Evlenmek neden zor hiç evlenemeyeceğim gibi kimseden etkilenemiyorum (25 yaşındayım bu arada) sizce bunun sebebi nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bu devirde evlenmek zor değil ama kolay da değil onun ortası Çünkü evlenmek için doğru insanı bulmak gerekiyor kadın erkek fark etmez Çünkü zaman kötü olduğu için eski kadınlar yok artık bu yüzden günümüzdeki kadınların çoğu çıkarcı olduğundan erkeklerin daha dikkat etmesi gerekiyor Paraya haşa ALLAH gibi tapmayan paraya fazla kıymet vermeyen lüks düşkünü olmayan seni sevebilecek senin de onu sevebileceğin birini bulursan sorun yaşamazsın Ha olur ya boşandınız eğer doğru kadını bulursa bir erkek boşanmakta sorun yaşamaz Çünkü paraya kıymet vermeyen bir kadın boşandığında nafaka istemez kolay kolay isterse de süreli olur ama süreli de kanun izin vermiyor o ayrı mesele Eğer paraya tapmıyorsa erkeği de evden uzaklaştırmaz Onun dışında başka zorluklar da var Mesela evi olmayan ya da kirada oturan bir kişi kolay kolay evlenemez Çünkü kiralar acaip fırladı ödenecek gibi değil ve ekonomik gücün iyi değilse evlenmek zor kısacası Çünkü günümüzdeki kadınların çoğu fakir ve orta sınıf gelire sahip erkeklerle evlenmez daha çok zengin efendi olmayan serseri erkeklerle ilişki kurar ve evlenir Her kadın böyle olmasa da çoğunluk böyle Evliliğin kolay tarafı ise imza atıyorsun ve EVET sözünü diyorsun onun dışında çokta kolay tarafı yok anlayacağın yani evlilik zor denilebilir çokta kolay değil paran varsa kolay onun dışında zor
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yıl1) bu devirde evlenmek maddi açıdan zorlayabilir
2) maddiyat sorun değilse hoşlandığın birini bulmak zor diyelim ki sen birini seviyorsun o seni istemiyor.
3) bulduğun kişi seni sevsede evliliğe adım atarken fantastik istekleri olabiliyor. İlla olacak tarzında
4) kadın ya da erkek her haltı yapıp düzgün temiz ahlaklı biri olsun diyebiliyor
5) bu devirde evli ve bekar kişilerin dışarda ya da iş hayatında yedikleri naneler ortada bundan dolayı kişilere kolay kolay güvenemiyorum. Hatta soguyorsun
5) birde evlenmek istiyorum diyip hayal aleminde yaşayan çok insan var. Arabası evi olsun geliri yüksek olsun kaşı yay gibi olsun ince belli olsun yok şu mağazadan giyinsin bu saati telefonu olsun gibi kendi hayalinde kurduğu kişiyi bulmaya çalışan tipler var00 Yorumla
+1 yılErkeklerin çoğu sürekli farklı kadınla cinsellik istiyor sadece, bu yüzden evlenmek istemiyorlar. Çünkü evlenince sadece aynı kadınla olacaklar ve onlara sıkıcı geliyor tek kadın. Hani hoş birisi ise bence sıkılmaz insan bence
00 Yorumla
+1 yılMaddi yönden yaşanılan zorluk bi kenarda dursun evet manevi olarak aşırı zor. İnsanlar bir incir çekirdeğini doldurmayacak sebepten ötürü dan diye yarı yolda bırakmaya dünden razılar aynı yastığa baş koyduklarını.. öyle şeylere şahit oldum ki evlilik müessesesini yaşayabilmek adına; karşımdaki harbi insan harbi adam olmalı.. Bu da zor bu devirde...
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
77
Cevap
120Cevap
- Aile & Toplum konusunda 148,2b cevap paylaştı.
u +1 yılZor maalesef hatta imkansız
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 485 cevap paylaştı.
+1 yılKimseden etkilenmemenin sebebi çok kiṣiyle konuṣman yüzündendir. Zengin birinin hermes pradadan sıkılması gibi bi ṣey. Ulaṣabildikce basitleṣir.
