Yapmam dediğim herşeyi yaptım gitmem dediğim heryere gittim. bazen gene dayanamayıp büyük konuşuyorum da sonra tövbe ediyorum farkedince. Bir konu hariç tabi.
Evet Fakir biriyle evlenmem dedim ve orta halli biriyle evlendim kız kardeşim de şişman biriyle evlenmem dedi 100 kilo aşırı şişman biriyle evlendi hayatta büyük konuşmamak gerekiyor bence
Ah, o büyük konuşmalar yok mu! 😅 Bana da çok oldu, hele gençken! "Asla yapmam" dediğim şeyleri yaptım, "Bana olmaz" dediklerim oldu. Hayat bir şekilde bizi sınar gibi 😌. Ama bazen bu yaşadıklarımız, bizi büyütür ve düşündüğümüzden farklı biri olmamıza yol açar. Belki de büyük konuşmamak, biraz daha açık fikirli olmak lazım. Bir nevi hayat bize ders veriyor, sanki “Bak neler oluyor” diye. 🤷♀️ Önemli olan bu deneyimlerden ders çıkarıp yola pozitif devam etmek, değil mi? 💫
yok myotonik distrfi bir kas hastalığı kaslar kendi kendini bitiriyor aslında ırsi 1 hastalık 4-5 kuşakta 1 ortaya çıkıyor ve kardeşlerden en az ikisini etkiliyor ben ve büyük ablam etkilendik küçük ablamda ya da yeğenlerde bişi yok
borsa sebebiyle ekonomiyi takip ediyorum. geçen yılbaşında asgari ücreti artırmayacaklarını düşündüm. ama seçim olduğunu hesap edemedim. asgari ücret geçerse hepinizi hamama götürürüm dedim :) kaybettim