asla böyle bir hata yapma canım kardeşim şimdi sen aşık olduğumu zannediyorsun çok aşık olduğunu zannediyorsun onunla her şeyi yapabileceğini her konuda ona destek olabileceğini zannediyorsun ama eğer kaçarsan ailenden yarın öbür gün eşin kötü çıkarsa gidecek yerin olmayacak misal eşin sana nasılsa bunun gidecek bir yeri yok ben her halde yiyebilirim der seni döver yani dövebilir seni aldatabilir ezilirsin onun ailesinin ayakları altında asla ezilme kendini asla böyle bir hata yapma asla
06 Yorumla
Soran1 yılAllah razı olsun ailelerimiz engel oldu elimizden geleni yaptık bizi buna mecbur bırakıyorlar
- 1 yıl
Kaçmak istediğiniz kişinin mesleği var mı
Soran1 yılEvet var çok küçük yaşlarda iş hayatına atılmış biri babasını haca göndermiş 2 araba almış kendi başına
Soran1 yılBana gelinliğin olsun altınların olsun herşeyini yapacağım diyor namazını düzenli kılar herkes hakkısında iyi konuşuyor
- 1 yıl
Bak kardeşim kaç yaşında olduğunu bilmiyorum belki benden büyüksün belki benden küçüksün bilmiyorum ben 2005 doğumluyum sana tek bir şey söyleyeceğim kuru kuruya karın doymuyor lafla karın doymuyor Eğer bir ailenin sorumluluğunu alabilecek mesleği varsa olabilir ama yoksa hiç bulaşma O işlere benim sana nacizane tavsiyem
Soran1 yılBiliyorum inşallah iyi olur dua edin 🙏
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)1 yılPişmanlıktır hocam. Hayatının içine edersin. Hayır anne baba rızası yoksa olmuyorsa bile öyle gözü kara kaçma bir mesleğin olsun falan sevdiğin çocuğun da mesleği olsun siz yine düğün yapın kendi paranızla ama isterlerse keyifleri bilir anne baban gelmesin yani kaçacaksan da keyifle kaç öyle gizli kapaklı olmasın skdkdkdj niye pişman olasın ki hayat pişman olmak için çok kısaaaa
00 Yorumla
Bir çok şeyden eksik kalacağını, aileni arkada bırakacağın için, gittiğin yerde ezik kalacağını kendini yanliz kimsesiz hissedecegini. Herkesin kendi anne babası kardeşleri gelip giderken senin böyle bir durumunun olmayacağını onca insan icin de kendini yanlız hissedecegini bilmen lazım.
02 Yorumla
Soran1 yılBir tek siz çok güzel açıkladınız
Eğer gerçekten son zamanlarda haberlere çıkacak kadar zalim değilse aileniz, ben hiçbir kimsenin aileyi karşıya alacak kadar değerli olabileceğini düşünmüyorum. Güzellikle çözmek için bence biraz çabalayın yani bu 1 sene dahi olabilir. Hem bu süreç içerisinde erkek arkadaşınızın da bu olmama süreci içerisinde duygu ve davranışlarını iyice süzün. Sizi şimdiye kadar binbir emekle yetiştiren bir aileye bunu reva görmeyin.
06 Yorumla
Soran1 yılErkek arkadaşımın ablası 3 yıl uğraştı karşı tarafa babası adamsanız kızımı benden alın size kız vermem demiş
Soran1 yılSonuç kız evlendi çocukla çok mutlu
Soran1 yılŞimdi bize aynısını yapıyorlar
Soran1 yıl24-23
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Aile & Toplum konusunda 307 cevap paylaştı. ilk etapta ne kadar güzel dimi sevdiğin insanla aynı ortam dasın ve artık hep onun yanın dasın :( ya son rası içinde bulunduğun o güzel rüyadan uyandığın da hayatın gerçekleri öyle olamdığını fark edip uyandığımn da ben neler yapmışım demek işte bu en kötüsü.. o bakım dan asla böyle bir düşünceye dalıp yapılması gereken bir davranış bence.. seni büyüten ve bu güne getiren insanlara arkasın dan vurmak bu doğru değil asla..
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılHata olarak bakıyorum bu duruma illa birgün pişman olacaktır seven sevdiğini telli duvaklı evden çıkarır..
