sebebin buysa bir şey demiyom artik
Tehdit ederse bunun için savcılığa gideceğini söyle sende bir sabıka kaydı versinler eline o zaman iner herşeyi
selam telefonunu elinden alıp silebilirsin görüntüleri.. başka da nasıl alacaksin resimleri
bence ona soğuk yapmak, ilgizleşmek onu yanlış düşüncelere götürür. onun yerine aşırı ilgi göster, sık, aşka boğ kendisi ayrılmak istesin. ayrıca sence yayacak bi insan mı?
yani gerçekten onur kırıcı bu durumda uygun bi dille çözmen gerek iş inada binerse sıkıntı
Şöyleki çocuga diyeceğin sey su ben o mesajlari sadece sana attim eğer bir yerde paylaşilirsa mahkemeye verirsin 5 yila kadar hapis cezasj var yaparsada polise verirsin?
Madem korkuyorsun niye paylaşıyorsun. Madem paylaşıyorsun niye korkuyorsun. 🤔
ilgisizlik
ilgi gösterse
ananız bile size hayat boyu ilgi gösteremz ve tahammül edemz!
Zaten seni aldatıyorsa ilgisizliğiyle ilişkiyi bitirmek istiyor olabilir. Soğuk yap uzaklaş.. tehditten korkma her ne olursa olsun şikayet edebilirsin onu. Korkma.. sevgiler.
Eşeğin aklına karpuz kabuğu sokup sonra güvenim kırıldı diyorsunuz.
Bi hoşsunuz vesselam
Tebriklerrr
umarım paylaşır. Senin gibi akılsızlar akıllanır belki
Şu durumu yaşayan çok kız var şu yüzden ayrılmayan ne dert ediyorsun ayrıl öyle fotoğraflarını dağıtmak gibi seyler yaparda sikayet edersin şu yuzden öyle insanlara bağlı kalınmaz
Siz de atmayın nude o zaman. Terkederiz amacımıza ulasinca
Kardeşim benim attığımı nerden çıkardın diyelim ki atan insanlar var sizde okadarmi terbiyesizsin dağıtıyorsunuz sizin gibi insanlar beyinler olduğunu gördükçe üzülüyorum
Amaç bunlar zaten? Sevişmek öpüşmek ellemek yatmak erkekler olarak
Sizde sagolun herseyimizi karsiliyorsunuz
Tensel şeylerden ibaret sevgililik artık
Nikahlı kocan değil ki aldatabilirde niye şaşırıyorsunuz. Nude foto yollayacak kadarda güvenmeseydin. Erkek olarak ilişkide level seviyesi üst sıralarda bi arkadaşmış.
Özel hayat paylaşılmaz bu bir suçtur hesabını verir
Fotoğrafları sildiğinden emin olduktan sonra ayrılabilirsin
Yüzün açık niye atıyosun ki. Bu kızları anlamıyorum
Oturup konuş. Ayrılacağını söyle. Ama önce onun telefonuna ulaş. fotolarını sil.
Bence al bişeye bakcam aşkım de yere ver ben olsam öyle yaparım sert topukta giy bas bas üstüne bi bok yapamaz
hahahahahahahzhhahah
nude atarken bise mi sordun da şimdi soruyorsun o... seni
hemen o... de zaten ya aptalı seni. cahil köylü
orasını burasını açınca batı görünümlü şehirli elite insan mı unuyor
He aynen knk git kız profili aç 50 tane dick fotosu gelmezse ben ne olayım
Dick fotosu atan amcalar çok elitler zaten
50 kıza atmak başka bir de sevgilisine atmak başka. Ha ama unuttum siz erkeklere her şey serbest kadınlar cinsellik isteyemez ama dimi
aferin böyle atmaya savunmaya devam et
He he aynen sana yalan söyleyelim zaten sen kimsin
kime nude atarsan atın bak isine hadi
kuduruyosun de mi kızlar suratına bakmıyor diye ayrıca sana ne isterse atar istenezse atmaz sen kimsin ki o... diyosun
Kanka bırak anlamaz.. A0 Türkçe
böyle erkekler her gece karı kıza ağzından akan salyalarıyla yazıp sonra ahlak bekçisi oluyorlar. çok mallar ya
Beyinleri yok ki
sizin beyin varda noluyor kullanıyor musunuz
git annen sana görücü usülü kız bulsun, başkası bakmaz
Bahahahaha @hicbirseyanlamiyorum HAPDPPAKDKDD knk harikasın laf sokmakta erkek milleti iste *m bulunca kılını aramazlar kuku bunların yemegi yemegi suyu da icme sulari
kimin bakacağı seni pek de ilgilendirmez sen kendi işine bak
Kullanıyoruz mk ben erkeklere yazmıyorum bile onlar yazıyor
Edepsiz erkeklerrr püüüüü
ne pislik varsa hep bu ahlak bekçilerinden çıkıyor, daha eline kız eli değmemiş ki. kedi ulaşamadığı ete mındar der
he yavrum he
şu an memelerimi çıkarıp önüne koysam ağzın sulanmaktan yara olur boş yapıyorsun
hadi bak işine
@tatakeeeeea kraliçe aw akgösçwlfkdöeşdl
Vay be hiç sevgilimden nude istemedim millet yüzü görünen nude atıyor belki de bu yüzden kaybediyoruz
Telefonun bilgilerini biliyorsanız telefonu hackleyip resimlere el koyabiliriz.
