Aile & Toplum konusunda 370 cevap paylaştı. Kesinlikle öyle insanlar laftan anlamıyor. İlacın muadilini ver misal kıyamet kopuyor ki orijinalini ver😅dengesiz aynı ilaç, etken maddeleri de aynı sadece firma değişik yok sen başka ilaç veriyorsun jkjkj eczaneden ilaç alırken şahit oldum. Allah sabır versin cidden tek tek laf anlatıyor eczacı yok anlamıyor.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- 27 gü
Yarın iş görüşmesine gideceğim.
Çalıştığım ilk gün cinnet geçirecektim, kendimi zor tutmuştum. "İnşAllah işten çıkarım!" dedim, beni çıkardılar. Kendi çok kötü hissettim. Benimle ilgilenmelerine rağmen arkamdan konuştular.
00 Yorumla
Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Ben sakin biriyim nedense kurumdan cikinca bana bir haller oluyor aksine hayatin gercek pis yuzunun farkina variyorum, çalışırken tum herseyi unutuyorum ciddiyim stresimi alan tek yer 3 gun izin alsam evde deli oluyorum😀
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
s
27 güEvet bazen sinir stres artıyor bende de. Çalışanlar beni bazen kanser ediyor. Anlattığımdan anlamıyorlar farklı şeyler yapıyorlar veya yanlış yapıyorlar bazen de hiç yapmıyorlar. Koyun gibi süreceksin çoğunu.
22 Yorumla- 27 gü
Yaaa hiç sorma canım iş nedir ki calışmak insana koymuyor ki ama insanlara laf anlatmak varya ölümden beter geliyir bazen ömrümüzü yediler yemin ederim yaa 😏😏
- 27 gü
Kesinlikle ✌👏
- 27 gü
O zaman herkes bu sinir krizine maruz kalıyordur O nedenle hepimiz geçiriyoruz diyebilirim işimi çok sevmeme rağmen bazen yoğunluk olmasını anlamakta güçlük çeken insanlar oluyor Onları da anlatamıyorsun derdini gel de sinirlenme
13 Yorumla- 27 gü
Aynen öyle gülüm 👍 insanlara laf anlatmak varya ölümden beter geliyir bazen
- 27 gü
O yüzden artık değer vermiyorum
- 27 gü
👍👍🥺🤗
Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hergün ben...
İnsana laf anlatmak ne kadar zo ya. Köyde mal gütsem bu dan daha iyi. En kötü bostana dalarlar kovalarım ama bu iki ayaklıları kovalasın da değişmiyor23 Yorumla- 27 gü
Valla öyle okadar haklısın ki 👍 çalışmak ne ki iş insanı yormuyor ama insanlara laf anlatmak ölümden beter geliyir bazen ömrümüzü yediler yemin ederim yaaa
- 27 gü
Aynen öyle çok haklısınız 👍🤗 emekli olunca ancak bu hayeli gerçeklestirebiliriz şu an ki şartlar buna uygun değil maalesef
- 27 gü
İnsanı yoran iş değil ki, insanlar.
Yoksa iş kolay.25 Yorumla- 27 gü
Gerçekten öyle gülüm çok haklısın 👍 iş dediğin nedirki çalışmak insana koymuyor ki zaten ama insanlara laf anlatmak varya ölümden beter geliyir bazen
- 27 gü
Ah ah. İnsanlarımız neden bu kadar zor anlamakta güçlük çekiyorum.
- 27 gü
Valla ahh ben bir bilsem hayvan bile seni anliyorda insan insanı anlamıyor işte
- 27 gü
İnsanlar zor. Bazı insanlara hayvan diyerek hakaret ediyoruz aslında.
- 27 gü
Aynen öyle 👍
- 27 gü
İşimi çok seviyorum, iş yerimi ve şartlarımı sevmediğim için istifa bildirdim.
21 Yorumla- 27 gü
Doğrudur canım, hakkında hayırlısı olsun inşallah diyelim 🙏❤️ 🌺 valla iş insanı yormuyor ki zaten canım ama insanlara laf anlatmak varya ölümden beter geliyir bazen ömrümüzü yediler yemin ederim
Aile & Toplum konusunda 371 cevap paylaştı. Valla yimedim içmedim bişiler heçe beşe de yudmadım heç bişileeee neyin elimide sumadım neyine şey etttim eşte sonra eşey şey didi o işey deyince bende heee dedim
31 Yorumla- 27 gü
Benim işim yakın insan teması üzerine hani insanın kendine neler yapabileceğine dair ne gördünüz bilmiyorum buna rağmen çok nadir de olsa tabi ki de sinirlerim bozulduğu durumlar oluyor geçen gün yazdım arabasını çizdi diye adamı çizilmedik yeri kalmamış mesela o olay beni çok sinirlendirmiş
Aile & Toplum konusunda 396 cevap paylaştı. Kreş öğretmeni olarak çocuklardan değil de, velilerden dolayı ufak çaplı krizlerimiz oluyor. Ama sakin bir yapıda olduğumdan dengeliyorum kendimi.
10 Yorumla- 27 gü
Sinir krizi geçirmeme ramak kaldı
31 Yorumla- 27 gü
Valla benimde 😏 insanlarla uğraşmak o kadar zor ki canim ömrümüzü yediler hee
- 27 gü
İstifa ediyorum
https://www.youtube.com/embed/8pudGK4N83810 Yorumla Sadece iş değil genel olarak insanlarla anlaşmak konuşmak artık çok zor Türkiye de bir tuhaflık var insanlarda yabancılarla konuşuyorum
00 Yorumla- 27 gü
İş değil ama iş arkadaşlarımın canımı sıktığı olmuştu. Herkes sorumluluklarını bilecek. Amele değilim ben.
