• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aile & Toplum

Bu devirde evlenmek zor mu?

Gizli Üye
Gizli Üye
(30-35)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
1611
Yapay Zekaya Sor

Evlenmek neden zor hiç evlenemeyeceğim gibi kimseden etkilenemiyorum (25 yaşındayım bu arada) sizce bunun sebebi nedir?

Bu devirde evlenmek zor mu?
Nedir Soruları Evlilik Soruları Sizce Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
27 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • rapstar53
    rapstar53 Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 93%
    +1 yıl

Bu devirde evlenmek zor değil ama kolay da değil onun ortası Çünkü evlenmek için doğru insanı bulmak gerekiyor kadın erkek fark etmez Çünkü zaman kötü olduğu için eski kadınlar yok artık bu yüzden günümüzdeki kadınların çoğu çıkarcı olduğundan erkeklerin daha dikkat etmesi gerekiyor Paraya haşa ALLAH gibi tapmayan paraya fazla kıymet vermeyen lüks düşkünü olmayan seni sevebilecek senin de onu sevebileceğin birini bulursan sorun yaşamazsın Ha olur ya boşandınız eğer doğru kadını bulursa bir erkek boşanmakta sorun yaşamaz Çünkü paraya kıymet vermeyen bir kadın boşandığında nafaka istemez kolay kolay isterse de süreli olur ama süreli de kanun izin vermiyor o ayrı mesele Eğer paraya tapmıyorsa erkeği de evden uzaklaştırmaz Onun dışında başka zorluklar da var Mesela evi olmayan ya da kirada oturan bir kişi kolay kolay evlenemez Çünkü kiralar acaip fırladı ödenecek gibi değil ve ekonomik gücün iyi değilse evlenmek zor kısacası Çünkü günümüzdeki kadınların çoğu fakir ve orta sınıf gelire sahip erkeklerle evlenmez daha çok zengin efendi olmayan serseri erkeklerle ilişki kurar ve evlenir Her kadın böyle olmasa da çoğunluk böyle Evliliğin kolay tarafı ise imza atıyorsun ve EVET sözünü diyorsun onun dışında çokta kolay tarafı yok anlayacağın yani evlilik zor denilebilir çokta kolay değil paran varsa kolay onun dışında zor

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Ekşimandalin
    Ekşimandalin Takip Et
    Xper 1 Yaş: 33
    +1 yıl

1) bu devirde evlenmek maddi açıdan zorlayabilir
    2) maddiyat sorun değilse hoşlandığın birini bulmak zor diyelim ki sen birini seviyorsun o seni istemiyor.
    3) bulduğun kişi seni sevsede evliliğe adım atarken fantastik istekleri olabiliyor. İlla olacak tarzında
    4) kadın ya da erkek her haltı yapıp düzgün temiz ahlaklı biri olsun diyebiliyor
    5) bu devirde evli ve bekar kişilerin dışarda ya da iş hayatında yedikleri naneler ortada bundan dolayı kişilere kolay kolay güvenemiyorum. Hatta soguyorsun
    5) birde evlenmek istiyorum diyip hayal aleminde yaşayan çok insan var. Arabası evi olsun geliri yüksek olsun kaşı yay gibi olsun ince belli olsun yok şu mağazadan giyinsin bu saati telefonu olsun gibi kendi hayalinde kurduğu kişiyi bulmaya çalışan tipler var

0
    0 Yorumla
  • konuşmayı_seven
    konuşmayı_seven Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 70%
    +1 yıl

Erkeklerin çoğu sürekli farklı kadınla cinsellik istiyor sadece, bu yüzden evlenmek istemiyorlar. Çünkü evlenince sadece aynı kadınla olacaklar ve onlara sıkıcı geliyor tek kadın. Hani hoş birisi ise bence sıkılmaz insan bence

0
    0 Yorumla
  • Wineandorange
    Wineandorange Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

Maddi yönden yaşanılan zorluk bi kenarda dursun evet manevi olarak aşırı zor. İnsanlar bir incir çekirdeğini doldurmayacak sebepten ötürü dan diye yarı yolda bırakmaya dünden razılar aynı yastığa baş koyduklarını.. öyle şeylere şahit oldum ki evlilik müessesesini yaşayabilmek adına; karşımdaki harbi insan harbi adam olmalı.. Bu da zor bu devirde...

