- 21 gü
Ben arkadaşlık ilişkilerini takip boyutunda bakmıyorum benim burada takip edip sorusuna gittiğim beni takip etmeyen ama bana değer verdiğini inandığım insanlar da var bence takip olayı edip etmeme olayına bakmayın insanı sizinle iletişimi iyi seve sizi bir yamuk yapmıyorsa önemli olan budur bunlar önceden çok takılırdım kafama derdi derdim ama değmez olduğunu zamanla anladım insan kazanmak önemli kaybetmek zaten kolay Eskiden takip edip etmeme olayını çok kafama takardım, çünkü bunu değer göstergesi sanırdım. Ancak zamanla anladım ki, asıl önemli olan insanların sizinle olan iletişimi ve size olan samimiyetidir. Takip etmiyor diye birini silmek yerine, davranışlarına bakmalı. Size değer veren, samimi olan bir insanı kaybetmek kolay, kazanmak zordur. Bu yüzden küçük şeylere odaklanmak yerine ilişkilerin özüne bakmak lazım.
Mesela sen de beni takip etmiyorsun ama ben seni takip edip sorularına geliyorum. Böyle şeyler dert etmeyin
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
s
21 güSallamam kim kimi takipten çıkarmış umrumda olmaz samuray aldinmi fenolugu aslan parçası 😂
14 Yorumla- 20 gü
İyi hayırlı olsun 😂
- 18 gü
Tskrler samuray 🌹🌹
- 21 gü
Aynı mahalledeyiz aylarca hastanede yattım bir kere gelmedi ben küsüp darılmadım hiçbir şey demedım tam hastaneden yeni çıkmışım oda değişecek halim yok hanımefendi nişanına çağırdı gidemedim diye çıkarmıştı takipten😂 hiçbir şey demedim o da demedi sessizce öyle koptuk. Bazılarının hayatımızdan çıkması gerekiyor demekki
02 Yorumla- 21 gü
Kulağı daha fazla çınlamasın😂
- 21 gü
Karakterini koymuş Ortaya İnsanları böyle tanıyorsun o yüzden ona göre davranırım yani En yakın arkadaşım olmaz
01 Yorumla- 18 gü
Teşekkür ederim canım 💐🌸🌹⚘️⚘️
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
u
21 güGüle güle derim.👋🏻
Bu arada hayırlı olsun kuzum tekrar fenomenliğin fark etmemişim şimdi fark ettim🌸
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 20,6b cevap paylaştı. Sorunun benimle alakası olmadığını biliyorum, çünkü ben yalaka biri olmadığım için benim fesf ile arkadaşlığım takip listesine göre değil. Ne kadar fesat ne kadar dedikoducu bir tayfa varmış burada. Dedikoduzda z kötü düşünceleriniz size uğrasın. Kendi tercihim bu yönde idi. Aksini düşünüp küçük beyinlerinizi fazla yormayın
22 Yorumlas
21 güDaha önce bu hatayı yapmış birisi olarak söylüyorum gereksiz bir olay. Bir anlık gaflet ile yapıyor insan ne yapıyorsa. Boşuna yani. Bir söz var senin için başkasını terk eden başkası içinde seni terk eder diye. O yüzden onu yapan insan için üzülmem. Affeder miyim evet affederim. Çünkü pişman olmuştur yaptığına veya hatasını anlamıştır dönmüştür. Benim yaptığım insanlar ki ikisini de çok severim. Affetti ikisi de ve olgunluk ile karşıladılar zamanında.
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 929 cevap paylaştı. Benim sevdiklerim var ama kimseye bağımlı olmam kendime değer veririm. Samimi sevenlerim bana yalakalik yapacağını hiç sanmıyorum çünkü böyle şeyleri durduk yere başıma gelmez öyle olsa da direkt takipten çıkarırdım tepki vermemi gerek yok. İyi insan iyiler her zaman kazanır.
10 Yorumla- 20 gü
Sıradan biri olur benim için artık.
Detayı okudum. Emre detakip listesi ile ilgili soru açmıştı. Bence başkalarının dediklerini umursama ve düşünme.
Milletin ağzı torba degil ki buzesin.
20 Yorumla u
20 güGüle güle derim siler geçerim sadece.. zaten başıma da geldi bu sitede yakın zamanda defol git dedim. yalaka insanlarla işim olmaz
10 YorumlaOnu önce kırmızı listeye alır. Sonra gerekeni yapar. Kara listenin derinliklerine yollarım hiç acımam. Konuşursa da harcarım...
10 Yorumla- Gizli Üye(36-45)20 gü
Bende bir zamanlar öyleydim… 4 kisi konuşmak istemiyor diye 5. kişide düsman oluyordu bana … hatta birlere birine kızıp listenden çıkartmıştım zaten seninle kimse arkadaş olmak istemiyor demişti 🥺 çok gücüne gitti … okadar destek olmuşken ben ona bir zamanlar. Yazıklar olsun… şimdi bakıyorum çok mutlu evlendi her iki ayda bir tatil yapıyor durumları iyi ama bebek olmuyormuş , bilmiyorum benim ahimi çok aldı..