00 Yorumla Kımse beni ırgalamaz işime bakarım
19 Yorumla- 25 gü
Süpermiş 👍 bana da öğret bari 😂
- 25 gü
Evet çok haklısın ama iş yormuyor ki zaten insanlara laf anlatmak varya ölümden beter geliyir bazen
- 25 gü
Haha 🤣 bencede mantıklı 👍😂
- 27 gü
Ben ben beenn🙋♀️🙋♀️
11 Yorumla- 27 gü
Bende bende 👍😌🥺
Aile & Toplum konusunda 366 cevap paylaştı. Ben seviyorum ama çıldırma anım oluyor 😅
12 Yorumla- 27 gü
Ya hiç sorma canım 🤣 ömrümüzü yediler yemin ederim
Ben işimi çok seviyorum her gün severek gidiyorum ama insanı delirtiyorlar gerçekten
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 396 cevap paylaştı. Mesleğimi seviyorum, ama çalışanlar ve ahmak müşteriler yüzünden soğuyorum bazen.
10 Yorumla- 27 gü
Çalışmıyorum çoğu kişi yaptığı işi severek yaptığını düşünmüyorum 😂
10 Yorumla Kimseye karışmadan kendi halimde çalışıyorum, kolay gelsin..
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 989 cevap paylaştı. İnsanin oldugu yerde hep vardir bu olimsuzluklar tipki guzel olan seyler gibi
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. İşimi seviyorum ama gelen vatandaşları değil iş yerindekileri öldürmek istiyorum
00 Yorumla- 26 gü
Ben geçen yılbaşı öncesi yaşadım orta şiddetli bir sinir harbi 🤪 neyse ki delirmedim
00 Yorumla - 27 gü
Ben sinir krizi geçirmiyorum, karşımdakine dalınca herkes mutlu oluyor
00 Yorumla m
27 güAha ben bu. Patrona her geldiğinde "şükür ofisi yakmadım" diyorum wkdksk
00 Yorumla- 27 gü
İnsanin oldugu yerde hep vardir bu olimsuzluklar tipki guzel olan seyler gibi
00 Yorumla - 27 gü
Ayaklarım gitmiyor artık
26 Yorumla- 27 gü
Yaa hiç sorma iş insanı yormuyor da insanlara laf anlatmak varya ölümden beter geliyir bazen ömrümüzü yediler bee
- 27 gü
Muhasebe mi sen ☺️
- 27 gü
Evettt
- 27 gü
Hahaha tahmin ettim hepiniz aynısınız be. Alacaklıların telefonlarını açın lütfen 😂😂😂
- 27 gü
Haha 😂🙈
- 27 gü
☺️☺️☺️☺️
- 27 gü
ben birde akademisyenler ile uğraşıyorum stresten kafayı yedircekler bana bilgisayarda tuşa tıklamadan acizler ve akademisyen olmuşlar gerisini size bırakıyorum
00 Yorumla Her gün geçiriyoruz
21 Yorumla- 27 gü
Yaaahoc sorma valla iş insana koymuyor ki zaten yeterki rabbim sağlık versin ama insanlarla uğraşmak zorunda kalıyorsunuz yaa ölümden beter geliyir bazen
Aile & Toplum konusunda 349 cevap paylaştı. Ne iş yapıyorsunuz
17 Yorumla- 25 gü
Muhasebe işiyle uğraşıyorum, 😊bir aksesuar firmasının muhasebesini tutuyorum 🙋😅
- 25 gü
Üniversite
- 25 gü
Muhasebe ve vergi uygulamaları ( 2:yıllık )
- 25 gü
Doğrudur canım 🙋👍🤗
- 27 gü
Ben ✋🏻
11 Yorumla- 27 gü
Bende bende 😂
- 27 gü
Herkeste vardır 😃
15 Yorumla- 27 gü
İllaki canım ekmek parası kazanmak kolay değil her işin kendine göre zorluğu var
- 27 gü
Öyle değil de iş dile gelip " ben hallolurum sen dinlen " dese fena olmaz 😂
- 27 gü
Valla canım iş nedir ki calışmak insana koymuyor ki zaten ama insanlara laf anlatmak varya ölümden beter geliyir bazen
- 27 gü
Hayvan bile seni anliyorda insan insanı anlamıyor işte
- 27 gü
Yemin ederim insanı canından bezdirirler bunu çok iyi biliyorum
Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ah ah
11 Yorumla- 27 gü
Yaaa 🥺🥺😏😏😏😌😌
- 27 gü
Takma kafaya ablam
11 Yorumla- 27 gü
🙏🤗😊
- 27 gü
burada kendinin ne iş yaptığını doğru söyleyen var mı acaba?
00 Yorumla - 27 gü
Sinirlendiren olursa ızdırap oluyorum 😀
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 384 cevap paylaştı. işten çok çalışma arkadaşların önemli
00 Yorumlasen nerelerdeydin yine :)
00 Yorumla- 27 gü
Bazen 6 aylık bı izne çıkmam gerekli diyorum
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı. Aynen gatılıyorum. Yok..!
00 Yorumla- 27 gü
Ben ben ben
30 Yorumla - 26 gü
Ben hHjzjJ
00 Yorumla - 27 gü
Ben bu krizi geciriyorum
00 Yorumla
Detaylı bilgi