- Gizli Üye(25-29)22 gü
Ben bir kere evliliğe niyet edip ancak nikaha bir ay kala nişan atmış bir erkeğim. Evlenmeye karar vermişken o süreçte ne oldu da nişanı bozma kararı verdim, bu karara nasıl ulaştım, kadınların sıklıkla yaptığı hatalar bağlamında konuya açıklık getireyim:
1) Erkekler de kadınlar gibi sever, ancak sevgiden daha önemli bir husus vardır erkekler için: Saygı... Erkek saygı görmek ister. Ancak kadın bu saygıyı gösterirken erkeğin her lafını ikiletmemeli...
2) Geçim konusu... Para önemli bir konu... Erkek parasıyla veya parasızlığıyla da saygı görmek ister. Kadının her lafında ağzına para lafını alarak "senin maaşın azmış", "senin daha çok paran olmalıydı", "sen paranı ne yaptın" gibi laflar ilişkiyi zedeler, hatta bozar.
3) Erkek işine de saygı gösterilmesini ister. Bir erkeğin işini kadın beğense de beğenmese de farklı faktörlerden dolayı kız kendi ailesini araya katıp erkeğin rızası olmadan erkeğe iş bakmaya kalkışmamalıdır. Eğer iş hayatıyla ilgili problemler varsa bunlar nişan dahi yapılmadan çok daha önce halledilmeli, nişan yapıldıktan sonra bu konuda problem çıkartılmamalı,
4) Erkek kendi kök ailesine saygı gösterilmesini ister. Bir kadın her ne olursa olsun erkeğin kök ailesine gereken saygıyı göstermeye mecburdur. Aynı şekilde erkek de kadının kök ailesine saygı göstermeye mecburdur.
Konuyu erkek cephesinden ele almaya çalıştım. Bir erkek yukarıda saydığım dört kritere uygun eşi bulursa evlenmeye karar verir, hatta evlenir. Bunlar yoksa ya hiç evlenmez ya da sorunlu bir evlilik hayatı olur.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cevaplara şöyle bir göz gezdirdim ve çok üzüldüm.
Ah bu genellemeler, ah bu önyargılar... Acı tecrübelerden dolayı her adamı aynı sananlar da vardır elbet...
Derdim tasam ev işleri olsa, yatılı yardımcı tutardım. Üstelik canım isterse iki tane birden...
Bugün yabancı uyruklu, yatılı bir bakıcının aylık kazancı 25.000 TL. İkisinin toplam maliyeti haliyle 50.000 TL. Memnun olmazsam yahut sıkılırsam değiştirme hakkı da tekelimde üstelik.
Diyelim ki evlendim... Eşim çalışmıyorsa, onun ihtiyaçları, konforu, huzuru için ayıracağım bütçe de en az o kadar. Çalışıyorsa da aynı gerçi; bana ne kadının kazancından? İster ailesine göndersin, ister birikim yapsın, ister yuvamıza harcasın. Bana ne...
Yeter ki erkeğin etinden sütünden faydalanmaya meyilli bir tip olmasın. Hoş, öyle kadın zaten bırakın eşi, sevgilim dahi olamaz. Gelişine vole vururum.
Bende bakılacak anne baba da yok...
E o zaman ben neden evlenirim?
Ya bilincimi yitirmişimdir...
Ya da yaptıklarımı hayatıma daha çok kadın katmak için yapmaktan sıkılmışımdır.
Artık hayatımdaki kadına hayat katmak istiyorumdur...
'İyi ki...' dedikten sonra cümleyi tamamlamayacak, bana kendimi yeryüzündeki en iyi adammışım gibi hissettirecek kadın, o karara vesiledir.
10 Yorumla
Mümkünse 30 yaşından küçük Erkek evlenmeyi düşünmesin. Net.