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 833 cevap paylaştı. Bir tepki vermem, mesafeyi koyarım ve samimi arkadaşım olmaz artık..
10 Yorumla- 21 gü
Hiç bir şey yapmam soğurum sadece araya mesafe koyarım
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Samimiyetin bittiğini düşünürüm :)))) öncesinde de samimi bulacağımı sanmiorum
10 Yorumla- 21 gü
yalaka insanı sevmem yanıma bir daha yaklaşamaz
10 Yorumla Senin tipini s****** derim karakterinin a**** koyayım dedim
10 YorumlaDrek silerim onu ben kim nasılsa bana karşı onada aynı olurum
10 Yorumlau
21 güBende takipten çıkarım, dert etmem keyfime bakarım.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 840 cevap paylaştı. Bir daha arkadaşım demem kendisine olur biter
10 Yorumla- 21 gü
Bir ara engel listem 850 ye dayanmıştı. Tekrar engellemeye başladım. Bu sefer rekora koşacağım sanırım. Geneli de daha önce arkadaş dediklerimden oluşuyor.
10 Yorumla - 20 gü
Çıkartamaz buralarda çok olur öyle şeyler baştan önlemimi aldım
https://www.youtube.com/embed/l_zCdAHbpcQ00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 377 cevap paylaştı. Her insan hata yapar. İlk önce kendisini dinler ve hatasını gerçekten kabul ederse affedebilirim. Ama en ufak bir tavizde hemen alakayı keserim.
00 Yorumla- 21 gü
Çok kurumsal bir dille küfür eder haddini bildiririm net.
10 Yorumla - 20 gü
O arkadaşı bir daha barındırmam yanımda.. Elbet döner dolaşıyor yolu benimle kesişir.. O zaman iti totosuna dürter çıkarırım onu..
05 Yorumla- 20 gü
Sen kaybedersin.. 😄
- 20 gü
Tamam demem..
- 20 gü
😅
- 21 gü
Arkadaş mıydık biz derdim ve bı daha takip listesine girmem 😃
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 632 cevap paylaştı. bunu ben yaptım yalakalık değil hayırlı bir iş içindi hiç sorun olmadı hatta engellemiştim 🤣🤣
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 4,4b cevap paylaştı. Tarihe gömerim ve bir daha da kaale almam muhatap da olmam
00 Yorumla- 21 gü
O başkasının kim olduğuna göre değişir bu durum.
00 Yorumla Yalaka ve satıcı insanlardan hiç hoşlanmıyorum işim olmazdı
00 Yorumla- Gizli Üye(30-35)20 gü
Bir başkası için yapıyorsa s.. ederim, sevgilisi içinse durumu anlarım.
00 Yorumla - 19 gü
Samimi arkadaş olduğunu iddia eden çok sdfsdfdf 😃
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 732 cevap paylaştı. Hiç bişey yolcu yolunda gerek defolsun
10 YorumlaArkadaşım olmadığını gösterdiği için kurtulmuş olurum sevinirim
00 Yorumla- 21 gü
Biraz da kabahat sende yani elin yalakasını ne diye kendine arkadaş tutuyorsun
00 Yorumla m
21 güEski bir arkadaş olur
10 YorumlaBeni çıkarıyorsa samimi olmamışız demektir.
00 Yorumlam
20 güÖyle bir arkadaşım olamaz artık..
00 Yorumla- 20 gü
Samimi arkadaşım olmaz artik
00 Yorumla - 21 gü
Eski arkadaşım olur...
00 Yorumla - 21 gü
O artık benim için hiç olmamış olur.
00 Yorumla - 21 gü
Samimi arkadaşım olmaktan çıkar.
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 975 cevap paylaştı. O tür tipleri gördüm sitede
00 YorumlaArtık "samimi arkadaşım" olmaz
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 6b cevap paylaştı. Karaktersiz der ona göre muamele görür.
00 Yorumla- 21 gü
Soğurum ondan araya mesafe koyarım
00 Yorumla u
21 güYalaka insanları sevmem, def gitsin
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 719 cevap paylaştı. arkadasim yoktur
00 YorumlaÇok kötü bir durum. Ben de onu çıkarırım.
00 Yorumla- 21 gü
Umursamam ya naparsa yapsın
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Canım sıkılır valla ne yalan söyleyeyim.
00 Yorumla- 21 gü
Arkadaşlığımı keserim
00 Yorumla hayatımdan çıkmış olur.
00 Yorumlau
20 güKırılırım.
00 Yorumla- 21 gü
Herkes kendi yoluna gitsin o zaman
00 Yorumla hayatimdan cikaririm
00 YorumlaYol verirdim hayatımdan cikartirim
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Gülerim.
00 Yorumla- 21 gü
Eski arkadaşım olur
00 Yorumla - 21 gü
İşim olmaz
00 Yorumla Sktr ederim
00 Yorumla- 21 gü
Eski arkadaşım olur
00 Yorumla Siler atarım.
10 Yorumla- 21 gü
Ziker atarım
00 Yorumla - Devamını Gör (4)
Detaylı bilgi