Merhaba arkadaşlar ben üniversitede hazırlıkta 2 sene kalınca eve dönmemek için başka bölüme geçtim ama ailemin haberi yok?

Merhaba arkadaşlar ben 2 sene boyunca devamsızlık yüzünden hazırlık sınıfında kaldım birinci senesinde aileme söyledim ama 2. seferde söyleyemedim çünkü okuldan atılacaktım ve eve dönmek istemiyordum çünkü kendileri hem baskıcılar, hem çok muhafazakarlar hem de gerçekten yaşadığımız yeri hiç sevmiyorum. Bu yüzden ben de yatay geçişle şu an hiç istemeyecekleri bir önlisans bölümüne geçtim ve 2026'nın ocak ayında yurtta kalma hakkım da bitiyor ne yapacağımı hiç bilmiyorum 1 seneden fazladır çok kötü bir depresyonun içerisindeyim. Zaten psikolojik olarak sorunları olan biriyim bu durumdan dolayı da resmen endişeden donmuş durumdayım. Kendimi her türlü şeyden dolayı çok kötü hissediyorum. Ek olarak aile evinde kapalıyım fakat burada açığım ve bambaşka bir hayatım var. Kötü bir hayat stili değil ama onların hiçbir zaman yaşamamı istemedikleri bir stil. Gerçekten bu psikolojik yüklerden kurtulabilsem potansiyelini keşfedebilecek bir insanım ama cidden artık ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Sırf mezuna kalmamak için ilk senemden buraya geldim ve şimdi elimdeki her şey teker teker mahvoldu. Potansiyelimi ortaya çıkarabileceğimi söyleyip duruyorum ama ilk senelerde de sanki ne başardım diye söylenip duruyorum kendime ama gerçekten olaylar böyle gelişmedi. Okul yolundan çok kez ağlayarak, mide bulantısıyla, kusmayla gergin şekillerde döndüğümü biliyorum. Kendime hiç güvenmiyordum. Şimdi de kendime güveniyorum ama gücüm kalmadı ne yapacağımı bilmiyorum. Lütfen bana bir akıl verin.

Merhaba arkadaşlar ben üniversitede hazırlıkta 2 sene kalınca eve dönmemek için başka bölüme geçtim ama ailemin haberi yok?