Evlenmek zor çünkü büyük hatta belkide ana sebeplerinden birisi internet çağında yaṣamamız yani çoğu erkek kadına artık kolay ulaṣıyor o yüzden onlarda artık kadından kolay kolay etkilenmiyor, çoğu iṣim görülsün yeter kafasında zaten diğerleri para pulla kafayı bozmuṣ yok param olmazsa bana bakılmaz yok param olursa herkesi ezerim kafası- ikiside tehlikeli- çoğu oturmasını kalkmasını ve aile kavramını bilmiyor vs. vs.
Yinede nasip bu iṣler boṣver takma olursa olur zaten olmazsada eyvallah
23 Yorumla
Soran+1 yılÇok kişiyle konuştuğumu nereden biliyorsunda kesin yorım yapıyorsun telefonumun içinde misin
Soran+1 yılBen konustuğum kisiyi ince eleyip sık dokurum boş insanlara gerek yok
- +1 yıl
Bildiğimden demiyorum ya çok insanla konuṣmuṣ ya da insanlardan bıkmıṣsındır. Sizede yorum yapmaya gelmiyor mk
+1 yılBirçok sebebi olabilir. Ya kendini begenmiş egoist birisindir ve kendini çok üstte görüyorsundur hak etmedigin yerlerde. Ya da gerçekten akıllı, bilgili, kültürlü vs birisindir ve senin seviyende birileriyle karşılaşamıyorsundur. Kendini çok tanimiyor ve ne istedigini bilemiyor da olabilirsin. Bir sürü sebep var. Ama evlenmek zor degil, bir imzaya bakiyor, bu kadar evlenen insan sanma ki severek ve isteyerek evleniyor. Çoğu ozentilikten. Sen sanirim severek isteyerek evlenmek istiyorsun. O zaman bekleyip kendine uygun kisiyi bulman senin icin daha iyi olur. Ama illa evlenmek zorunda da degilsin. Evlenmeyip işinde gücünde kendi ayaklari uzerinde duran cok kadin var cevremde, gayet de mutlular.
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmek her devirde kolay.
Önemli olan neden evlenmek istediğiniz ve bunu kiminle yaptığınız.
Ne kadar tanıdınız.
Nasıl ve ne şekilde zaman geçirdiğiniz.
Sadece bir imzadan ibaret bir eylem benim için.
Önemli olan aynı çatı altında nasıl yaşadığınız.
Yoksa siz evliliği sadece toplum baskısından kurtulup bir çatı altında rahat yaşamak için bakıyorsanız.
İlk gecenin sonunda sabahın ilk ışıklarında nasıl bir yanlış yaptım yerine hata yaptım dersiniz.
O nedenle evlilik oranından çok boşanmalar arttı.
Bazı gerçekleri görmezden gelsek bile değiştiremeyiz.20 Yorumla Bunun başlıca sebebi hayat pahaliligi insanların çoğunun evlenmek için parası yok diye zina yapiyor cunki daha ucuz zina parası ve bu durum gittikçe yaygınlaşıyor insan nefsi zinaya alışıyor ve zamanla da insana olan güven gidiyor bu yuzden evlenmek zor
33 Yorumla- +1 yıl
Başkasının dokunduğu birine nasıl dokunabiliyorlar ya☹️ İnsanların duyguları da mı yok anlamıyorum, mesela ben bugüne kadar hiçbir kızla birlikte olmadım hiç yakin temas da kurmadim ama bir gün bir kızla yakınlaşır da birlikte olursak ben o kıza bağlanırım karım olarak görürüm o kızı ve benden başka kimsenin de ona dokunmasını istemem. Bu yüzden de birlikte olacağım kıza dikkat edicem bana sadık olacak biriyle cinsel ilişki yaşarım sadece.
Nasıl öyle zina yapıp sonra sen benim hiçbir şeyim değilsin deyip çekip gidebiliyorlar.(Kalpleri kararmış olmalı öyle insanların) Gerçekten çok üzücü bir durum, yazık günah vallahi, yazık yazık 😐 - +1 yıl
@vysel_akts me bileyim kardeş yaş 18 ken evlendirseler bu olayların oranı azalir
- +1 yıl
Bence bu kadar da karamsar konuşmamak gerek. Hala namuslu zina yapmayan insanların oranı çok. Eskiye göre azalmış olsa da sanki çok azalmış algısı yapılmamalı. Ben kendimi koruduysam benim gibi kendini koruyanlar da vardır demektir ve çok olduklarını düşünüyorum o kadar da az değiller
+1 yılArtık insanlar bilinçli olduğu için ince eleyip sık dokuyorlar.
