Bu yaşadığım taciz mi?

Ben 8-9 yaşlarındayken amcam yeni evlenmişti, yengemi de çok severdim kuzenim de doğunca sık sık evlerine gidip gelirdim. Bir gün yataklarında kuzenimi severken amcam geldi, üstünü çıkardı, don atlet bir şekilde evde gezmeye başladı. Hiç de yadırgamazdım çünkü hep böyleydi. Sonra yengem mutfağa gitti amcam da yatağa geldi. Kuzenimi seviyorduk sonra amcam battaniyeyi açtı ve ben yatar vaziyetteyken (yalnız ben mi öyleydim yoksa amcam mı yat dedi orayı çok net hatırlamıyorum) üstüme çıktı ve bildiğiniz üstüme uzandı, yattı. Tam yüz yüze gelecek şekildeydik bir de battaniyeyi üzerimize örttü. Ben küçük olduğum için idrak edememiştim ama midem bulanmıştı. Amca çık üstümden gidicem diye biraz itelemiştim ama amcam bir süre daha kaldıktan sonra kalktı, ben de koşarak yengemin yanına gittim. Bir daha da o eve tek gitmedim ama hala anlayamıyorum ya da bunu kendime yediremiyorum nasıl böyle bir şey yaşanır diye. Kimseye de anlatamadım korkumdan. 19 yaşına geldim hala arada rüyalarıma girer, ağlarım. Birisine aşık olmuştum geleceğimizi düşünürken aklıma bu olay geldi midem bulandı her şeyden. Aşktan da erkeklerden de tiksinmeye başladım ne yapmalıyım lütfen bana bir akıl verin psikolojim çok kötü
Bu yaşadığım taciz mi?