Kaynanamı yanlış mı anladım?

Biz 2 senedir evliyiz. Aslında evlendiğimizden beri çocuk istiyoruz ama ailelere söylememiştik. Birkaç ay önce eşim söylemiş bulundu çocuk düşünüyo musunuz diye sordu biri o da düşünüyoruz dedi. Ama benim bazı sağlık sorunlarım var tedavi aşamasındayım. Geçen eşim basit bir operasyon için hastaneye götürdü beni. Rahmimdeki polipleri alacaktı doktor. Annesi duymuş bunu. Aradı beni hastanede sıra bekliyoruz o sirada. Üzülme hiç erkekte sorun olunca daha zor oluyo kadında sıkıntı olması daha iyi. Falancanın 15 sene çocuğu olmamış sonra olmuş sen üzülme. Bana niye demiyosun ben senin annen değil miyim senin kusurunu örterim ben evladımınkini nasıl örtüyosam dedi. Sonra kapattım telefonu ve ağlamaya başladım. O kadar ağrıma gitti ki tatlı dille söylenen şeyler ne kadar acı olabiliyormuş. Oğlunda değil bende kusur var diye sevinmem gerek sanırım. Annem aradı sonra dua ediyorum rahat geçirmen için dedi. Dedim inanın annesi gibi değil kimse işte. Günün sonunda onlar tabi ki oğullarında kusur yok diye mutlu olacaklar.

Kaynanamı yanlış mı anladım?