Şuana jadar çocuğumu bütün sinema filmlerine tek götürdüm babası da tek tük bulundu ama izlemesi hiç bizi bırakıp gitti ya da almaya geldi bunlar bı iki sefer tek oldu?( Para gitmesin diye böyle yapıyor)
Normal mi yoksa üçümüz mu izlemeli idim
Şuana jadar çocuğumu bütün sinema filmlerine tek götürdüm babası da tek tük bulundu ama izlemesi hiç bizi bırakıp gitti ya da almaya geldi bunlar bı iki sefer tek oldu?( Para gitmesin diye böyle yapıyor)
Normal mi yoksa üçümüz mu izlemeli idim
Bence hiç normal değil. orada önemli olan çocuğu mutlu etmek, bi aile olarak orada bulunmak. Çocuk anneyi ve babayı da yanında görmek ister. Para giderse gitsin bidaha o günler geri gelmeyecek. Çocuğunla anı biriktirmek kadar güzel bişey var mı?
Vaka sende gel diyorum yok dio
Ooo hiç sorma
Bı de bana zor çok zor
Cevap
2Cevap
Ailenin birlikte vakit geçirmesi cok önemli bence. Mesela bizde, babam hic bize katilmadi , o yuzden şimdi bende başka aileleri hep birlikte görünce biraz kötü hissediyirum, keske bizde ailecek boyle olabilsek diyorum
Bende üzülüyorum ailece etkinlik yapan çift görünce
Tabi ki aile ile olmalı bu eğlenceler. Paranın önemi yoktur bu tür durumlarda.
Böyle de olur sorun olmaz
Umarım ya
Bilinçli bir annesin
Teşekkür ederim. Keşke oda öyle olsaydı
Sadece film izlemiyor diye bilinçsiz olmaz başka şeyleri yoksa
Örneğin?
Senin eşin olduğu için bilinçsizligi varsa sen daha iyi bilirsin
Yani cimri işte
Çocukla oynarken hem yorgunum hastayım diurk mirin kırın ediyor çocuk oynamak istedikçe
Oynamasi lazım
Senin kadar bilinçli değil o gerçekten
Birde başka kardeşleri de olsaydı diyor
2 çocuk zor ya bence yapma
Bazen çocuk tek kalmsn diyorum herkesin kardeşi var çünkü şuanda 4.5 yaşında benimki. Ama bu Adama ailesine bakıyorum özellikle bu adamls ikinci bir çocuk bakmak çok Zor
Eğer çalışan biriysen asla ikinci çocuğu yapma
Değilim ya ne atanadim ne de çalışıyorum. Sadece çocuğa bakıyorum.
O zaman 2 tane yapabilirsin yine de sen bilirsin şimdiki çocuklar ateşin içinde büyüyor özellikle 10 yaşından sonra
Niye öyle dedim ya
İstemiyorum sadece onu düşününce kardeşi olsa yalnız kalmaz ben ölsem vs. Diyorum ama inan bu çocuk için zorluk çektim. Çok zor bir çocuktu daha okulu olacak bilmiyorum artık hayırlısı
Ama eşim ikinci çocuğu hakedecek biri değil bunu çok iyi biliyorum
10 yaşını geçince çocuğu annesi babası değil sosyal medya ve arkadaşları eğitiyor çünkü ve iyi ailede büyüyen çocuk bile bozulabilir sosyal medya ve arkadaş çevresi yüzünden
Çok haklısın vala bilmiyorum ne olacak gözümü ayırmam diyorum ama bilmiyorum
Çocuğun kaç yaşında ve erkek mi
Evet yazdım yukarda 4.5 yaşında
Senin gibi çocuğuna bu kadar bağlı anneler görünce mutlu oluyorum ben 9 yaşındayken annesiz kaldım
Annen Vefat mi etti ayrıldılar mi
Vefat etti
Ya kıyamam Allah rahmet eylesin keşke postuma denk gelmseydb özür dilerim :(
Üzülmedim ki annesini 9 yaşında kaybetmiş birisi çoktan bunu aşmıştır geçmiştir hiç üzülmedim evladını bu kadar düşünmen hoşuma gitti istersen mesaj at mesajdan devam edelim konuşmaya
Anladım kim büyüttü seni peki
9 16 yaş arasında halam yengem amcam
Baban nerde.
Ya sonrası?
şu an yaşın 28 imi
Babam. ikinin keyfi için annem öldükten 7 ay sonra evlendi 16 18 yaş arasında babam ve üvey annemle kaldım 18 ve sonrasında tek kaldim evet 28 yaşındayim sen kaç yaşındasın
29 bnde
Tek çocuk musun peki
Tekim evet ismin ne senin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?