1
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

77

Cevap

120

Cevap

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 148,2b cevap paylaştı.

Zor maalesef hatta imkansız

1
    0 Yorumla
  • blueangel345
    blueangel345 Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 99%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 485 cevap paylaştı.

Kimseden etkilenmemenin sebebi çok kiṣiyle konuṣman yüzündendir. Zengin birinin hermes pradadan sıkılması gibi bi ṣey. Ulaṣabildikce basitleṣir.

Evlenmek zor çünkü büyük hatta belkide ana sebeplerinden birisi internet çağında yaṣamamız yani çoğu erkek kadına artık kolay ulaṣıyor o yüzden onlarda artık kadından kolay kolay etkilenmiyor, çoğu iṣim görülsün yeter kafasında zaten diğerleri para pulla kafayı bozmuṣ yok param olmazsa bana bakılmaz yok param olursa herkesi ezerim kafası- ikiside tehlikeli- çoğu oturmasını kalkmasını ve aile kavramını bilmiyor vs. vs.

Yinede nasip bu iṣler boṣver takma olursa olur zaten olmazsada eyvallah

2
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Çok kişiyle konuştuğumu nereden biliyorsunda kesin yorım yapıyorsun telefonumun içinde misin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ben konustuğum kisiyi ince eleyip sık dokurum boş insanlara gerek yok

Yorumla
    • blueangel345
      blueangel345
      +1 yıl

Bildiğimden demiyorum ya çok insanla konuṣmuṣ ya da insanlardan bıkmıṣsındır. Sizede yorum yapmaya gelmiyor mk

Yorumla
  • Birdebensorayim3
    Birdebensorayim3 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 100%
    +1 yıl

Birçok sebebi olabilir. Ya kendini begenmiş egoist birisindir ve kendini çok üstte görüyorsundur hak etmedigin yerlerde. Ya da gerçekten akıllı, bilgili, kültürlü vs birisindir ve senin seviyende birileriyle karşılaşamıyorsundur. Kendini çok tanimiyor ve ne istedigini bilemiyor da olabilirsin. Bir sürü sebep var. Ama evlenmek zor degil, bir imzaya bakiyor, bu kadar evlenen insan sanma ki severek ve isteyerek evleniyor. Çoğu ozentilikten. Sen sanirim severek isteyerek evlenmek istiyorsun. O zaman bekleyip kendine uygun kisiyi bulman senin icin daha iyi olur. Ama illa evlenmek zorunda da degilsin. Evlenmeyip işinde gücünde kendi ayaklari uzerinde duran cok kadin var cevremde, gayet de mutlular.

2
    0 Yorumla
  • Sarpergülsoy
    Sarpergülsoy Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 94%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 4,9b cevap paylaştı.

Evlenmek her devirde kolay.
    Önemli olan neden evlenmek istediğiniz ve bunu kiminle yaptığınız.
    Ne kadar tanıdınız.
    Nasıl ve ne şekilde zaman geçirdiğiniz.
    Sadece bir imzadan ibaret bir eylem benim için.
    Önemli olan aynı çatı altında nasıl yaşadığınız.
    Yoksa siz evliliği sadece toplum baskısından kurtulup bir çatı altında rahat yaşamak için bakıyorsanız.
    İlk gecenin sonunda sabahın ilk ışıklarında nasıl bir yanlış yaptım yerine hata yaptım dersiniz.

O nedenle evlilik oranından çok boşanmalar arttı.

Bazı gerçekleri görmezden gelsek bile değiştiremeyiz.

2
    0 Yorumla
  • Nosad
    Nosad Takip Et
    Yoda Yaş: 23 , eic 98%
    +1 yıl

Bunun başlıca sebebi hayat pahaliligi insanların çoğunun evlenmek için parası yok diye zina yapiyor cunki daha ucuz zina parası ve bu durum gittikçe yaygınlaşıyor insan nefsi zinaya alışıyor ve zamanla da insana olan güven gidiyor bu yuzden evlenmek zor