Önce bir hayatı sorgulamalı, üzerine planlar yapmali geleceği için maddi sıkıntılar çekmemek için finansal durumunu zenginlestirmeli. Evlenmek icin evlenmemeli, Fatma teyzelerin Ayşe teyzelerin evlen deyip gaz vermesine gelip heyecanla hareket etmemeli. Önce bir olgunlaşmali. Kadın nedir nasil bir canlıdır ne ister? Bu anatomiyi çıkarmalı. Sonra enerjisi uyuşuyor yaninda kendini mutlu hissediyorsa şayet hayat yolculuğunda Prensligini gostermeli. Velhasıl kendine dusuncelerine ve maddi durumuna güvenmiyorsa evlenmemeli. Evlenecekse de gözü dışarda olmamali, eşine hayatını adamali.
Simdi maddi durumum yok sorumluluk alabilecek guveni kendimde hissetmiyorum diye evlenmeyim mi diyen hemcinslerim olur. Evlenmeyin abi. Böyle bir şart yok. Artik zaman değişiyor. Çok da şey yapmamak lazim.
00 Yorumla
- 22 gü
Erkeklerin evlilik kararı genellikle kişisel deneyimlere ve hayata bakış açılarına göre şekilleniyor. Benim için bu karar, yalnızlık korkusu ve sevdiklerimi kaybetme düşüncesiyle şekillendi. Hayatta bazı anlar, yalnız kalmanın ne kadar zor olduğunu hissettiriyor. Bu da doğru kişiyi bulduğumda, onu kaybetme riskini göze alamayacağımı fark ettirdi.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorEvlilik kararını almak erkekler için de kadınlar için olduğu gibi oldukça özel ve zorlayıcı bir süreç aslında. 🌀 Erkekler bu kararı verirken duygusal bağın sağlam olmasına, güven duymaya ve karşılıklı uyuma çok önem verir. 👫 Kendilerinin anlaşıldığını ve kabul gördüğünü hissetmek isterler. Bir yandan da maddi ve manevi anlamda hazır olmak, sorumlulukları üstlenebilmek gibi faktörler bu süreci etkileyebiliyor.
Ama şunu unutma, herkesin öncelikleri ve hazır hissetme süreci farklıdır. Eğer samimi bir iletişim kurup onun duygularını ve düşüncelerini anlamaya çalışırsan, bu konuda daha net bir fikir edinebilirsin. 🌟 Karşındaki insanı gözlemle, hislerini dile getirsin. Empatiyle acele etmeden ilişkiyi ilerletmelisin. 🫶10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
129Cevap
- 23 gü
Bazıları birden bire alır, bazıları ise doğru kadını bulduğunda.
Bunun hep bir açıklaması mutlaka vardır bu arada mesela bizim bir arkadaş var ona bir kere sordum bu adamla evleneceğini ve onun doğru insan olduğunu nasıl anladın diye bana şu olayı anlattı.
Nişanlı olduğumuz dönemde bize gelmişti ve en sevdiği oyunu oynuyordu bilgisayarda en heyecanlı yerinde böyle ama gözü hiç bişey görmüyordu ve oyunda bir anlık hamle yapsa kaybedecek o derece demişti, ve o an fişi çektim tepkisine baktım sadece dedi yanıma geldi ve gülümseyerek napiyorsun hayatım sen dedi bende özür dilerim ayağım takıldı dedim. Sorun değil senin canın sağ olsun deyip sarıldı demişti. İşte o an anladım dedi.
İşte bu örneğin erkek versiyonunu düşün 😏23 Yorumla- 23 gü
Alır ne demek yahu m@l mı alıyorsun?
- 23 gü
Sen işine geleni anladığın için.
- 23 gü
Almak vermek ne demek sözlük anlamı?
Doğru kadın olduğunu düşündüğüm birini sevmiştim. O zaman ister , istemez o düşünce aklıma yerleşmişti. Sonra egolu kendini beğenmişin biri çıktı. Aşkın gözü kör. Fark edemedim. Sonrasında ise o kadar çok acı çektim ki , artık yalnızlık istedim ve ona alıştım. Gerek yok evlenmeye. Hem çok pahalı hemde vicdana merhamete sahip olgun karakterli dürüst böyle kişiler kalmadı. Hem bizler için hem sizler için. Önceden maddi birikimim durumum vardı , yanlış kadın seçtik. Şimdi ne birikim var , ne maddi durum var. Bu yüzden hayatta kırmızı kart görmüş adamız.
