Bu zamanda evlenmek zor degil mi?

28 olacam hiç calismaidm lise mezunuyum ama çalışmak istiyorum iş bulamıyorum tabii ki hiç geri dönüş alamadim evlenmek istiyorum o da olmuyor evden dışarı çıkan ortamı olan birisi değilim gelen görücüler de pek iyi değil yani begenmedigim tipler kel kısa vs yakışıklı gelen ya da tipi duzgun olan 2 tane falan vardı o da uzaktaydj istemedim diğerinden de haber gelmedi ailesi gelmişti bakmaya cocuk yoktu begenmediler haber çıkmadı daha. Ondan sonrada memur gelse dahi boşanmış falan ya da tipi değişik geldi ha ben de kendimi beğenmiyorum yani güzel bulmuyorum 28 olcm ama 20 gibi gösteriyorum beyaz tenli minyon yüzümde cillerim var turuncumsu çok çabuk kilo alan birisiyim zayıflasam da şu an 64 um. Erkeklerin yanındaki kizlar belli tipler bense farklıyım isim yok evlilik pahalı Her şey masraf ailemin durumu da pek yok işi memurluk olmasa da evi olsun isterim mesela ama o da bu zamanda zor şu şöyle olsun bu böyle olsun diye isteyecek birisi de değilim ama bu yaştan sonra bazı şeyler zor gibi sank
Bu zamanda evlenmek zor degil mi?