3
    3 Yorumla
    • vysel_akts
      vysel_akts
      +1 yıl

Başkasının dokunduğu birine nasıl dokunabiliyorlar ya☹️ İnsanların duyguları da mı yok anlamıyorum, mesela ben bugüne kadar hiçbir kızla birlikte olmadım hiç yakin temas da kurmadim ama bir gün bir kızla yakınlaşır da birlikte olursak ben o kıza bağlanırım karım olarak görürüm o kızı ve benden başka kimsenin de ona dokunmasını istemem. Bu yüzden de birlikte olacağım kıza dikkat edicem bana sadık olacak biriyle cinsel ilişki yaşarım sadece.
      Nasıl öyle zina yapıp sonra sen benim hiçbir şeyim değilsin deyip çekip gidebiliyorlar.(Kalpleri kararmış olmalı öyle insanların) Gerçekten çok üzücü bir durum, yazık günah vallahi, yazık yazık 😐

Yorumla
    • Nosad
      Nosad
      +1 yıl

@vysel_akts me bileyim kardeş yaş 18 ken evlendirseler bu olayların oranı azalir

Yorumla
    • vysel_akts
      vysel_akts
      +1 yıl

Bence bu kadar da karamsar konuşmamak gerek. Hala namuslu zina yapmayan insanların oranı çok. Eskiye göre azalmış olsa da sanki çok azalmış algısı yapılmamalı. Ben kendimi koruduysam benim gibi kendini koruyanlar da vardır demektir ve çok olduklarını düşünüyorum o kadar da az değiller

Yorumla
  • AteistMühendis
    AteistMühendis Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

Artık insanlar bilinçli olduğu için ince eleyip sık dokuyorlar.

Önceden daha doğru düzgün tanışmadan apar topar evleniyormuş insanlar. Kumar oynamak gibi.

Bi de artık kariyer hedefleri de var insanların. Bir ilişkiye düzenli zaman ayırmak da kolay değil. Zor yani evet.

1
    0 Yorumla
  • srkyasin
    srkyasin Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30
    +1 yıl

Güven problemi olabilir veya karşında senisevecek duygularını anlayabilecek birisini bulamayacağını mı düşünüyorsun, eğer öyleyse etrafında ki arkadaş çevreni önce izle sonra biraz daha anlaşılır şekilde yetişkinlerle konuşanmayı dene. Evlenmek zor değil toplum baskısı ve o arada gelişen süreç zorlaştırıyor , ailelerin tanışması , ya sevmezse düşünceleri, oluşabilecek masrafları düşününce her şey zor geliyor bıkıyorsun ama yanında seven destekçin varsa o düreci atlamak daha kolay

1
    0 Yorumla
  • Birbucukacılıadana
    Birbucukacılıadana Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 80%
    +1 yıl

Ev'lenilebilecek birini bulmak zor evlenmek daha da zor insanları memnun edemiyorsun canım saçma adetlerle uğraşıyorsun insanların görmemişlik tatminlerinin kurbanı oluyorsun bir hayat kurmak mutlu olmak istiyorsun aksine borç üstüne borç huzursuzluk satın alıyorsun.
    O yüzden en güzeli evlenmemek.

1
    0 Yorumla
  • P4nch_
    P4nch_ Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 86%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 494 cevap paylaştı.

Zor değil doğru insanı bulman lazım sadece masraflar sizin isteklerniz doğrultusunda artar evlenmek isteyene bir imza da yetiyor ama hayatına aldığın insan seni bi sen oldugun için kabul etmeşi eski sevgilisi eski aşkı işişkiye dahil olmamalı ya da senı değiştirmeye calısmamalı gibi seyler bence sorun

1
    0 Yorumla
  • Heisenberg19
    Heisenberg19 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl

Bende 25 im bu devirde evlenmek zor degil imkansıza yakın bir olay. Seveceğin sana değer veren doğru kişiyi bulmak zaten aşırı zor ki öyle olan insan sayısı her geçen gün azalıyor onu geçtim işin maddi boyutu ayrı zor o yüzden Allah evlenenlere önce akıl fikir sonra para sonrada sabır versin

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Sizin gibi kadınların profillerini görünce evlenmeye gerek duymuyor ki insan.
    Sevgiye sevgi için emek sarfetmeye değer vermeye verdiği değerin karşılığını görmeye takati kalmıyor.
    Birde aşırı masraf gerektiren adetler var ki... İşin maddi boyutu bile yetiyor insana

1
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Kadınlarda seninle evlenmeyi bekliyordu yıkık bir profil görmek istiyorsan git aynaya bak

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Yıkık bir profil görmekte ne oluyor.
      Yani şurada yarı çıplak bir fotoğrafla profil açıp seks düşkünü üç beş kişinin seni ve senin gibileri pohpohlamalari kişiliğini çok mu yüceltiyor acaba?