15 Yorumla- Gizli Üye(30-35)22 gü
Her haltı yiyen erkek acaba bu kadın bakire mi değil mi
Bakireyse bir yıldız
Sonra memelere ve kalçalara bakıyor memeler dolgun olunca evet bebeği besleyebilir kalça büyük olunca evet çocuklarımı doğurabilir
meme ve kalça dolgunsa ikinci yilzdiz
Sonra fakir bir erkek ise acaba benden çok şey ister mi fakir erkeğin isteği şu ben kadın için hiçbir şey yapmayayım boş boş sevgi sozcukleri siralayayim bazıları evlenene kadar sıralar evlendikten sonra tamamen bir canavara döner sonra bedavaya * ve birey dogursun ister
Eğer bedava vericiysen evlenmeden de ziker ama evlilik istiyorsa yine ziker ama hiçbir şey vermez eve ekmek getirmez getirirse yüzüne vurur sen beğenmezsen anana bacina babana küfürler eder fakir erkek sendromu denir
Eğer bedava vericiysen üçüncü yıldız
Kısır değilsen dördüncü yıldız
Ee elin yzun düzgünce beşinci yildiz
27 Yorumla- 22 gü
Saydıkların doğru ama her erkek için durum böyle değil, kendimden örnek verecek olursam, "her haltı yiyen" den dediğin yerde hiçbir halt yemedim. İstesem her türlü günahı işlerdim ama bu benim karakterime uymaz. Fakirim ama kadına şiddete meyilli biriside değilim, kadınlarımızın başımın üstünde yeri var.
- 18 gü
Doğru olması erkekleri ağlatmış 😅
- 18 gü
88milyon. Ee illaki öyle ama çoğunluk hep dediği gibi. Yüksek bi çoğunluk
- 14 gü
Göreceli falan değil %90 az mı başka ülkeler umrumda bile değil 10 kişiden 9 u demek daha nolsun
Aile & Toplum konusunda 908 cevap paylaştı. özetle amiyane tabirle diyim. İlişkide birlite gecen onca zamandan sonra kendi zihinlerinde son final sınavı da bittim geçti kaldı yazıcak artık transcriptte "bundan bana karı olur mu" sorusunu sorarlar evet "bundan bana karı olur beni mutlu eder güzelde hatun" derse evet sınavı gectin.
20 YorumlaBenim evlilik kararı verebilmem için, benimle evlenmek isteyen kişinin kesin olarak nefsinden arınıp, iç dünyasını paklaması lazım. Doğru bir insan olması lazım, hem her konuda dominant hem de kendi nefsani arzu ve isteklerine karşı otoriter olması lazım yoksa diğer ilişkiler ve evlilikler sıradan. Amaçsız ve boş
10 Yorumla- 23 gü
Dangal. aklar, güzel olmanıza, bazısı kapalı kuranlı olmanıza bakar , ya da aşk maşk sanır
Ben : 100 sene yaşasak, karşımıza çıkacak senaryoların ne kadarına cewap verebilşriz diye baktım.
Sonuç: benim hala dewam, dan. galaklar boşanma sırasında 👋
10 Yorumla - 22 gü
Bir erkek kendini evlilik kararı almak istediği kızın yanında özgüvenli, cesur , cömert, anlayışlı ve huzurlu hissediyorsa o zaman evliliği düşünür.
Herşeyden önemlisi evlenmeden önce ve sonrası için güven Cook önemlidir.
Bir erkek , kadına güvenmiyorsa net söylüyorum ki sevmiyordur. Seviyorum diyenlerde eğlence olsun diye takiliyordur.
Bir erkek ilk önce güven arar kadında.47 Yorumla- 22 gü
Ama böyle düşünen erkek cok az gibi artık. Hep amac ayni oluyor. Bunu nasıl ayırt edeceğiz
- 22 gü
Böyle bir erkek cinsellik konuşmaz evlilik düşündüğü kişiden nu fotoğraf falan istemez.
Ciddi düşünür.
Güven verir ve güven bulmak ister.
İyi niyetli ve korumacı olur. Bu koruma kadının özgürlüğünü etkileyecek şekilde değil. Maddi ve manevi açıdan olur.
