Aile meselesi için?

Ailemle sorunlarım var babam 30 yaşından sonra namaz kılmaya başladı ve bize namaz kılın her istediginizi alıcam ve yapıcam dedi tamam dedik kıldık ama almadı şimdi namaz kılmadıgımız için küstü 1 yıl olacak hala konuşmuyor bizle biz üç kardeşiz ben ortancayım ablamın güzel bilgisayarı ve telefonu var 21 yaşında bende 1 ay sonra 18 olacagım bende de pc var ama çok kötü ikinci uygulama açılmıyo telefonum var ama oda kapanacak onu da büyükbabam vermişti zaten her neyse annem ise küçük kardeşime ölüp bitiyor resmen tapıyor bizden herşeyi gizliyor yemememiz için buzluga atıyor almamızı istemiyor cumartesi pazar günü kardeşimin her istedigini yapıyor bana dürekli ters bakıyor dinlemiyor iki kelime edemiyoruz hemen susturuyor gittigi evlerde beni alçaltıyor ablamı yüceltiyorum her yerimle dalga geçiyor köle gibi kullanıyor açıktan okudugum için bana ne telefon ne numara aldılar bu zamana kadar bu haldeyken bide ablama tablet aldılar ben bu haldeyken sürekli küsüyor annem benimle ne desem küsüyor yüzüme bakmıyor anlayacagınız dışlanıyorum çocugu gibi degilim ve sevgilim var bana kaçalım diyor ama ben biliyorum kaçtıgım da kabahati kendilerinde bulmayacaklar bana hakaretler edecekler ama ben bulundugum şehirden çok uzakta ve 18 yaşında olacagım sizce böyle bir ailede durup kanser mi olmalıyım yoksa kaçıp küfürlerini nefret söylemlerine mi maruz kalmalıyım…
Aile meselesi için?