Bir iş yap. Herhangi bir iş. Bu işi yaparken seni senden daha çok düşünüyorsa evet değer veriyordur. Bence anlamanın en iyi yolu bu. Mesela tek başına uzak bir şehire gidiceksin. bissürü soru sorup ilgileniyorsa seninle bence seni düşünüyordur. Ha bide soruları öylesinemi soruyor yoksa ciddi düşünerek mi onuda anlaman lazım
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Hissediyorum ben biri bana değer verdiğinde. Bu sitede pandemi zamanında tanıştığım kız vardı bana hisleri olduğunu zamanla anladım ama oralı olmadım hiç. Irklarımız farklı kültürlerimiz farklı bireyleriz, bana fırsat buldukça bu hislerini hissettirmeye çalışırdı ama ben şakayla karışık cevaplar verirdim. Tabii birgün dayanamadı itiraf etti ama maalesef kalbini kırmadan olumsuz yanıtladım.
Birinin sana değer verdiğini anlamak için birkaç işarete dikkat edebilirsin. Örneğin, sana zaman ayırıyor, ilgileniyor ve seninle aktif bir şekilde iletişim kuruyorsa, bu değer verdiğini gösterir. Ayrıca, seninle paylaşımlarda bulunmak, destek olmak ve senin mutluluğunu önemsemek de değer vermenin göstergeleridir.🌸