- 22 gü
Evet haklısınız böyle erkek bulabilmek cok onemli.
- 22 gü
Cinsellikten başka bir şey düşünmeyen erkegin düşünce yapısı değişiktir. Bu tarz erkekler eglenmelik kızlar ile birlikte olur.
- 22 gü
Rabbim hayırlısını nasip etsin sizlere 🤲 aminn
- 22 gü
Evet ama sizin gibi düşünen erkekler çok az kendinizi bu konuda yetiştirmeniz cok güzel tebrik ederim. Amin teşekkür ederim
- 22 gü
Rica ederim 🙂.
Rabbim esenlik ve afiyet versin size 🤲 aminn
Erkeğin yaşına göre değişen bir şey bu. 18 -25 arası çok daha duygusal olan erkekler yaş aldıkça kadın tanıdıkça hem evlilikten uzaklaşıyor hem de daha tahammülsüzleşiyor. Yani boyun eğen, efendi kızları tercih ediyor o ilk gençlik yıllarındaki asi havalı güzel kızlara hayran duyan erkolar
10 Yorumla- Gizli Üye(36-45)23 gü
Karşımdaki kişinin:
Altın avcısı yani "Gold digger" olup olmaması
Beni vezir edebilme potansiyeli
Kadın olduğunun farkında olması
Vb şeyler evlilik kararı aldırır.
Ama " Kaç para maaş alıyorsun" lafı başlamadan biten bir ilişkinin habercisidir.
14 Yorumla- Cevap sahibi23 gü
@defii ciddi misin?
Bie erkek bunu sormaz taa ne hale gelmiş ülke - Cevap sahibi23 gü
@defii way be be günlere kaldık...
Ama hayata bakış açısını öğrenmek için ben de sorardım mesleğin ne diye... Maaşını tahmin etmek için değil...
- Gizli Üye(36-45)23 gü
evlenecek olsaydım karşım da ki hatunun buna değer olduğunu anladığım da evlenirdim
yani hepimizin bildiği gibi evlilik çok zor çok yokuşlu çok zahmetli vs vs bir yol
karşım da ki hatun bunca zorluğa çabaya değerse bunu hakediyorsa direk evlenirdim
hani senin gibi bir eşim olsun 100 bin tl borcum olsun cümlesinin gerçek mana da açılımı gibi :D
10 Yorumla - Gizli Üye(30-35)24 gü
Erkekler evlilik kararını genellikle birkaç faktöre dayanarak alır: partnerle duygusal bağ, ortak değerler ve yaşam hedefleri, güven ve saygı, cinsel uyum, maddi ve duygusal istikrar. Ayrıca, ilişkideki huzur ve iletişim kalitesi de önemli rol oynar. Kişisel durumları ve yaşam koşulları da evlilik kararı üzerinde etkili olabilir.
41 Yorumla- 23 gü
Evli misin?
- 22 gü
Artık onsuz yapamayacağın gecelerin geçmeyeceğini fark ediyorsun.
Ailesi bilmiyorsa köşe bucak saklanarak bir şeyler yapmaktan bıkıyorsun doğru düzgün çay kahve bile içemiyorsun.
Artık yanında olmasını istiyorsun sabah kalktığında onu görmek akşam onunla yatmak00 Yorumla - 23 gü
Kadının ahlaklı olmasına safligina temizliğine yüreğine düşünceli olmasına. Sadık ve zihniyetine bakar. Mesleği statüsü parasına bakmaz erkek. Bu karakterde olan her kızı esas oglanlar dünyada cenneti yaşatıyor. Her hoku yemiş kızlar ise her yatağın yayını sallayip her erkeğin maşası olacak.