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Sıcak bakmıyorum. Ama yapani da kinamiyorum. Çünkü aşık oldugun zaman mantikli karar alamıyorsun. Ama tabi sonra aileni düşürdüğün durum da kötü.
03 Yorumla
Soran1 yılAileler istemese
Soran1 yılTabi öyle de araya insanlar girdi
Lütfen elinizden geldiğince kaçmayın. Aileniz izin vermiyor ise demekki bı bildikleri var. Ebeveynler hep haklı çıkar bu konularda. Ama aileniz baskıcı ve kısıtlayıcı ise onu bilemiycem
05 Yorumla
Soran1 yılAileler karşılıklı olarak istemiyor sebepleri mantıksız işimizde gücümüzde insanlarız yaşlarımız da geldi iki gönül işte seviyoruz birbirimizi o kadar zaman da ayırdır fazlasıyla iyi kötü beraber olduk ailesinin istediği gelin adayı ben olmadım
Soran1 yılAileler birbirini sevmiyor diye böyle çıkmazda
Soran1 yılşu an bile görüyorum ama diğer gelinlerine yaptıklarını bana yapmıyorlar daha tanımadıkları halde
Soran1 yılBen aile dostlarının kızıydım oysa diğeri yabancı
Aile & Toplum konusunda 596 cevap paylaştı. Tüm yollar kapandıktan sonra geriye başka bir çözüm gelmiyorsa son yöntem olarak kullanılabilir ama tabi aileni karşına alıp kaçtığına da değecek birisi olmalı.
02 Yorumla
Soran1 yılÖyle valla ortada kaldım ya
- 1 yıl
Hakkında hayırlısı olsun.
- Aile & Toplum konusunda 827 cevap paylaştı.
1 yılBence hiç hoş bir şey değil özellikle kızlar için bu tarz evliliklerin %80 hüsranla bitiyor bunu iyi düşünün...
01 Yorumla
Soran1 yılTeşekkür ederim
1 yılAilesi baskıcı olan kızlar tercih ediyo güvenebileceğim biri olsaydı bende kaçardım herhalde ama bi erkeğe asla güvneilmez
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 513 cevap paylaştı. Buna aileleri yüzünden zorunda kalan gençlere üzülüyorum
11 Yorumla
Soran1 yılYapsak yine en kötüsü biz olacağız
- Aile & Toplum konusunda 485 cevap paylaştı.
1 yılEger istendigi halde verilmediyse hakli bir sebeb ama kucuk yasta ise gereksiz birsey
020 Yorumla
Soran1 yılYaşlar küçük değil tam
Soran1 yılİki tarafta kılını bile kıpırdatmıyor
- 1 yıl
Kac yasinda birde sevdigi kisi ne is yapiyor duzgun birimi
Soran1 yıl24 evet milli eğitim de
Soran1 yılÇok erken yaşta iş hayatına atılmış biri ailesine destek olmuş babasını haca kendi parasıyla göndermiş 24 yaşında 2 araba almış kendim yaptım diyor
- 1 yıl
Nie vermiyorlar peki
Soran1 yılİşte Allah belalarını versin
- 1 yıl
Kacsaniz da sorun olmaz ozaman
Soran1 yılAilem silecek beni
- 1 yıl
Kolay kolay silmez aile
- 1 yıl
Onlarmi seni istemeye gelmiyor sizinkilermi vermiyor
Soran1 yılOnlar gelmiyor
- 1 yıl
Nie gelmiyorlarmis
Soran1 yılHalası işte abisinin kafasına giriyor
Soran1 yılHızlı baksanız yatacağım da
- 1 yıl
Hic kacim deme kacarsan ailesi sana zehir eder dunyayi
Soran1 yılNe yapayım sizce
Soran1 yılBekliyim mi öyle
- 1 yıl
Eger seni gercekten isteyip seviyorsa getirir ailesini
- 1 yıl
Bekle
1 yılKötü genelde hep sorun cikiyor sonra cocugun ailesinden
09 Yorumla
Soran1 yılO da var tabi de aileler sorun çıkarınca sın çare
- 1 yıl
Kacip evlenenlerin mutlu oldugunu hic görmedim
Soran1 yılBende görmedim ki
Soran1 yılİşte son çare olarak bırakıyorlar insana
- 1 yıl
Ne halde oldugunu anlayabiliyorum ama cok riskli bunu 2 kere degil 100 kere düsünmen lazim ve ailelerimizin bizim göremedigimiz cok seyleri görüyolar sonucta kötü olmani hayatta istemezler
Soran1 yılTabi canım ben hayata yapmam diyen bir insandım gerçekten çok uğraştım ailemin evinden güle eğlene çıkıp evlenmek istedim hep bi şart kpydular bize hep evet dedim bu sefer de herşeye evet diyor dediler
Soran1 yılNişanım olacaktı bozdular konuşsunlar bırakırlar birbirlerini dediler halası abisine eğer evlenirseler ben gelmem düğüne demiş abim değilsin falan
- 1 yıl
Niye istemiyorlar ki
Soran1 yılAnnemi sevmiyor kadın
Doğru gelmiyor kaçarak evlenipte mutlu olan hiç kimseyi görmedim
10 Yorumlakişinin karakteri ve ailesi çok önemli. son pişmanlık fayda etmez knk
10 Yorumlakars gravyer peyniri raftan yuvarlanmış derim
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı.