Yorumla
  • _Queenn_
    _Queenn_ Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 100%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Evet şahsen ben zor olduğunu düşünüyorum… doğru an doğru zaman.. maddi manevi denklik aklına kalbine sinmesi hepsinin bi insanda var olması… olasılığı azaltıyor…

1
    0 Yorumla
  • 0_Nyks_0
    0_Nyks_0 Takip Et
    Guru Yaş: 22 , eic 98%
    +1 yıl

Aşkım evlenip napıcaksın hem seni kısıtlar hem ailesini çekersin arada evlenme perileri geliyorda ama yok evlenilmez

2
    2 Yorumla
    • meraklıtospağa
      meraklıtospağa
      +1 yıl

Yok bide kisitlamasaydi

Yorumla
    • 0_Nyks_0
      0_Nyks_0
      +1 yıl

Kapalı giyinen birini bul

Yorumla
  • AliceMixfield
    AliceMixfield Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 4,8b cevap paylaştı.

Evlenmek şart değil. Bize uygun bir insan çıkarsa evleniriz. Çıkmazsa da kendimiz gir şekilde yaşarız kimseye mecbur değiliz

2
    0 Yorumla
  • flawsome25
    flawsome25 Takip Et
    Master Yaş: 22 , eic 100%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı.

Senin zaten yaşın genç daha. Ekonomiden dolayı zor diyor bazıları ki bende öyle diyorum, senin konunu bilemem.

2
    0 Yorumla
  • GünMavisi
    GünMavisi Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 65%
    +1 yıl

Zor. Toplum yapısı değişmedikçe, iktidar da değişmedikçe veya aklını başına almadıkça evlenilmez. Bazı kanunların değişmesi gerek herkes için adaletli bir ortam sağlamak gerek ki evlenebilelim.

0
    0 Yorumla
  • Quiet_Queen
    Quiet_Queen Takip Et
    Yoda Yaş: 102 , eic 100%
    +1 yıl

Evlenmek mi zor evlenilecek birini bulmak mı?

Arkadaşlar kolaylıkla gelsin ömrünüzde her şey zor kelimesini mümkünse dil haznenizden çıkarın. Zor diye bir şey yok. Zorlaştıran beyinler, insanlar var.

0
    0 Yorumla
  • Lonelygirl344
    Lonelygirl344 Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

Evlilik bu toplum Baskı yapıyor neden evlenmiyorsun dediği için evlenemez kimse sonuçta bir ömür yaşayacaksın onunla millet yaşamayacak sevdiğin kendine uygun gördüğün biriyle ol oluyorsa olur olmayorsa da yapacak bir şey yok

0
    0 Yorumla
  • Jeezy_
    Jeezy_ Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31
    +1 yıl

Erkekler de evlenecek insan bulmak zor diyo kadınlarda herkes evleneceği insanı bulmak için de her gece mekanda herkes birbiriyle birlikte oluyor sonra evlenecek erkek yok kadın yok seks o kadar normalleşti ki herkes her şeyi kabul etmiyor ama istiyor kadın erkek dahil ben yapayım o yapmasın öyle de bi dünya yok

1
    0 Yorumla
  • rapunzely
    rapunzely Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 96%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 338 cevap paylaştı.

Kendine göre birini bulmak ve maddi olarak evlenmek zor

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Ayni durum bendede var kimseyi sevemiyorum o yuzdende ne sevgili olabiliyorum nede evlenebiliyorum normal olarak.

2
    0 Yorumla
  • inciitanesiii u
    inciitanesiii Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 100%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı.

Telepler aşağıya çekilsin.. halden anlansın.. bi kere evleniyorum diyip.. dunya masraf yapılmasın... o zaman mis gibi evlenilir.

2
    2 Yorumla
    • ZodyakBeyi
      ZodyakBeyi
      +1 yıl

Kız benden 350 bin tl salon tutmamı istedi bu yaz... 1 gece göbek atıcaksın diye 8 aylık alın terimi öylece çöpe atamam dedim. Nişanı attım. O parayla güzel tatillere gideriz dediğim halde mantıklı yola yanaşmadı... Bende yol yakınken ayrıldım. böyle bir koyun kafalıyla mutlu olunmazdı zaten.