019 Yorumla- 23 gü
Sadik kizlarin hepsinin sevildigini de nereden cikardin? Genelde masraf olmasin diye dugun bile yaptirmayanlarin kalbi kiriliyor
- 23 gü
Masraflı olmasin diyemi? Bu kafayla yapısıyla zaten kimse seninle evlenmez. 400 bin TL bi dugun salonu istedigin buysa zengin koca bulabilirsin. Onu bulacagim diye de 30 yas ustu kuflenmis kadinlar artik zibille gerci.. sadık kiz demedim sadece yanliz dikkatini çekerim o kizlarda nerede züppe dövmeli kes erkek sevmesin o zaman.. cokta iyi bilirler saf temiz yüzlü erkekleri ama işlerine gelmiyor kimse kandırmasın canım diye tabir ettiginiz çoğu erkek gözünü açtı diye prenses tabirini koydunuz aslında akilli olan hiçbir kıza eskisi gibi yatırım yapmıyor nedeni malum ortalıkta zibil gibi kiz var herseye musait maalesef
- 23 gü
Canim yerine prenses olacaktı
- 23 gü
Eskidendi kotu erkeklerin gercek yuzunu ortaya sunmasi. Artik ilk gunler ilgi komasina sokup da zamanla kotu davraniyorlar.
Erkek beynine bu yuzden kiziyorum.
Dugun bile istemeye kiyamayan kiz yerine hep surunduren kizi seviyorlar. - 23 gü
İnanın erkekler çok akıllandı istediğinizi söyleyin prenses söylemleriniz bile eskisi gibi ayrıcalığınız bittiği için söylenen cümleler artık ülkeyi bu hale getiren senin hemcinslerin herkesle herseyi yaşayıp türlü naneler yiyorlar bu güvensiz ortamda at izi it izine karıştı artık onun için hepimiz günahımız sevabimizla kalacağız yanliz bizler bir şekilde bulucsz efendi namuslu ahlaklı vardır illaki öylesi ama kadınların yasi ilerledikçe alıcısı çok azalacak 10 yıl sonra ülkede binlerce kadın sorunu yaşanacak demedi deme hepsinin de burnu kaf dağında zengin koca hayalleri kimseyi begenememe senddromu vs. İntihar vakaları falan.. bizde oturup çekirdek çitleriz napalim ya da kına yakmak isteyen kına da yakabilir :)
- 23 gü
Ya sen kafayi mi yedin :) Takmissin namusa. Ben kotu davranani secmeniz hata diyorum sen bel altindan aklini alamiyorsun. Namuslu kadin arayan namuslu erkek olsun. Herkes dengi dengine
- 23 gü
Namus sadece bacak arasi degil bayan
- 23 gü
Evlenmeden nane yiyen erkekler bakire kizi hak etmez.
Bakireler bakir erkeklerin hakkidir bunu da unutma. Hadi iyi gunler. - 23 gü
Bakirelik mi sadece tek mesele Şu an onca yazımdan sadece bakireligimi çıkardın?
- 23 gü
Sen benim dedigime ne kadar odaklandin da odak bekliyorsun?
Kotu kadinlari secmeyin diyorum hala kadini elestirmek icin yanip tutusuyorsun.
Tartismayacagim daha fazla - 23 gü
Sende kafayi bakirelikle yemişsin o zaman. :)
- 23 gü
Benceede tartışmayalım lafım sana degil bu arada
- 23 gü
@melikenilayy illa masraf ettirmek mi gerekiyor ne alaka?
- 23 gü
Haksız çıkınca diye başlayan cümlenin eğer ucu Şu an ki yorumlamaya degiyorsa o zaman sana şunu deyim küçük beynin yaşadığın bir ilişkiyi surekli baz aldığından genele bakmıyorsun yorumlarında kendini hep anlatmışsın yaşadığın bir travma anlaşılıyor onun için fazla batma diye konuşma uzatılmıyordu istersem seninle sabaha kadar tartışırım gene de Haksız çıkmam net.
- 23 gü
Sunu algila artik bi algila. Dunyada kotu kadinlar da kotu erkekler de olmaya devam edecek. Onlari elestirmek ve secmek yerine iyi davrananlari bas taci edin diyorum.
