Aile & Toplum Yakın bulduğunuz bir arkadaşınız sizi kullansa tepkiniz ne olur? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Yakın bulduğunuz bir arkadaşınız sizi kullansa tepkiniz ne olur? Yakın bulduğunuz bir arkadaşınız sizi kullansa tepkiniz ne olur? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Maalesef bu durumu yaşayan bir insan olarak o arkadaşım ile mesafe koydum arama. Çünkü bu zamana kadar sürekli iyi niyetimi suiistimal ettiğini anladım. Yapacak bir şey yok insanlar çiğ süt emmiş zararın neresinden dönersek o kadar kârdır 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı. Ben o arkadaşım ile bir daha konuşmak istemezdim tabi ki de 0 0 Yorumla
gale8 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Üzülürdüm doğal olarak. Anılarımız olduğu için sadece iletişimi keser ve affetmezdim. 0 0 Yorumla
Miss_Maria Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Hayatımdan siler atarım, kendine kullanacak başkasını bulsun. 0 1 Yorumla Miss_Maria +1 yıl Yapmışlığımda var, hiç acımam. Yorumla
ayyıldızgökyüzü Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 422 cevap paylaştı. Direkt iliskiyi keserdim 0 0 Yorumla