çevrelerindeki herkesin evlenmesiyle mi yoksa kendileri aile kurmak istediği için mi?

çevrelerindeki herkesin evlenmesiyle mi yoksa kendileri aile kurmak istediği için mi?

Acele karar vermek bazen yanlış sonuçlar ortaya çıkarıyor. Ama genel olarak doğru insan olduğunda karar verilir. Bir şeyler hissediliyorsa karar verilir. Ama bu kararı etkileyen faktörler var. Bu zamanda en önemlileri, ekonomi ve güven. Bunun yanında kadar verme süresi uzadıkça bu şansta azalıyor. Ben artık 41 yaşına geldim ve pes ettik 🙂
Bedava otel gibidir evlilik onlar için.. yat kalk ye iç.. dır dır vır vır müesseseye dahil olsa bile yirmi dört saat açık olan böylesi bir otel dünyanın neresinde var ki.
Cevap
27Cevap
Aslında birinci seçenek desem yalan olmaz tüm arkadaşlarım evlendi çok kıskanıyorum onları ama yapamadım çok zorlanmıştım yaş 30 olunca da aile kurma isteğim oldu onu da bulamadık. Şimdi kıskançlık azaldı ama aile kurma isteği çoğaldı. Ama yinede dışarda gülen çiftler görünce içim gidiyor o yüzden evden çıkmıyorum.
Sence dogru insan oldugunu erjeklrr nasıl anlar bir yıllık ilişkim var onu çok seviyorum onu sevdigimi biliyor ona bir yanlisim da olmadi guven sorunumuz cok şükürki yok aramizda sence ilişkinin evliliğe gitmesi kardeşim ne yapmalıyım
@BediaSönmez ama ilişki yi evliliğe sokacak olan erkektir seni çok istiyorsa senin bişey yapmana gerek yok o kendini hazır hissetmiyor olabilir mesela şöyle söylim şimdi sevgilim var ben onunla 1 sene boyunca yedim içtim gezdim dolaştim eğlendim hiç birbirimize yanliş yapmadık çok uyumluyuz ama o senin gibi evlenmek istiyor şimdi ben kendimce konuşuyorum eğer ben evlenmek istiyorsam öncelikle kesinlikle hızlı davranmam çünkü ona ve kendime yakışacak şekilde olmasını isterim. Önce kariyer iyi olmalı sonra da maddi gücü elime almam lazım zengin isem zaten plan program yaparım ve o gün çok ama çok özel bir gün olur benim için onun en seviceği şekilde güzel bir manzara da teklifi ederim. Her şey ayarlanmış olur ve sadece onun rahat ve mutlu bir hayat için tasarladiğim düzene yerleşmesi ile son bulur yani bu şekilde senin bişey demene gerek yok zeki biri ise bunu düşünür zaten
Yorumun icin tesekkur ederim onun isinde yukselmesi gerekiyor benim de okulum var atanmam gerekiyor bunlari goz onunde bulundurursak 3 4 yila anca evlilik olur diye konusmustuk aramizda aslinda sorum su iliskinin devam etmesi icin neler yapmam lazim benim dogru kisi oldugumu dusunmesini istiyorum
@BediaSönmez senle konuşuyorsa seni düşünüyorsa seni hep mutlu ediyorsa zaten doğru kişisin merak etme eğer erkek adamsa sevdiğini terk etmez el üstünde tutar arada kavga olur tartişma olur herkes yapar sonuçta önemli olan süreklilik sadakat siz birbirinize hep dürüst yaklaşıp sevip saydıkdan sonra istesenizde ayrilamazsınız
Yardimci oldugun icin cok tesekkur ederim
@BediaSönmez Rica ederim ne demek umarım güzel ve mutlu bir aile olmanız dileğiyle...🙏
Amin amin amin cok sağ olun 🙏
Evlenicek kız eğlenicek kız diye bir şey var düz mantık olduğu için erkeklerin beyni bu kadın bana ihanet etmez bundan eş olur anne olur kadınım olur veya bundan kadın olmaz eş olmaz bununla evlenilmez diyebiliyoruz biz erkekler bize zarar veren değilde bize destekçi olan güvenilir kadınla evleniyoruz kadınlar ise güvenilir erkekleri genelde sıkıcı buluyorlar heyecan aradıkları için iyi adam yok diyorlar genelde iyi erkek sıkıcı olarak gördüğünüz erkektir
Ortadan konusacak olursam. Ben erkek olsam evlenmezdim. gunumzude evlilik zor is. Akli olan ve kafasi calisan erkek evlenmiyor. Biz kadinlar birbirimize ya da kendimize katlanamiyorken. Erkekler nasil katlansin.
Ayrica erkekler, herhangi bir ayrilikta omur boyu nafaka vermek zorunda kaliyor
Peki 4/4'lük müslüman olmasada belli bir yaşa kadar bakir bir şekilde gelmiş sevgiye, ilgiye ve cinselliğe ihtiyacı olan erkek napmalı sizce?
Aynen o yuzden " Memnun kalmadığımız zaman geri iade garantisi" olması lazım
Birlikte yaşamaya değer, net olabiken birini buldukları zaman.
Bana şimdiye kadar basit bir " Çay" davetine bile " Bir düşüneyim" demişlerdi...
Herhalde evlenme teklifi yapsam " Fizibilite raporu" felan hazırlarlar
Doğru düzgün biri varda biz mi evlenmedik kimse güvenilmez artık evden çıktığında gözün arkada kalmayacağını düşündüğün kim kaldı varsa çıksın
ülkede bakire kız kaldımı evlensin 7 8 erkek ile ilişkiye giren kızla kim evlenir git escord ile evlen aynı biri para alıyor biri bedava yapıyor
Erkekler asla evlenmek istemezler diye düşünmekteyim.
İkna edilirler
Kendilerini evliliğe hazır bulurlarsa evlenir erkekler
Aşk, mantık, zamanı gelme hatta geçme hissi..
bende belki 100 kriter vardı, denk de geldi, de , şimdikiler farklı, nefes alan alana gibi
buna aynı bir soru vardı orada cevap yazmıstım
Erkeklerin çoğu cinsellik için yaklaşıyor dikkat et
Cinsellik için yaklaşıyor diye diye yolda her adres soran erkeğe bile şüpheyle yaklaşıyorsunuz
Erkeğin karar vermesi birçok duruma bağlı tek bir durumdan söz etmek doğru olmaz
Ömrümü o kişiyle geçirebileceğimden emin olduğumda (bana göre)
Kadınlar çevresine bakıp yarışa girer. Erkekler yuva kurmak için evlenir.
Erkekler aile baskısından dolayı
Kadınlar elalem ne der diyerek evlenir
Ömrünü o kişiyle geçirebileceğindrn emin olduğunda (bana göre)
Kafa dengi nerde ne yapıcağını bilsin namuslu olsun yeter
Bence kim onları kandırabilirse😂
maddi ve manevi anlamda hazir hissetikleri zaman
Uyum ve beraber geçirilen zamanın kalitesi bence.
Nesli devam etsin diye.
Kadın onu ikna ederse evlenir
Kendileri aile kurmak istediği için
Cebine hislerine ve malum arzularına.
Bir anlık heves
Kadın olsun da çamurdan olsun
Herkesin şartları kendine göredir bilemiyorum
Bence bazıları eve hızmetcı almaya 😂
Malzemeye göre
Karşısına uygun kişi çıktığında
Eğer cazgır tip bulurlarsa evlenirler
Seks yapmak için