Onun paylaşması kanunen büyük suç etrafa dagitirsa savcı saplar elemana
Olaya bakarmisin biz kiz bulamiyoruz ömrumuzü adayalim diye millet aldatmalara bilmem nelere geçmiş
Ona belirt tepkisini ölç ilk başta ya da gir telefonuna sifirla teli hersey gitsin
Insan neden nude gonderir ki ne edep ne ahlak kalmamis valla
kendini sakın saklama kendini sev ve topluma bunu kabul ettir hiç bir şey olmaz
Oda atmistir sende onu tehtid esersin diye biswy yapmaz bence
Bence açıkça konuş onunla ayrılmak istediğini söyle bi şansını dene
Sevgiline yakın dur bı bahane ya da farketmeyecegi şekilde telfunu çal artık oradibida sen düsun
Bence durumu konuş fakat öncesinde resimleri silmesini iste
Al telefonu telefonu sıfırla ya da böyle bişey yaparsa şikayette bulun
Cahilim ben nude ne demek türkçe olmadığı için bilmiyom
Çıplak foto
Valla maalesef o işi çözmeden ayrılma bnce komple tlf nunu rle grçirmen gerek
Madem nude attin iyi olmuş.. erkek milletin hiçbir şey umrunda olmaz her an her şey yapabilir...
bu yastakı asklar geçiçdidir ayrıca nude neden atıyorusun umarım karaktersiz degildir paylasmaz
boş ver keyfi ni çıkar zamanı geldiğinde o ayrıl senden
şu fotoğrafları atsana bana bi ona göre çözüm bulalım
Ulan kız çözüm arıyor korktuğu için dediğine bak koca adamsın bir de pü
Cidden sizin gibiler çok sıktı artık ayıp ya
@çileklimufin bizde çözüm bulacağız işte hepsi bu
Hala devam ediyorsun terbiyesizliğine özür dile özür.
@çileklimufin bi salın yaa lütfen
Özür dile diyorum sen anlamıyor musun? Her söylenen şeyin bir bedeli var.!
@cileklimufin bu ısrar neden?
Israrım hatanı kabullenmen gerektiği. Özür dilemekten bile acizsin
@çileklimufin ben orada ironi yaptım atması için değil ama burada eleştirmen gereken ben miyim sahiden yoksa foto atan mı
@çileklimufin ayrıca tavrın ve sözlerin çok kırıcı
Foto atabilir buna sende bende karışamayız bu ikimizin haddine değil. Neden erkekler attığında problem yokta kızlar attığında problem?
İroni göremiyorum ben burada. Kız okey atıyorum dese ağzından su aka aka bakacaksın. İroni yapıyorsan da sonuna gülücük koy. Ya da random at.
@çileklimufin yorumlarında incet bir saygın olsun sonra görüşünü dile getir karşındakini tanimadan etmeden bilmeden hala hakaretlerine devam ediyorsun sanırım sende attın ya da atiyorsun bu kadar savunduğuna göre karı çıplak foto atarken atabilir kimsenin haddine değil bana hakaret etmek senin haddine mi peki hadi oradan feminen düşüncelerini kendine sakla kimseyide bilmeden tanimadab etmeden hakaret etme
Senin neyini tanıyayım. Ayrıca namus bekçiliği yapma burada ilk kendini dizginle. Bu durum seni alakadar etmez dedikçe sen bana da salça oluyorsun. Özür dilemekten acizsin. Bir de hakaret diyorsun. Burada kızın attığı nudeler mi önemli erkeğin yaptığı şerefsizlik mi? Sen söyle hadi.
@çileklimufin suant cidden boş yapıyorsun ona buna foto at oranı buranı at sonrada şöyle oldu böyle oldu yok yaa hadi canım
@çileklimufin avukatlık yapmak yerine bi kere kiza de neden sevgiline oranı buranı attın diye bi sor sonra duyar kas
@çileklimufin ona buna sarmak yerine işine gücüne bak olmadı kedini sev otur oturduğun yerde çeneni kapat ya da kapatma istediğini yaz atış serbest
Sanane bak sanane hala anlamıyorsun ya. Ben bu mantığı anlamıyorum sizdeki. O an bakarken hoş daha sonra mı aaa biz öyleyiz böyleyiz oluyor. İstediğim yerden duyarımo da kasarım bu seni alakadar etmez. Sen özür dilemesini bilmiyorsun daha gelmiş burada bana boş atıyorsun
@çileklimufin ya görmek isteryen göstermek isteyen gösterir amanne banane ama herşeyin bedeli var diyorsun yaa foto atarken de bedelin ödeyeceksin sonu nereye gider karşında ki otuz bir çekecek diye foto at sonra şöyle oldu böyle oldu bırak ya
Sen bırak ya. Kızdan isterken hoş dimi.
