Hayır vermem. Annem anlatırdı iş arkadaşları maaş ellerine geldiği gibi eşlerine verirmiş ya da direkt maaş kartını verirlermiş. O yüzden babamla evlenirken bunu şart koşmuş, kıyamam😄 o eve giren para ortaktır bunda bi sorun yok asla ama paranın tek bi elde toplanması aşırı saçma.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
m
26 güBenim eşim olacak insan zeki ve şefkatli olur büyük ihtimalle. Bu sebeple ona kredi 💳kardımı verirdim. O da bana verebilir aynı şekilde. Zaten evlilik ortaklaşa yaşam alanı oluşturmak. Birine güvenmiyorsam zaten eşim olmaz, eşim olursa biri güvenimi kazanmıştır.
00 Yorumla
- 26 gü
Kartı eline vermezdim ama ihtiyaç halinde alışveriş , nakit para vss hangi konuda gerekirse destek olurdum 👍 ki zamanda çokkklkkkkkkkkkk eski eşime destek oldum, yanında oldum herşeyin üstesinden birlikte gelirdik zaten
22 Yorumla- 24 gü
EİG için teşekkür ederim 🙏❤️
Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bu gibi sorunlarla uğraşmamak için evlenmiyorum, daha pratik bir çözüm bence...
212 Yorumla- 24 gü
Kralsın kanka
- 24 gü
@Freddy1616 nereden kankan oluyor acaba senin.
- 24 gü
@Need4Read Tanimadigini tahminen öyle dedim zaten😂 senin kankan benim dermişim ahaha
- 23 gü
@Need4Read He basak burçlarını seversin sjsjs
- 23 gü
@Need4Read Haklisin😂😂😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
74Cevap
Aile & Toplum konusunda 905 cevap paylaştı. Hayır.
ben maaş yatınca faturalar kredi kartları aidatlar vs ödedikten sonra kalan paradan eşimin hesabına gönderirim biraz (ihtiyacı varsa) bir de nakit harcamalar için para çeker eve getirir bırakırım. Oradan ihtiyaç duydukça alır kullanırız, bitince tekrar çeker getirrim
30 Yorumla- 26 gü
Maaş kartına eşime vermem maaşımı veririm kredi kartını alırım
21 Yorumla s
26 güHayatta vermem bir kere kredi kartı verdim geri alana kadar akla karayı seçtim. Kadına ne maaş kartı ne kredi kartı verilir mi? Özellikle ticaret kafası olmayana. Seni bitirir resmen. Tutumlu birisi olursa verirsin ama tutuksuz ise verilmez kesinlikle.
18 Yorumla- 26 gü
@Pytrer ama eşim değilsin işte 🤣
- 26 gü
@Coffein hangisini vermeyi geri almayı mı 🤣
- 26 gü
@Coffein ya ama gerçekten öyle 2014 yıllarında 500 lira limitliydi bak o zaman kredi kartı verdim Kendi maaşını bitiriyordu kartın limitini de bitiriyordu. Düşün yani bugünün 20 bin lirası. Diyorum acil bir şey olduğu zaman kullan ama yok her şeyde de onu kullanıyordu sonra da maaşına geçiyordu bu sefer sürekli eksiye geçiyorduk. Öyle olunca da kapattırdım biraz sorun çıkarırdı ama hiç umrumda olmadı. Düzgün harcamayı bilen tutmayı bilen birisi olsa ona rahatlıkla verilir yani. Düşünce yapısı önemli bence.
- 26 gü
@Coffein bak ne güzel açıkladım değil mi şimdi hal verdin mi 🤣
- 26 gü
Bakin bu ülkede büyük bir kadın sorunu var erkeklerin yorumu ile kadınların yorumuna bir bakarsanız herseyi anlarsınız. Kadin düşmanı diyeceksiniz de maalesef bu ülkedeki kadınların %90 i turk erkekleri tarafından fazla simartilmis fazla egolu kibirli ahlaksızdır. Dünyayı her konuda değiştirecek tek varlık ise yine kadındır.
00 Yorumla - 26 gü
Neden vermem gerektiğine göre değişir. Yeri gelir o bana maddi destekte bulunur, yeri gelir ben ona maddi destekte bulunurum. Sıkıntı etmem.
11 Yorumla- 25 gü
Evlilik de sen ben yokki o bana maddi destek veya ben ona derken? Bence olması gereken tek kasa ortak masraf ortak hedefler
m
26 güHayır kartım bende kalırdı ama ihtiyaç halinde benim maaşım da kullanılırdı zaten.. Çünkü bende maaş kartını istemezdim..
10 Yorumla- 25 gü
Bence olması gereken tek kasa ortak masraf ortak hedefler
10 Yorumla Aramızda bunun lafını yapmak istemem. Bizde babamın tüm kartları annemde muhasebesi iyi olan yönetir.
10 Yorumla- 26 gü
Veririm neden vermiyeyim eşim hiç bir şeyini esirgemez, bir derim bin alır taşır evine tabi ki ahde vefa var aramızda;)
11 Yorumla- 26 gü
Pizza yapan kadın ve kredi kartı veren kadın vay be ne güzel 🤗
- 26 gü
Hayır vermem, erkeğin kendi bileğine güvenmesi gerektiği düşünüyorum, yoksa ben kendi maaşımla kendimde gecinirim
10 Yorumla - 26 gü
Eşime veremeyeceğim bir şey olamaz, maaş kartım da dahil.