- 23 gü
Burada erkeği konuşsaydık erkeği söylerim kadını söylediğim için diyorum illa edep illa edep evet namusta edepte önemli elbette kadin iffetini edebini kaybettiği günden beri ülke normal değil artık kimse evlenmek istemiyor nedeni ortada çünkü evlenilmeden her b. ku yemeleri bir erkek olarak evliliği neden beklemeyim ki illaki çıkacak temiz bir kız kendini eşine saklayan ahlaklı edepli birisi yazabilirsin sorun yok vanayı açtım ben buyur beklerim madem konu açmaya devam ediyosub
- 23 gü
Su Hayatta öğrendiğim en dogru sey ve en büyük şans yüreği güzel bir kadına rastlamak. Oda çok çok azınız kaldı. Bulunur elbet
- 23 gü
Aman ne kıyamayacaksın ya iste 10 altın iste en iyisini
- 22 gü
Artık kadınlarda çok akıllandı genç Kızlar 30 yaş üstü küflenmiş erkeklerle evlenmiyor gençliğinin güzelliğinin değerini biliyor ya zenginle ya da yaşıtı biriyle evleniyor 30 yaş erkeklerde böyle evde kalıyor
Aile & Toplum konusunda 614 cevap paylaştı. Hayatlarını düzene sokyuklarinda eksik olan şeyin aslında bir kadın olduğunu anladıkları zaman
62 Yorumla- 24 gü
@Mehmet314 yes
Valla şahsım adına doğru hatunu bulamadım kafa dengı görsel her anlamda. Bı anda karar verıp evlenen arkadaşlarımın çoğu boşandı. Evlılık maddı manevi sorumluluk ıster ve değecek kişi olmalı kesınlıkle
30 Yorumlam
23 gü40 yaşına gelince işte sabah kahvaltı akşam yemek ev toplu olsun çamaşırım yıkansın arada anneme hizmet etsin arada yatağımı doldursun diye düşünüp evleniyorlar işte
42 Yorumla- 23 gü
Kesinlikle katılıyorum çok iyi gözlemlemişsin 💖
- 23 gü
♥️
- 24 gü
Önce iyi bir eş olacağına inandığım kadını bulduğuma emin olmam lazım sonra da evlilik için gereken bütçeyi oluşturmuş olmam.. Bu iki duruma check attığım zaman, işte o zaman evlilik kararı alınması gereken zamandır.
00 Yorumla Bana göre karakter güzel huy dini üzere olmalı ama şimdi herkes malı zenginliği önde tutuyor yani adam olan aldığı kıza bakmak için alır ben etrafımda erkek değil yalama görüyorum
10 Yorumla- 23 gü
Aile kurmak hayatı düzene sokmak toplum içinde saygınlık görmek
14 Yorumla- 23 gü
Bekarlar saygın değil mi toplumda?
- 23 gü
Genelde değil
- 23 gü
Ne alaka ve neden?
- 23 gü
Evli değilsen kolay işe alınmıyorsun sonra ev kiralayacaksın birçok ev sahibi bekar erkeğe ev vermiyor sonrasında dosttan çevreden emanet araba istesen vermezler güvenmezler aile mirasını sana bırakmaz eve veya arabaya karı kız atar veya karı kıza mirası yedirir gibisinden düşünürler kötü yola çıkar diye düşünürler (haklılar bi yana bende öyle düşünürdüm)
- 24 gü
Bu saatten sonra kimse beni almdaz dedikleri an sanki
10 Yorumla Ailelerinin beklentilerine veya kendi keyiflerine göre. Eğer bir kadına gerçekten çok aşıksalar ve onu bir başkasına kaptırmak istemiyordalar bu konuda oldukça acele ediyorlar. Aynı zamanda karşılarındaki kişiye çok aşıksalar ve evlilik olmadan cinselliği kabul etmeyen bir kişiyse sırf onunla birlikte olmak için bile evlilik kararı verebiliyorlar
00 Yorumla- 23 gü
Evlilik kararı almak öyle basit bişey değil Bu hayatta bir işini birde eşini iyi seçeceksin yoksa duman oluyorsun o yüzden kafana denk kendini bilen birine denk gelmek mühim olan
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 335 cevap paylaştı. Erkekğe bağlı.. toprak grubundan bir burctayse daha cok mantikli sebepler ararlar.. su grubundakiler daha duygusal kararlar alırlar.. Hava grubu da malum nerede havai orada biz...
01 Yorumla- 23 gü
İlk olarak aile baskısı ya da çevre baskısı diyelim. Daha sonraki kişisel olarak ihtiyaçlar icin ve son olarak maddiyatli işler için bi destek olarak evlenme kararı alırlar
04 Yorumla- 23 gü
Aile baskısı ya da çevre baskısı neden bu kadar önemli?