Önceden daha doğru düzgün tanışmadan apar topar evleniyormuş insanlar. Kumar oynamak gibi.
Bi de artık kariyer hedefleri de var insanların. Bir ilişkiye düzenli zaman ayırmak da kolay değil. Zor yani evet.10 YorumlaGüven problemi olabilir veya karşında senisevecek duygularını anlayabilecek birisini bulamayacağını mı düşünüyorsun, eğer öyleyse etrafında ki arkadaş çevreni önce izle sonra biraz daha anlaşılır şekilde yetişkinlerle konuşanmayı dene. Evlenmek zor değil toplum baskısı ve o arada gelişen süreç zorlaştırıyor , ailelerin tanışması , ya sevmezse düşünceleri, oluşabilecek masrafları düşününce her şey zor geliyor bıkıyorsun ama yanında seven destekçin varsa o düreci atlamak daha kolay
10 Yorumla
+1 yılEv'lenilebilecek birini bulmak zor evlenmek daha da zor insanları memnun edemiyorsun canım saçma adetlerle uğraşıyorsun insanların görmemişlik tatminlerinin kurbanı oluyorsun bir hayat kurmak mutlu olmak istiyorsun aksine borç üstüne borç huzursuzluk satın alıyorsun.
O yüzden en güzeli evlenmemek.10 YorumlaAile & Toplum konusunda 494 cevap paylaştı. Zor değil doğru insanı bulman lazım sadece masraflar sizin isteklerniz doğrultusunda artar evlenmek isteyene bir imza da yetiyor ama hayatına aldığın insan seni bi sen oldugun için kabul etmeşi eski sevgilisi eski aşkı işişkiye dahil olmamalı ya da senı değiştirmeye calısmamalı gibi seyler bence sorun
10 Yorumla
+1 yılBende 25 im bu devirde evlenmek zor degil imkansıza yakın bir olay. Seveceğin sana değer veren doğru kişiyi bulmak zaten aşırı zor ki öyle olan insan sayısı her geçen gün azalıyor onu geçtim işin maddi boyutu ayrı zor o yüzden Allah evlenenlere önce akıl fikir sonra para sonrada sabır versin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSizin gibi kadınların profillerini görünce evlenmeye gerek duymuyor ki insan.
Sevgiye sevgi için emek sarfetmeye değer vermeye verdiği değerin karşılığını görmeye takati kalmıyor.
Birde aşırı masraf gerektiren adetler var ki... İşin maddi boyutu bile yetiyor insana12 Yorumla
Soran+1 yılKadınlarda seninle evlenmeyi bekliyordu yıkık bir profil görmek istiyorsan git aynaya bak
Cevap sahibi+1 yılYıkık bir profil görmekte ne oluyor.
Yani şurada yarı çıplak bir fotoğrafla profil açıp seks düşkünü üç beş kişinin seni ve senin gibileri pohpohlamalari kişiliğini çok mu yüceltiyor acaba?
Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Evet şahsen ben zor olduğunu düşünüyorum… doğru an doğru zaman.. maddi manevi denklik aklına kalbine sinmesi hepsinin bi insanda var olması… olasılığı azaltıyor…
10 YorumlaAşkım evlenip napıcaksın hem seni kısıtlar hem ailesini çekersin arada evlenme perileri geliyorda ama yok evlenilmez
22 Yorumla- +1 yıl
Yok bide kisitlamasaydi
- Aile & Toplum konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmek şart değil. Bize uygun bir insan çıkarsa evleniriz. Çıkmazsa da kendimiz gir şekilde yaşarız kimseye mecbur değiliz
20 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılSenin zaten yaşın genç daha. Ekonomiden dolayı zor diyor bazıları ki bende öyle diyorum, senin konunu bilemem.
20 Yorumla Zor. Toplum yapısı değişmedikçe, iktidar da değişmedikçe veya aklını başına almadıkça evlenilmez. Bazı kanunların değişmesi gerek herkes için adaletli bir ortam sağlamak gerek ki evlenebilelim.
00 Yorumla
+1 yılEvlenmek mi zor evlenilecek birini bulmak mı?
