Arkadaşlar ben yeni mezunum ortalama aylık gelirim 7-8bin civarı ve bakıyorum İstanbul'da bir ev kirası 8-10bin lira düğün, nişan, ev eşyası derken evlilik sadece zengin denecek insanlar için mümkün görünüyor sevgilim yok flört ettiğim biride yok.
Böyle bir ortamda evlenmemek daha iyi değil mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Evet zor, gelir ikiye bölünüyor. Normal olarak çalışan biriyle evlenmen gerekiyor. Bir zahmet yarısını da o yüklensin.
Aga o işler kağıt üzerinde olmuyor pek. Ben 8 o da 8 alır toplam 16binle geçinirizle olmuyor. Kadın doğum iznine çıkar, yorulur çalışmak istemez o zaman zorla çalış diyemeyiz. Erkek ailesinin geçimini sağlaması gerekiyor. Ucu ucuna maddiyat ile evlilik yürümez
Bu çağda sana dayatılan bu, o zaman ya iki iş yapacaksın ya daha çok para kazanacaksın ya da bunu kabullenip çalışanla evleneceksin mutlaka. Olduğu kadar.
Ben kızların yerinde olsam zengin koca bulurum yav fakirlerle ugraşilmaz
Maddi anlamda hiçbir sıkıntım yok.
Sorun buna değer uygun insanı bulup evlenmekte...
O ayrı mevzu
Evet zor ama evlenmemek daha güzel
Bende öyle düşünüyorum çok şükür iyi kötü ailem var aile evinde masrafım pek yok. Bu şekilde normal düzeyde yaşayabilirim diye tahmin ediyorum. Sevgili olarakta kızlarla takılasım gelmiyor
Takılmak değilde normal seversin birisini zatsn hayatına alırsın cookk sonra evlenirsin oyle bos bos gezme olarak değil
Ya iyide takıl takıl nereye kadar 5-10 sene gezecek halimiz yok. Benim kafama uygun olacak kızların çoğu tamam 1-2 yıl gezdiğimiz yeter artık evlenelim der haklı olarak. Ben insanları oyalamak istemiyorum gerçi benle de pek gezecek biri olmaz ya orası ayrı
Kızların zengin erkek tercih etmesinin ne kadar doğru olduğunu düşünüyorum.
Zaten 5,10 sene demedik 😂😂 ben evlenmeyi dusunmuyorum uzunca bir süre bekarlık kafa rahatlıgıdır sorumluluk yok dert yok harika bir sey, erkeklerde gerîzekalı olmasın o zaman kendileri yediriyor 🤷♀️
Bende rahatlık olduğunu düşünüyorum ya işte ister istemez bu yaşlarda bu konular açılıyor sende bilirsin.
Kanka ben de daha acılmıyor 😂😂 acanıda keserim cok meraklıysalar kendileri evlensin ben nefret ederim ya bi bizim ulkede var bu algı
Ya evlilik sadece bizde var ama sevgili kısmı emin ol dünyanın her yerinde var. Yurt dışında genç birinin sevgilisi yoksa niye bu çocuğun sevgilisi yok diye sorgulamaya başlıyorlar ya da bakir ya da bakire birine ucube gibi bakıyorlar. Ben yurt dışında birine yaşım 23 hiç birlikteliğim olmadı bakirim desem hadi ordan yalan söylüyorsun der büyük ihtimalle ya da katolik / katı müslüman falan der herhalde
Allah seni napmasın hsjsıskd emin ol boyle olman daha iyi 🫡🫡🫡🫡
Bende öyle düşünüyorum knk
Aynen oyle kanksss