20 Yorumla u
26 güevet veririm tabi ki de eşim sonuçta. kalbimi vermişim kart nedir.
20 Yorumlas
26 güEver veririm evlendikten sonra sen ben ayrımı olmaz ki daha her şey ortak kullanılır
10 Yorumla- 26 gü
Alışveriş ve ödemeleri kendisi üstlenecek ise vermekte bir mahsur görmüyorum.
10 Yorumla - 26 gü
Vermedim. Vermem. Aç gözlülük yapamaz. Kocam dahi olsa..
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 991 cevap paylaştı. Biz kalbimizi vermişiz kici kirik bi kartda ne olaki
10 Yorumla- 26 gü
Kredi kartı eşimde allahtan onda bende olsa batardık
10 Yorumla - 25 gü
Tutumlu olan parayı yönetir ama doğrudan karta pek gerek yok.
00 Yorumla - 25 gü
Feda olsun ama bilin bakalım ne eksik? Aaa tabiki de ooooo
00 Yorumla - 25 gü
Vermem. Onun yerine limiti makul bir kredi kartı daha mantıklı
00 Yorumla - 25 gü
Bankalarla problem yaşamak isteyen versin :)
00 Yorumla Maaş kartım da kredi kartlarim da eşimde 😂😆
00 Yorumla- 26 gü
Onun olan parayı neden tekrar ona verme gereği duyacağım ki.
00 Yorumla - 26 gü
eşim benim gibi biriyse, parayı bulunca değişmeyecekse neden olmasın
00 Yorumla - 26 gü
elbette veririm ama eşimin nasıl bir eş olduğu ile alakalıdır bu
00 Yorumla - 26 gü
Biraz da eşe bağlı. Müsrifse yapmam. Değilse hiç sorun etmem. Her şeyimi kullanabilir.
00 Yorumla - 25 gü
Eşim olacak prense kredi kartımı veririm oda verir bu mevzular konu bile olmamalı
10 Yorumla - Gizli Üye(25-29)26 gü
Eşimden ya da herhangi birinden maddi bir beklentim yok. Her zaman ekonomik özgürlüğüm oldu bence en güzeli bu
10 Yorumla - Gizli Üye(30-35)26 gü
Evin sorumluluğu erkektedir. Erkekler kadınların koruyucusudur. Bu tabi biraz konu dışı atıf.
10 Yorumla - 25 gü
Kalbimi verdiğim birine maaş kartı mı vermeyeceğim
10 Yorumla - 26 gü
Ben almam gerekiyor sjsjsj
10 Yorumla u
26 güVeririm herhalde
10 Yorumla- 26 gü
Hayır ahjxjsksl
10 Yorumla - 26 gü
Güvenip hayatımı birleştirmeye karar verdikten kart neki
10 Yorumla Gözüm kapalı veririm tabiii ından çnce ben hesabı boşaltırım 😂
00 Yorumla- 26 gü
Tabi canım al buyur sen harcamayacaksın da kim harcayacak derdim (% 100 yalan)
00 Yorumla - 26 gü
Vermek lazım, kadınlar evi daha güzel çeviriyor. :):
00 Yorumla Düşünmem lazım
Kadın kısmı para harcamayı çok sever00 Yorumla- 24 gü
Benim en az 5 tane Kredi kartım eşimde
00 Yorumla - 25 gü
tabi ki, bu da soru mu :/
00 Yorumla Benim olan onundur...
00 Yorumla- 26 gü
Evet veririm.
00 Yorumla - 26 gü
Verebilirim güven meselesi
00 Yorumla - 26 gü
Ben vermem bana verilmesini de istemem
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Her türlü veriyorsam onu da veririm abla
00 Yorumla- 26 gü
Vermem tabii o bana versin
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. eşim yok ben ablama veriyorum
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 760 cevap paylaştı. Kredi kartım var onu verebilirim jdndjsnd
00 YorumlaVermem, tabi masraf ve kontrol bende ise...
00 Yorumlam
26 güVeririm ne olacak sanki
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. Parayı benden daha iyi yönetiyorsa verrim
00 Yorumla- Gizli Üye(18-24)26 gü
Evlilikte paranın lafı olmaz para her zaman ortak ulaşılabilecek alanda olur
00 Yorumla - 26 gü
Kartı kaybettim ki ben🫢
00 Yorumla - 26 gü
Ömrümüzü vermişiz kart ne ki.
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Veririm skinti değil
00 Yorumla- 26 gü
Evet vereceğim ne var bunda
00 Yorumla - 26 gü
Hayır vermem sürekli olarak
00 Yorumla - 26 gü
Cüzdanımda duruyor alabilir
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 6b cevap paylaştı. İstesemde almaz hayır vermem.
00 Yorumla- 26 gü
Éşim yok olursa düşünürüz
00 Yorumla - Devamını Gör (49)
Detaylı bilgi