Arkadaşlar kolaylıkla gelsin ömrünüzde her şey zor kelimesini mümkünse dil haznenizden çıkarın. Zor diye bir şey yok. Zorlaştıran beyinler, insanlar var.00 Yorumla
+1 yılEvlilik bu toplum Baskı yapıyor neden evlenmiyorsun dediği için evlenemez kimse sonuçta bir ömür yaşayacaksın onunla millet yaşamayacak sevdiğin kendine uygun gördüğün biriyle ol oluyorsa olur olmayorsa da yapacak bir şey yok
00 YorumlaErkekler de evlenecek insan bulmak zor diyo kadınlarda herkes evleneceği insanı bulmak için de her gece mekanda herkes birbiriyle birlikte oluyor sonra evlenecek erkek yok kadın yok seks o kadar normalleşti ki herkes her şeyi kabul etmiyor ama istiyor kadın erkek dahil ben yapayım o yapmasın öyle de bi dünya yok
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 338 cevap paylaştı. Kendine göre birini bulmak ve maddi olarak evlenmek zor
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyni durum bendede var kimseyi sevemiyorum o yuzdende ne sevgili olabiliyorum nede evlenebiliyorum normal olarak.
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı.
u +1 yılTelepler aşağıya çekilsin.. halden anlansın.. bi kere evleniyorum diyip.. dunya masraf yapılmasın... o zaman mis gibi evlenilir.
22 Yorumla- +1 yıl
Kız benden 350 bin tl salon tutmamı istedi bu yaz... 1 gece göbek atıcaksın diye 8 aylık alın terimi öylece çöpe atamam dedim. Nişanı attım. O parayla güzel tatillere gideriz dediğim halde mantıklı yola yanaşmadı... Bende yol yakınken ayrıldım. böyle bir koyun kafalıyla mutlu olunmazdı zaten.
- +1 yıl
2 hafta once nikaha gittim ikiside daha yeni mezun olmus staj yapan insanlardi sade nikah herkes nikah salonuna gitti takısini orada takti.. çok güzeldi düğünden tek farki halay olmamasi jsjsjs demekki oluyormuş.. o kiz da diyebilirdi düğün isterim salon isterim demesini.. sevince bazı isteklerden vazgcemek lazim.. 350 bin nedir ya Allahtan korkulari yok bunlarin
+1 yılBilemem en iyisi vaktini beklemek. Evlilik için adam gibi adam kadın gibi kadın gerek. Paradan bile önce..
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
Evlenmek hiç kolay değil evlilik işlemleri kolay olabilir ama güvenilir insan bulmak zor maalesef ki bu dönemde maddi zorluklar da çok yani hiç kolay değil
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 827 cevap paylaştı. Güven problemi
Gelecek kaygısı
Maddi zorluklar
Abuk subuk aile baskısı ve istekler vs vs herşeyi zorlaştırıyor10 Yorumla
+1 yılNe enflasyon ne de başka bahane evlenmek isteyen evlenir düğünsüz olsada ama insanlar zor artık kişi bulmak zor tek sıkıntı bu.
10 YorumlaEvlenmek kolay aslında insanların beklentileri yüksek
30 Yorumla
+1 yılBana göre evlenmekten daha zor olan şey kız içinde erkek içinde geçerli, Adam akıllı eş bulmak bence çok zor
00 Yorumla
+1 yılEvlenmez çok zor ancak para biriktirerek ama biraz geç evlenirsin gençlerin sahibi yok bu devirde paran yoksa çok zor Allah' yardımcınız olsun gençler
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. bilmem belki burnu havada bi kızsındır. evlenmek zor bence cok güzel evlenicek yastasın. hatta süper bi yaş. bi kız ıcın
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Insanin yasi gectigi zaman evlilik dusunmuyor. Bir kitap bir kez adam gibi anlayip okudugun zaman, birdaha o kitap'i eline almaz insan..
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 969 cevap paylaştı.
+1 yılHaftada üç düğüne gidiyorum millet çatır çatır evleniyor bu ne böyle ya, birde evlenmek zor diyorlar.
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 535 cevap paylaştı. Bu devirde evlilik çıkar için olmuş. evlenip üç gün sonra ayrıl nafaka iste evi elinden al tazminat iste. Ne güzel dünya
00 Yorumla
+1 yılTam anlamıyla onu bulduğumda kolay olacağını düşünüyorum. Çünkü olumsuzlukları birlikte yendikçe bazı şeyler daha anlamlı hale gelir.
