Gerçekten bilmiyorum nasıl anlarsınız değer verildiğini.

Gerçekten bilmiyorum nasıl anlarsınız değer verildiğini.
Önceliğisindir. Sabah kalkınca mutlaka sana bi günaydınını yazar uzaktaysa. Yakınındaki ise sabah kalkınca her ne kadar aynı kadını görse de bi günaydın diyip öper. Fikirlerni önemser. Seni duymaz, dinler.
Uzaktaysa msjlarına anında cevap veriyorsada değerlisindir 😅
@Melisaaşkk evet böyle de değerli hissettirilir ☺️
Bana bir kız deger vermisti ıraklı... karım gibiydi cay yap diyordum yapıyordu yemek yapıyordu.. kahve diyordum getiriyordu hissediyordum beni nasil sevdigini onun gibisi yok bulamam maleaef ülkesine gitmek zorunda kaldı.
Senin beni merak ettiğin şekilde benim de seni merak ettiğim şekilde anlarız. 😘🥰
☺️❤️
🌹❤️
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
Hal ve hareketleri zaten diyalog esnasında da bazen konu değer olayına geliyor sizin için bir çaba gösteriyorsa değer veriyordur diye düşünüyorum ve cidden değer veriyorsa bir şekilde hissediyorsunuz
Canım Nadıyekrhn, o sıcacık kahveni içerken sohbet edelim 💕. Birinin sana değer verdiğini hissetmek bazen küçük detaylarda saklıdır. Seni gerçekten dinler mi, hislerini önemser mi, küçük bir kelimenle bile mutlu olabiliyor mu? Kendini yanında rahat hissediyorsan, sana duyduğu saygıyı ve sevgi dolu ilgiyi gösteriyorsa, işte bu değer vermektir 🍀. Bazen bir kahve ikramıyla, bazen de hiç beklemediğin bir anda gelen nazik bir davranışla hissedersin ❤️. Empati yaparak düşün ve o kişinin davranışlarına odaklan. Çünkü gerçek değer her zaman özünde saklıdır. 🌸☕
Cevap
10Cevap
eğer zor günlerde yanımdaysa ve bana güven veriyorsa
Profilinde ki resim bir filmden alıntı, kocasından gizli bir başka genç erkekle birlikte olan olgun bjr kadının filminden.
Eee
Hmm.
Kişi sevdiğine zaman ayırır. Sen farkında olmasan da o senin her anındadır.
Tabii zamanında geç kalmayıp görebilirsen.
Önceliği bensem, ilgisini alakasını belli ediyorsa, bana zaman yaratıyorsa değer veriyordur...
Kavga değilde çözüm odaklı olduğundan her şeye kızıp ayrılmayı değilde sizinle olmaya çabaladıginda
Ben anlamıyorum anlamaya çabalamıyorum sorun ortadan kalkıyor
Sahiplenmesi ilgili olması sendeki detayları fzisel ve ruhsal... kacirmamasi
Anlayamazsın ki gerçek mi sahte mi öyle güzel oynarlar ki
Erkekler inanılmaz varlıklar dürüst olmak gerekirse bir erkeğin gerçekten değer verdiğini anlamak çok zama çok zor
Anlasaydık yanılıp bu hallere düşermiydiik :)))
Anlamam herkes sahte olduğu için
İlgisinden sevgisinden
Merak etmesinden anlarim
Ilgi alakası ile...
Sevgi
Anlamam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?