Yorumla
    • inciitanesiii u
      inciitanesiii
      +1 yıl

2 hafta once nikaha gittim ikiside daha yeni mezun olmus staj yapan insanlardi sade nikah herkes nikah salonuna gitti takısini orada takti.. çok güzeldi düğünden tek farki halay olmamasi jsjsjs demekki oluyormuş.. o kiz da diyebilirdi düğün isterim salon isterim demesini.. sevince bazı isteklerden vazgcemek lazim.. 350 bin nedir ya Allahtan korkulari yok bunlarin

Yorumla
  • WonderLoverWinnerW_
    WonderLoverWinnerW_ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 92%
    +1 yıl

Bilemem en iyisi vaktini beklemek. Evlilik için adam gibi adam kadın gibi kadın gerek. Paradan bile önce..

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Haklısın

Yorumla
  • erdemika
    erdemika Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 73%
    +1 yıl

Evlenmek hiç kolay değil evlilik işlemleri kolay olabilir ama güvenilir insan bulmak zor maalesef ki bu dönemde maddi zorluklar da çok yani hiç kolay değil

0
    0 Yorumla
  • GopÇocuğu
    GopÇocuğu Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 100%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 827 cevap paylaştı.

Güven problemi
    Gelecek kaygısı
    Maddi zorluklar
    Abuk subuk aile baskısı ve istekler vs vs herşeyi zorlaştırıyor

1
    0 Yorumla
  • Wildflower_
    Wildflower_ Takip Et
    Xper 6 Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl

Ne enflasyon ne de başka bahane evlenmek isteyen evlenir düğünsüz olsada ama insanlar zor artık kişi bulmak zor tek sıkıntı bu.

1
    0 Yorumla
  • defii
    defii Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 41%
    +1 yıl

Evlenmek kolay aslında insanların beklentileri yüksek

3
    0 Yorumla
  • Gizlidedikdaaa
    Gizlidedikdaaa Takip Et
    Yoda Yaş: 21 , eic 87%
    +1 yıl

Bana göre evlenmekten daha zor olan şey kız içinde erkek içinde geçerli, Adam akıllı eş bulmak bence çok zor

0
    0 Yorumla
  • İsyankarkader
    İsyankarkader Takip Et
    Xper 7 Yaş: 51 , eic 98%
    +1 yıl

Evlenmez çok zor ancak para biriktirerek ama biraz geç evlenirsin gençlerin sahibi yok bu devirde paran yoksa çok zor Allah' yardımcınız olsun gençler

0
    0 Yorumla
  • endmuhh
    endmuhh Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 31%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.

bilmem belki burnu havada bi kızsındır. evlenmek zor bence cok güzel evlenicek yastasın. hatta süper bi yaş. bi kız ıcın

0
    0 Yorumla
  • LALOGLAN
    LALOGLAN Takip Et
    Guru Yaş: 110 , eic 61%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Insanin yasi gectigi zaman evlilik dusunmuyor. Bir kitap bir kez adam gibi anlayip okudugun zaman, birdaha o kitap'i eline almaz insan..

0
    0 Yorumla
  • tıme-traveler
    tıme-traveler Takip Et
    Guru Yaş: 45 , eic 100%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 969 cevap paylaştı.

Haftada üç düğüne gidiyorum millet çatır çatır evleniyor bu ne böyle ya, birde evlenmek zor diyorlar.

0
    0 Yorumla
  • more000
    more000 Takip Et
    Yoda Yaş: 39 , eic 86%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 535 cevap paylaştı.

Bu devirde evlilik çıkar için olmuş. evlenip üç gün sonra ayrıl nafaka iste evi elinden al tazminat iste. Ne güzel dünya

0
    0 Yorumla
  • ftearthatr
    ftearthatr Takip Et
    Xper 7 Yaş: 37 , eic 100%
    +1 yıl

Tam anlamıyla onu bulduğumda kolay olacağını düşünüyorum. Çünkü olumsuzlukları birlikte yendikçe bazı şeyler daha anlamlı hale gelir.