00 YorumlaEvlenmek zor değil, doğru insan olmak zor. Sadakat ve tutkuyla birisine ait ve sahip kalamıyor insanlar bu sorun
00 Yorumla
+1 yılYükselen enflasyon ve hayat pahalılığı düğün yapmazsan sade bir nikah olursa rahat evlenirsin eşya kısmında da abartıya kaçmamanız lazım
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Evlenmek çoğu kişi için ekonomik olarak zor olsa da bir şekilde aşılır. Ama asıl önemli olan uygun insanı bulmak
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Evlilik prosedür aslında, nikah kimseyi bağlamaz. Onemli olan güvenmek, güvenebilmek yoksa imza kalplere atılır..
00 Yorumlaboş ver etkilenme her şey cok pahalı şu an djsjsjjsjs
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılGeç evlenmek en güzeli ama kıyamet de yakın Allah sonumuzu hayırlı etsin amin
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kimse çekilebilir gelmiyor ben bunu mu çekeceğim diyor insan karşısına çıkanlara
10 Yorumla
+1 yılKarakter yoksa zor ahlak vs düzgün kişiler evlendi işe girdi
10 YorumlaEvlenmek çok zor imkansız bir şey sen birisini beğensen bile herkesin düğün yapacak parası yok
10 YorumlaGeçmişinde acı yasadiysan güven problemi olabilir.
29 Yorumla- +1 yıl
S*kilmiş birini kim niye alsınki senin içinde geçerli bu sorunu okudum yapacak bişe yok maalesef
- +1 yıl
Erkeğin p*z*v*nginden kadının o****usundan olmaz ablacığım. Sadece kadınlar diye bir şey yok. İkisi için de önemli geçmiş durumlar.
- +1 yıl
Dediğin gibi 7lmuyor maalesef, kadın için de erkek için de geçmişte yaşananlar bir süre sonra yüzüne vuruyor. İstesen de unutamıyorsun aslında sadece öyle zannediyorsun.
- +1 yıl
Kendi denginde biri ile birlikte olsan sıkıntı çıkmaz ki, sadece dürüst ol yeter.
Soran+1 yıl@theNitroZeuss ne saçmalamamışsın hayatıma kimseyi almadım kimsedende etkilenemiyorum
- +1 yıl
@theNitroZeuss haklısın ben ilişki filanda yapmadım sizin gibi seks hastası değilim
- Aile & Toplum konusunda 452 cevap paylaştı.
+1 yılEvet zor. 1.5 yıldır kız arıyor bizimkiler ama daha bulamadılar. Hani buldular da beşenmediler değil yaşıma uygun kız yok 🤣🤣
00 Yorumla
+1 yılBu devirde evlenecek insan da ortam da bulmak zor...
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Aşırı zor maddiyat ayrı zor şans ayrı zor maneviyat ayrı zor
00 YorumlaGüvenmek ve bir ilişki kurmak zor evlenmek değil
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 417 cevap paylaştı. Seçici yaşlarındasın etkilenmemen normal maalesef ev kurmak çok zor hersey ateş pahası
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 677 cevap paylaştı. O senin isteklerine bağlı zorlaştırıp kolaylaştırmak
00 YorumlaBen de etkilenmiyorum kimseden, evlenmeyi düşünmüyorum
00 Yorumla
+1 yılEnflasyon bu haldeyken evlilik birçok genç için hayal.
00 YorumlaBende kimseyi istemiyorum anlaşamamda zaten maddiyat Ayrı dert gerk yok yani
00 Yorumla
+1 yılARTIK evliliğin bir anlami kalmadi doğru insani bulmak samanda igne aramakla ayni.
00 YorumlaBende 25 yaşındayım, evlenmeyi istiyorum ama bir türlü etkilenmiyorum
00 Yorumla
+1 yıl
Evlenmek;Bu devirde de zor
Şu devirde de zor,
O devirde de zor.00 YorumlaAile & Toplum konusunda 384 cevap paylaştı. Erkekler maddiyata bakıyorlar hayat pahalı bu en büyük etken.
00 YorumlaÇok yorucu bi şey bence ekstra sorumluluk. Muhtemelen evlenmem ben.
00 Yorumla
+1 yılHem maddi açıdan zor hem de insanlara güven yok yani o yüzden
00 Yorumla
+1 yılGüvenilecek insanı bulmak zor olduğundan evlilik işi çok zor
00 Yorumla- Devamını Gör (137)
Devamını Gör(182)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!