Aileme iki yıllık yazdığımı söylemedim ve benimle üniversiteye gelicekler ne yapacağım?

Arkadaşlar öncelikle şunu söylemek istiyorum bu söyleyeceklerimi neden yaptığımı sorgulamayin çok ciddi sebebplerim vardı bende böyle olsun istemezdim şimdi anlatıyorum ben üniversite tercihlerime iki yıllık yazdım ailem bunu duysa beni üniversiteye göndermez evde otur iş yap koca bekle derler daha neler neler olur anladınız siz bilirsiniz böyle aileleri konuşulacak anlaşılacak kişiler değil kesin ve net bunu sadece benimle okulu ortamı hocaları görmeye gelir ve konusursalar öğrenirler diğer türlü imkansız öğrenmeleri ben benimle gelmelerini ve okulla görüşmelerini nasıl engellerim çok sağlam bir plan lazım marasta yaşıyorum İstanbul'u yazdım sadece gerçekten kötü yorum yapacaklar yapmasın zaten acınası bir haldeyim kendime üzülüyorum ne yapicam ben nasıl engel olucam otur konuş demesin kimse lütfen o imkansız çünkü sadece gelseler şehri yurdu okulu gezseler neyse bir hoca olur öğrenci işleri olur yetkili biriyle konuşmak isteyecekler sonuçta beş yaşında çocuk değiliml veli götürmek de ne ya 18 yaşındayım ve üniversite lise değil lise gibi değil her işini kendin hallediyorsun ama bunu diyince sanki kendilerini görüşturmek istemiyormusum gizli işler ceviriyormusum gibi davranıyorlar acaba neden böyle yapıyorum umurlarinda bile değil ya ben napicam bana bir fikir verin nolur off offf 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
Aileme iki yıllık yazdığımı söylemedim ve benimle üniversiteye gelicekler ne yapacağım?