Mesela bana sorduklarında " istemeye gelen olmuyor" diyorum - 23 gü
İnsan kendini yalnız hissettiğinde evlenmek istiyor. Malum yakın çevrende olan herkes artık kendi ailesi ile yaşıyor
- 23 gü
Ben yalnızlığa alıştım
- 23 gü
O durum benim içinde kötü birsey. Bi zaman sonra insan çocuk sesini bile kaldıramıyor. O yüzden yalnızlığa Alışmakta iyi değil
Aile & Toplum konusunda 324 cevap paylaştı. Kaç yıllık sevgilisini bir heyecan uğruna terk edip evlenende var.. sevgilisine ve ilişkisine sadık kalıp evlenen de.. sanki kotü örnek çok iyi örnek az gibi..
010 YorumlaAile & Toplum konusunda 11,2b cevap paylaştı. Karısına göre alıyoruz..
Erkeğin hakkını verecek, saygıda kusur etmeyecek, feminist gezen tavuklardan olmayacak, kadın gibi kadın olacak..
00 Yorumla- 23 gü
ben elime cocuk allınca karar vermiştim (karar vermekle olmuyormuş)
12 Yorumla- 23 gü
bebek yani sevince
- 23 gü
Yorumlar korkunç evliliği en@yilik olarak gören yarım akılılar kaynıyor
24 Yorumla- 22 gü
Bu nasıl bir yorumdur ya cevap bile vermiycem terbiyesiz
- 20 gü
Aynen kardeşim ondan
Aha bu kaçmaz dediklerinde akıllarına düşüyor gibi geliyor bana.
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 4,5b cevap paylaştı. Şahsen bana göre birini bulsam şu anda bile evlenirdim
22 Yorumla- 22 gü
bilmem ama değer verdiğin insanla hayatını birleştirmek istersin en münasip bir şekilde de birleştirirsin bunu evlilik denir
00 Yorumla - 22 gü
Bakın ben hep sınavlar oldum bence doğru insansa alır ha yanlış insansa almaz çünkü sadece amaçı ele geçirmektir
00 Yorumla - 23 gü
İlişki sistemi erkek işi değil Kadın işi
Erkeği Kadınlaştıran evcilleştiren de Kadınlar Onu şımartan da Ağır başlı efendi eden de Kadın00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 462 cevap paylaştı. Sanırım bir anda oluyor. Ama bunu her iki tarafta kabul etmeli. Evlenenler daha iyi bilir. Benden uzak konular biraz
00 Yorumlam
23 güEşim hep 2. Buluşmada evlilik kararı aldığını söylüyor. Neye göre aldı bu kararı ben de çok merak ediyorum
00 Yorumla- Gizli Üye(25-29)23 gü
şu an evlilik için. Çoğu kişinin kafası yerinde degilm gençliği sapkinlastiran çok şey var.
11 Yorumla- Cevap sahibi23 gü
Fiziğini. Güzel olmasi çok önemli ben hiç begenmedigim bı kadına aşık oalrka evlendim gözüm hep disarida
- Gizli Üye(45 üstü)23 gü
Evlilige erkekler karar vermez. Kız isterse erkege evlilik kararı aldırır
10 Yorumla Evlenme yaşları gelince hop bi bakmışsın evlenmişler😄
10 Yorumla- 23 gü
eşim ilk günlerde hatta ilk konuşmamızda içinden geçirmiş. :)))
10 Yorumla Her erkeğin aynı değil kadında aradığı ama daha çok kendilerinde bakıyorlar maddi manevi rahat hissediyorsa düşünüyorlar
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 827 cevap paylaştı. çiçek gore aklimiza gore alsak evlenmeyiz kalp zaten asagida atiyor
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 309 cevap paylaştı. Kişiye bağlı değil.. Evlenmek istedikleri ana denk gelenle evleniyolar🤷♀️😅
00 Yorumla- 22 gü
cinselliğe ve kadına göre. çoğu öyle olmasa da bazıları öyle.
