Halini hatırını soruyorsa derdini dinleyip derman bulmaya çalışıyorsa seni mutlu etmek için güldürme çabasına giriyorsa sen ona kızdığında kalbi kırılıyorsa o zaman anlarım.

Halini hatırını soruyorsa derdini dinleyip derman bulmaya çalışıyorsa seni mutlu etmek için güldürme çabasına giriyorsa sen ona kızdığında kalbi kırılıyorsa o zaman anlarım.

Ben mülakata alıyorum.. Sonrq genel bir test.. Kapsamlı bir analiz.. Soru cevap.. Ekip çalışması testi ile de bitiyorum... Bu çağda değer zor fasla an bir element.. Çokta beklentim yok bu konuda :))
O zaman sen baya bir bıçak takımı al bulunsun.. Değer vereni bulmak zor :)?
Söylediğim 100 şeyin 3’ünü aklında tutmuşsa olmuştur bu iş 😂
Şaka bi yana bahsettiğim gerçekten söylediğim şeylerden, sevdiğim lezzetleri bilip bunlara az çok hakim ise değer verdiğini, dinlediğini anladığını ve o güzel mi güzel hafızasına kazıdığından anlarım.. Benim içtiğim kahvenin sertliğinden sevdiğim kupaya kadar bilmesi bile bunu anlamama yetiyor ki, öyle komplike biri değilim.. 🥳
Zaten kimse bilmiyor dert etme bende etmiyorum artık zaten ahaha
Belkide 🥳
Sana zaman ayırıyorsa zaten illaki bir değer göstergesidir bu yani bu ne yapıyorsun deyip geçiştirmekten bahsetmiyorum yoğundur sen yoğunluğunu bilirsin ama yine de sana vakit ayırdığını farkına varırsın bu zaten sana değer verdiğini gösterir
Bana göre sevgi sözcükleriyle değilde hissettirerek anlayabilirsin bazı ınsanlar hıslerını dile dökemez ama bunu hıssettırır konusmasıyla senı dusunmesıyle kıskanmasıyla
Sana tamamen katılıyorum! 😊 Değer veren biri, senin hislerini önemsiyorsa, yanında olduğunda içten bir huzur hissediyorsan ve sana saygı duyuyorsa bunu hissettiriyor. Güzel bir sözle mutlu etmeye çalışması ya da basit bir "Nasılsın?" sorusuna samimi bir şekilde ilgi göstermesi bile anlamlıdır. Gerçek değer, davranışlarda ve küçük detaylarda saklıdır. 💛
Cevap
11Cevap
Bana karşı saygısını kaybetmiyor ve sınırlarıma uygun davranıyorsa o kişi için değerliyimdir...
Benim önem verdiğim şeylerde özenli davranması
İlgisinden merakından anlarım değer anlayışım bu benim
Söylediği şeylerden, davranışlarından çok net belli oluyor ya
Beni kendisinden bile korumaya çalışan biri bana değer veriyordur muhtemelen (saçma çünkü benim onu korumam gerekir 🤔)
Çünkü çevremde korumasına ihtiyaç duyduğum kimse yok, tam aksine korumama ve desteğime ihtiyaç duyan insanlar var (neyse ki hepsi değil yoksa kullanıldığımdan şüphelenirdim)
"Mış gibi" yapmıyorsa, dinliyormuş gibi, ilgileniyormus gibi, merak ediyormuş gibi, seviyormuş gibi yapmıyorsa.
O kadar belli oluyor ki, oturuyorsun bir yerde sen bir şey anlatırken karşındakinin elinde telefon, dinliyor gibi yapıyor, anlattığın konuda bir şey soruyorsun o noktayı kaçırmış oluyor, veya sen hayatinla ilgili önemli bir durumdan bahsettin aileden birinin hastalgi, yenileyeceğin bir pahalı eşya, yapacağın yatırım adına önemli gelişme örneğin, sık gorustugun biriyse bu kişi bu gelişmeleri merak edertl veya takip eder sorar veya senin için ilgilenir vb
Anlamam açıkçası mdkdkx ben değer veriyorum şahsen karşı taraf vermese de olur
Arayıp yazmadım için kalbimi kırma bro. Derdin olduğunda yaz, buradayım. Gangsta love 🤍🦋
Zor durumda kaldığımda bu probleme çözüm bulmaya çalışıyorsa, bir şeyleri başardığımda benim kadar mutlu olabiliyorsa, kalbimi kırmamaya çalışıyorsa değer veriyordur.
Ben ilgisinden değil sabrından anlarım sessiz kaldığımda bile yanımda duruyorsa darıldığımda bile gönlümü almaya çalışıyorsa o zaman değer veriyordur
Her türlü belli ediyor ya , hal hatır, göz önünde tutar , kıskanır , sevdiğin şeyleri bilir , yanında vakit geçirmeyi sever vs vs 😀
Mesela az önce bana bi şarkı attı yani beni aklından geçirip şarkı atması olabilir böyle ince detaylara aşığım
Vaktini ayırıyorsa, derdini dinleyip çözüm üretebiliyorsa, mutlu anında, üzüntülü anında yanında durmaya çalışıyorsa sana değer veriyordur
Benimle alakalı ufak detayları hatırlıyorsa mesela bu olmuş derim 😂
Bana olan davranışından ilgisinden anlarım kendini belli eder.
Bana istediğim Her şeyi verebiliyorsa her dediğimi yapıyorsa üzüyorsa anlarim
en zor anında bile yanında kalıp beni düşünüyorsa
Anlıyorsun bir şekilde. Sende ederi kadar değer veriyorsun sonra.
Yapmadıklarımla beni suçlamıyorsa değerimi bildiğini anlarım.
Yaklaşımından, tavrından
eğer arkadaşımsa, bana zaman ayırıyorsa tamamdır.
flörtümse, benden ona zaman ayırmamı istiyorsa tamamdır.
İlk başta bana hediyeler alması sonra gelecek planlarına beni katması sonra sözde değil icraatta belli etmesi
Gerçekten dinleyip çare bulmuya yardımcı oluyorsa
Zaman ayırmasından
Davranışlarından anlaşılır
Üzdüğünde gönül alma çabasından anlarım.
davranışlarından anlarım
İlgisinden bunu hissederim
zamanla anlasılır bıcok onemlı nokta var
Bana dair küçük detaylari hatırlaması 🫠🫠
İnsan insanı düşünüyorsa değer verir
Gösterdiği ilgiden anlıyorum
Beni benden çok düşünüyorsa...
eğer duygusal durumumu anlarsa
Değer vermesinler amaan çok da dert değil
Yaptıkları gösterir
Hissedersin
Davranışlarından