0
    0 Yorumla
  • Karga1993
    Karga1993 Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 100%
    +1 yıl

Evlenmek zor değil, doğru insan olmak zor. Sadakat ve tutkuyla birisine ait ve sahip kalamıyor insanlar bu sorun

0
    0 Yorumla
  • Ekselanshazretleri
    Ekselanshazretleri Takip Et
    Xper 7 Yaş: 37 , eic 95%
    +1 yıl

Yükselen enflasyon ve hayat pahalılığı düğün yapmazsan sade bir nikah olursa rahat evlenirsin eşya kısmında da abartıya kaçmamanız lazım

0
    0 Yorumla
  • Arag0rn s
    Arag0rn Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 41%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Evlenmek çoğu kişi için ekonomik olarak zor olsa da bir şekilde aşılır. Ama asıl önemli olan uygun insanı bulmak

0
    0 Yorumla
  • Wosty
    Wosty Takip Et
    Guru Yaş: 102 , eic 88%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Evlilik prosedür aslında, nikah kimseyi bağlamaz. Onemli olan güvenmek, güvenebilmek yoksa imza kalplere atılır..

0
    0 Yorumla
  • a_balkan
    a_balkan Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34 , eic 31%
    +1 yıl

boş ver etkilenme her şey cok pahalı şu an djsjsjjsjs

1
    0 Yorumla
  • bayrakmerve27
    bayrakmerve27 Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 92%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 6,1b cevap paylaştı.

Geç evlenmek en güzeli ama kıyamet de yakın Allah sonumuzu hayırlı etsin amin

1
    0 Yorumla
  • benfavor
    benfavor Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 94%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Kimse çekilebilir gelmiyor ben bunu mu çekeceğim diyor insan karşısına çıkanlara

1
    0 Yorumla
  • VaybeFatih
    VaybeFatih Takip Et
    Xper 7 Yaş: 29 , eic 36%
    +1 yıl

Karakter yoksa zor ahlak vs düzgün kişiler evlendi işe girdi

1
    0 Yorumla
  • mhgkshn
    mhgkshn Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 98%
    +1 yıl

Evlenmek çok zor imkansız bir şey sen birisini beğensen bile herkesin düğün yapacak parası yok

1
    0 Yorumla
  • serenn19
    serenn19 Takip Et
    Bilge Yaş: 36 , eic 93%
    +1 yıl

Geçmişinde acı yasadiysan güven problemi olabilir.

2
    9 Yorumla
    • ateştengömlek1
      ateştengömlek1
      +1 yıl

S*kilmiş birini kim niye alsınki senin içinde geçerli bu sorunu okudum yapacak bişe yok maalesef

Yorumla
    • serenn19
      serenn19
      +1 yıl

Allah Allah siz yaparken iyi o zaman sizi niye alsınlar dağlı kaçıncı yüzyılda kaldın sen.

Yorumla
    • theNitroZeuss
      theNitroZeuss
      +1 yıl

Erkeğin p*z*v*nginden kadının o****usundan olmaz ablacığım. Sadece kadınlar diye bir şey yok. İkisi için de önemli geçmiş durumlar.

Yorumla
    • serenn19
      serenn19
      +1 yıl

Ya her insan yanlış yapar geçmişinde o var mıydı olmuş artık seninle evlendikten sonrası önemli

Yorumla
    • theNitroZeuss
      theNitroZeuss
      +1 yıl

Dediğin gibi 7lmuyor maalesef, kadın için de erkek için de geçmişte yaşananlar bir süre sonra yüzüne vuruyor. İstesen de unutamıyorsun aslında sadece öyle zannediyorsun.

Yorumla
    • serenn19
      serenn19
      +1 yıl

Peki artık ne yapayım geçmişi değiştirme şansımız yok demi

Yorumla
    • theNitroZeuss
      theNitroZeuss
      +1 yıl

Kendi denginde biri ile birlikte olsan sıkıntı çıkmaz ki, sadece dürüst ol yeter.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

@theNitroZeuss ne saçmalamamışsın hayatıma kimseyi almadım kimsedende etkilenemiyorum

Yorumla
    • ateştengömlek1
      ateştengömlek1
      +1 yıl

@theNitroZeuss haklısın ben ilişki filanda yapmadım sizin gibi seks hastası değilim

Yorumla
  • blackrose6134
    blackrose6134 Takip Et
    Yoda Yaş: 40
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 452 cevap paylaştı.

