Bu yaşadığım olay istismar mı?

Öncelikle ben bir işte çalışıyordum. Henüz 17 yaşındaydim aklı erebilen bi kızdım. İşe geldiğimde adam sürekli beni yukarı çağırırdi kesim yapacaz diye. ilk olay arkadan bana sarıldığında oldu, makina vardı onu tutarken sözde yardim amaçlı arkama geçip kollarinin içinde durmus pozisyonda oluyordum. Adam her kesimde git gide daha çok baski uyguluyodu ben artık masaya dayanmis sekilde oluyordum. Kafasini omuzuma koyup eğiliyordu ben o kadar canım bir insanimki patronum yapmaz iyi niyetli böyle bisi yapmaz diye düşünüyordum. Daha sonra 1 2 hafta öyle geçti. Bir gün bir kesim daha yapmak için beni çağırdı gittim. Bu sefer masanın demir kısmına bastım kesim yapmak için. boyum gerçekten kısa ve masa oldukça büyük. neyse demire bastim, adam arkama gecti, makinayi tutarken elimi tuttu , kafasını omzuma koydu, ben masaya dayanmisim yine, arkamda bisi fark ettim sonra aşağıda fark ettim. Adamin malûmu tam yerine bastırıyor, bacağı benim bacagimin arasından gecirmis, bir eli sag elimde diğer eli göğsüme yakin yerdeki elimde göğsüme değiyor eli. Adamin nefesini yanakarimda hissediyorum, arkamda o şeyi hissediyorum. Rahatsız olduğumu fark etti titremeye basladim. Ama hiç bir zaman sesimi çıkarmadim. Belkide o , tacize uğradığımi fark etmediğimi sandi. Sonra bu meseleden kurtuldum. Kesim yapmak istemediğimi soyledim. 4 5saat sonra beni ofise çağırdı gittim. Yukarıda dolapta kağıt var onu getir dedi. Tamam dedim yukarı çıktım kağıdı bulamadım, sonra yukarı adam geldi ha buradaymis dedi ben yavaş yavaş aşağı inmeye hazırlanıyorum tabi kağıdı aldım aşağı indim e adamın bakışıni fark ettim ya orada uzun süre kağıt arasaydim neler olacagini aklima getirmek bile istemiyorum. Kabus olarak rüyalarıma bile girmeye basladi. Anlamadığım kısım bu taciz mi? Cinsel istismarmi?

Bu yaşadığım olay istismar mı?