@çileklimufin her isteyene her şeyi verirsen oooo
@çileklimufin o da yanlış tehdit etmek g. t verenlik
Ben atsın etsin demiyorum yanlışsa onun yanlışı lafı kimseye düşmez. Ben burada senin ironi adı altında yaptığın tacizi kınıyorum
@çileklimufin çok haklisin böylelerine ne desen de utanmazlar daha da üste çıkarlar yüzsüz gibi. Resmen kızın acizliğini kullanmaya çalışmış bi de üstüne ironi demiş. Bu durumdan fırsatçılık yapmasına mi yoksa bi de utanmadan ironi demesine mi neye sinirlensem bilemiyorum. Boşuna nefesini tüketme boş ver bunun gibileri Allah ıslah etsin
@Gizlikullanicl210 öyle zaten. Böylelerini çok gördük biliyoruz. Kız ona atsa ballana ballana bakacak burada yok atmasa o bu şu… Aynen öyle Allah’a havale ediyoruz
@çileklimufin çok güzel körler sağırlar birbirini ağırlar yok mu arttıran tacizmis hadi oradan yaaa sen kendinde herkese herseyi söyleme hakkında nereden buluyorsun herkes seninle aynı düşünmek zorunda değil insanlara saygın olsun bana salladın ettin bi ton kıza dedin mi oranı buranı neden attın diye hala boş yapıyorsun
@Gizlikullanicl210 yoksa sende mi attın bu kadar zoruna gitmiş Allah'tan kitaptn dinden imandan bahsediyorsun birde gevşek gevşek konuşma git ötede havla sana ekmek çıkmaz buradan
Sanane kardeşim sanane
@fayzulin boş boş konuşma ve tanımadığın insanlar hakkında yargıda bulunmaktan vazgeç. Ayrıca ben diğer yorum yazan arkadaşa destek oldum. İkimize karşı tek kalınca asıl sen havlıyorsun etrafa. Dinden imandan bahsetmedim sadece dua ettim. Seni rahatsız ediyorsa sen defol git burdan.
@Gizlikullanicl210 feminen düşüncelerin senin olsun yoruma atlayıp cevap yazan sensin herşeye maydanoz olma topunuz gelsin hiç sıkıntı değil haddini bil saygını edebini bil sabaha kadar tartışırız sorun yok önce adam gibi üslubunuz olsun karşındakine saygınız olsun siz bilmiyor musunuz çıplak fotoları bana atmayacağını o kadar canım mısınız beyniniz yok mu (hakarete hakaret) ama şöyle bir durrum var tabii damdan düşenin halinden damdan düşen anlarmis veya yavuz hırsız ev sahibini bastırırmis sizinkisi o hesap
@çileklimufin bananeyse bir daha cevap yazma olsun bitsin
Sen yazma
@çileklimufin tamam sağlıcakla kal
Yüzün gözükmüyorsa sıkıntı yok gözüküyorsa ailenle aranda sorun olmaz dersen dava kapisi var
Naneleri yerken bize sordun mu
Helall beee 👏👏
Nude foton da komple çrlcplak mısın ve yüzün belli mi? Yüzün belli değilse en fazla liseli ergenlere ve yaşlı amcalara malzeme olursun salla gitsin
Bu kadar haysiyetsiz biri mi?
Değildir herhalde ama emin olamıyorum artık hiç güvenim kalmadı ona karşı 😔
Yani sende onu beni aldattın bende bunu yayarım diye tehdit edersin illaki o da atmıştır sende onu tehdit edersin
Aynen onun da var boydan yüzünün gözüktüğü fotoları
Tamam tehdit ederse sende ona karşı kullanırsın
Kiz çok mu haysiyetli?
@Mizojinist03 haysiyetli haysiyetsiz buna sen mi karar veriyorsun. Ay bu ne ya ahlak bekçileri tünemiş. Erkek niye atıyor o zaman o da atmasın.
Valla herkes sadece karşı cinsleri elestiriyor. Bunu en çok siz kızlar yapiyorsunuz
sizde saçma sapan şeyler yapmayın
Nude fotoğraf atmadan önce düşünecektin
+1111
Yaa işte yüzünü göstermeseydin keşke. O kötü olmuş