Kızlar evlendikten sonra maaş kartınızı eşinize verir misiniz?

sevgilim bir kere dilinin ucuyla böyle bişey demişti de öyle bir geri savunma yapmıstım ki şaka yaptım ya falan dedi. =D ikimizde memuruz çok şükür evimizi geçindiririz. ama olay şu ben onca sene okumusum kendi ayaklarımın üzerinde durmuşum ekonomik özgürlüğümü kazanmışım babamdan bile para almıyorm. kocamdan da harclık istemek istemem açıkçası. tamam evlendikten sonra cepler bir olur. ben onun ne kadar aldıgını bilirim o benim ne kadar aldıgımı bilir. ne bileyim evin ihtiyacları falan beaber karsılanır ama maaş kartım bende kalmalı. o bir yerde benim özgürlüğüm gibi algılıyorum ben. siz bu konuda ne düşünüyosunuz? haksız mıyım sizce?
Güncellemeler
+1 yıl
Erkeklerin hepsi ayni şeyi mi düşünüyor ya :D o zaman o bana versin kartini. Ayni sey değil mi?
Güncellemeler
+1 yıl
yani yanlış anlaşılan bir nokta var. ben sein paran benim param derdinde değilim zaten. ay basında maaşlar birleştirilir ihtyaclar giderilir ne bileyim birikim yapılacaksa yapılır ya da borçlar varsa o parayla ödenir ama maaş kartım elimden alınmamalı. yani bütün para kocamda toplanıp da ben kocamdan para istememeliyim. buna biraz da su acıdan bakın ben senelerce okuyorum baskasından harçlık istememek için ama evlenince kendi kartımı kocama verip kocamdan harçlık istiyorum. mantıklı mı bu?
Kızlar evlendikten sonra maaş kartınızı eşinize verir misiniz?