00 Yorumla - 22 gü
Düşündüğün gibi değil bizde sevip bağlanabiliyor ve hep yanımızda istiyoruz
00 Yorumla Bu yaşa geldim kendim dahil çevremde gördüğüm durum şudur
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 318 cevap paylaştı. Vergenlik durumu, devlet bile vergi peşindeyken biz ne yapalım
00 Yorumla- 23 gü
Onunla bir ömür mutlu olabileceğini düşünüyorsa evlenir
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 650 cevap paylaştı. Yaşa , maddiyata göre biraz da aile baskısı.
11 Yorumla- 23 gü
Aile baskısı neden bu kadar önemli?
- 23 gü
Seviyorsak mal gibi oluyoruz hiçbişey düşünemiyoruz
00 Yorumla - 23 gü
Ben kendimi için söyliyim
Geçmişi önemli değil öncelikle
Benden sonraki hayatı önemli.
Saygılı güvenilir olmalı birşy saklamamalı
Sadık kalmalı gerisi gelir zaten30 Yorumla Bir anda geliyor işte anasını satıym biri de demiyor ki dur napıyon sen
20 Yorumla- 24 gü
Yaşa göre artık bir süre sonra kurulu düzeni olsun istiyor
20 Yorumla - Gizli Üye(36-45)23 gü
Tamamen enayiliklerinden... Geçmişini asla bilemeyecekleri bir kadına soyadları dahil herşeyini vermeleri enayiliklerinin göstergesidir
06 Yorumla- Cevap sahibi23 gü
Bakirim bekarım mutluyum
- Cevap sahibi22 gü
kadınlar bakir erkeklerden tiksinip geçmişinde en fazla çapkınlık olanı istiyor onların geçmişe bakma sebebi bu...
- Cevap sahibi22 gü
Allah herkesi gönlündeki kişiye kavuştursun ben kimsenin gönlünde olmadığımı bildiğimden yalnızlıktan şaşmam.
- Gizli Üye(25-29)22 gü
Kendi adıma konusuyorum edepli bakire ve gözü sağda solda değilse TM benim için
11 Yorumla- Cevap sahibi22 gü
@babynur yazacaktım sana da kapalı kutun
- 23 gü
Kafalarina göre saliyolar içte çoğu boş yapıyor zaten
00 Yorumla - 21 gü
Son 10 yıldır yalnız yaşıyorum üstüne bir de asosyalim. Bazen insan bir ses olsun istiyor evde. Hayatın mutlu veya hüzünlü anlarında biri olsun istiyor.
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 993 cevap paylaştı. Gaza geliyorlar herhalde
30 YorumlaHiç bir dert olmasın karım bana sadık kalsın benden başkasına dahi bakmasın diye bakıyorlar birde bakirelik şart yoksa çoğu kız evde kaldı
19 Yorumla- 23 gü
bakirelik arayan kalmadı kudurmaya devam et
- 23 gü
ondan mı başka kıza teklif açtın
- 23 gü
valla gayette evlenmek isteyen var ama ben istemiyorum başkasını hiç çekemem ömür boyu
- 23 gü
kudurmaya devam et sen aptl
- 23 gü
Walker dediğini çoğu erkek destekliyor ama Tuhafinsanlar kardeşimiz de çok haklı kadınlara, bu gözle bakılması çok saçma kardeşim yahu
- 23 gü
Tuhafinsanlar canım senk ek ledm knş uruz bir srs
- 23 gü
çoğu bitti ya takmıyorlar artık bi tanesi yalvardı konuşmak için ilişki yaşadı diye ben onu istemedim
- 23 gü
Karşısındaki kız kaliteliyse ortalık malı değilse ucuz ucuz hareketler yapmıyorsa
22 Yorumla- 23 gü
Sence tek sebep bu mu
- 23 gü
Aklı başında bir erkek için bu.
- Gizli Üye(18-24)23 gü
Benim için kapalı olup namaz kılıyor olması doğru ahlak ve zihne sahip olması anlayışlı ve güler yüzlü olması önemli birde elinde işi varsa tadından yenmez alım gücü malum..
20 Yorumla - Devamını Gör (124)
Detaylı bilgi