Evet zor. 1.5 yıldır kız arıyor bizimkiler ama daha bulamadılar. Hani buldular da beşenmediler değil yaşıma uygun kız yok 🤣🤣

0
    0 Yorumla
  • bitmeyenhasret
    bitmeyenhasret Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

Bu devirde evlenecek insan da ortam da bulmak zor...

0
    0 Yorumla
  • beyt_16
    beyt_16 Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 82%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı.

Aşırı zor maddiyat ayrı zor şans ayrı zor maneviyat ayrı zor

0
    0 Yorumla
  • meczubum
    meczubum Takip Et
    Xper 5 Yaş: 125 , eic 100%
    +1 yıl

Güvenmek ve bir ilişki kurmak zor evlenmek değil

0
    0 Yorumla
  • sultan081
    sultan081 Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 88%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 417 cevap paylaştı.

Seçici yaşlarındasın etkilenmemen normal maalesef ev kurmak çok zor hersey ateş pahası

0
    0 Yorumla
  • veciz
    veciz Takip Et
    Yoda Yaş: 23 , eic 99%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 677 cevap paylaştı.

O senin isteklerine bağlı zorlaştırıp kolaylaştırmak

0
    0 Yorumla
  • Kafkas01
    Kafkas01 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 90%
    +1 yıl

Ben de etkilenmiyorum kimseden, evlenmeyi düşünmüyorum

0
    0 Yorumla
  • Saymynamebb
    Saymynamebb Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 88%
    +1 yıl

Enflasyon bu haldeyken evlilik birçok genç için hayal.

0
    0 Yorumla
  • avcikaan
    avcikaan Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 38%
    +1 yıl

Bende kimseyi istemiyorum anlaşamamda zaten maddiyat Ayrı dert gerk yok yani

0
    0 Yorumla
  • aksamgunesi1w
    aksamgunesi1w Takip Et
    Xper 7 Yaş: 22 , eic 100%
    +1 yıl

ARTIK evliliğin bir anlami kalmadi doğru insani bulmak samanda igne aramakla ayni.

0
    0 Yorumla
  • SaykoMann
    SaykoMann Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 63%
    +1 yıl

Bende 25 yaşındayım, evlenmeyi istiyorum ama bir türlü etkilenmiyorum

0
    0 Yorumla
  • hakanmelikoglu
    hakanmelikoglu Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35 , eic 93%
    +1 yıl

Evlenmek;Bu devirde de zor
    Şu devirde de zor,
    O devirde de zor.

0
    0 Yorumla
  • Dilers
    Dilers Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 40%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 384 cevap paylaştı.

Erkekler maddiyata bakıyorlar hayat pahalı bu en büyük etken.

0
    0 Yorumla
  • Teardrops
    Teardrops Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 96%
    +1 yıl

Çok yorucu bi şey bence ekstra sorumluluk. Muhtemelen evlenmem ben.

0
    0 Yorumla
  • greenmilitary
    greenmilitary Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 99%
    +1 yıl

Hem maddi açıdan zor hem de insanlara güven yok yani o yüzden

0
    0 Yorumla
  • ikincimusti
    ikincimusti Takip Et
    Xper 7 Yaş: 35 , eic 41%
    +1 yıl

Güvenilecek insanı bulmak zor olduğundan evlilik işi çok zor

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (137)
Devamını Gör(182)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Bu devirde evlenmek zor mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Bu devirde evlenmek zor mu? 10 cevap verildi
Bu devirde evlenmek çok mu zor? 83 cevap verildi
Cidden evlenmek zor mu bu zamanda? 8 cevap verildi
Bu zamanda evlenmek zor degil mi? 14 cevap verildi
Günümüz şartlarında evlenmek çok mu zor? 6 cevap verildi
Bu devirde evlilik zor mu? 34 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Birine aşık mısınız 😄?
  • Aşk hayatlarınız nası gidio🥲?
  • Herhangi bir alerjiniz var mı 🙃?
  • Neşeli cıvıl cıvıl bir sevgiliniz /eşiniz olsun istermiydiniz?
  • Yatakta yemek yer misin?
  • Komple kahverengi giyinmek güzel mi?
  • Kadınlar da erkeklere yürüyebilir mi?
  • Kaytaz böreği hiç yediniz mi?
  • Astra K mı Megane 4 mi?
  • Bu yemek tabağı sizce kaç puanlık, nasıl duruyor?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