1 yılBiraz üzücü bence aileler onayı gerekli bosanirsan ortada kalıyor kimsen yok misali
00 Yorumla Millet aileden destekle evlenip anlaşamıyo kaçıp bide anlaşamayınca boynun bükük dönme
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılKaçarak evlenen kızlar herkese göre o... budur Haklılar mı tabi ki haklılar evlenmeden önce erkekler ile sevgili 😍 olup kendilerini cinsel 👱👐👩 partner olarak kullandırıyorlar aileler de vermeyince sevgililerine kaçıyorlar İlla da o erkeğin muzunu ömür boyu yiyeceğim diye ailelerinin namusuna leke sürüyorlar...
00 YorumlaArtık devir çok değişti bu devirde insanlar buna mecbur kalmamalı
00 Yorumla
1 yılKız taraf barışır da erkek tarafı hep önüne koyar bu durumu yaa ayrı yaşiyacaksiniz sorun olmazda birlikteyseniz her olayda ben seni gelin diye getirmedim olaylari baslar
01 Yorumla
Soran1 yılÇok doğru söylüyorsunuz
Ben kaçarak evlendim pişman oldum hiç kimse için lütfen aileni bırakma her şeyin bir çözümü vardır ne yap et ikna et yapma
04 Yorumla- 1 yıl
Yaşında daha gençmis burada kimsenin cesaretlendirmesini arama calismiyorsan işe gir çalış ekmek aslanın ağzında kendi ekonomik özgürlüğünü kazan önce bunları bana kimse söylemedi soyleseydi de dinlemezdim belki çok istiyorsa kacacgin kişi gelsin babanın karşısına ben çok seviyorum kziini diye yalvarsin şimdi benim eşim keşke öyle yapsaydım da kacmasaydik diyor o bile çünkü her şeyin eksik oliyor kız tarafı okeyledikten sonra oğlan tarafı yabancı gibi gelebilir nikaha.
Soran1 yılBizim taraf ikna oldu karşı tarafın babası halası inatçı halası kızımla evlen onla evlenme demiş çalışıyorum annem kaçma ayır eve çık araba altına çekelim de kaçma diyor o kadar emek verdim bu ilişkiye bunlardan dolayı bi yanım diyor kaç git
Soran1 yılÇocuk çarşamba gününe anlaştı eşyalarını topla sabahtan çık almaya geleceğim diyor
Soran1 yılDedim defalarca babanı ikna et öldüreyim mi daha ne yapayım diyor
1 yılSaçma, ahaha aşiretten falan kacmiyorsan cidden saçma. Aile de Sorun varsa nikah yap eve çık evlenmiş oluyorsun zaten.
01 Yorumla
Soran1 yılİşte bizde bunun gibi yapacağız ama aileler engel olacak diye haber vermek istemiyoruz
1 yılDoğru bulmuyorum, ailemimde onayı olursa daha mutlu olurum
05 Yorumla
Soran1 yılAileniz istediği insanlarla evlendirmek istese ne yapardınız herşeyi ailenin onayı ile yapmak zorunda değiliz
- 1 yıl
Tabi ki de her şeyi ailemizin onayıyla yapmak zorunda değiliz ama sevdiğim insanı ailemin onaylaması daha hoşuma gider
Soran1 yılTabi doğru diyorsunuz bende isterdim onay versinler kaç kilo verdim cildim bozuldu kimse demedi bu kızı da görelim kestirip attılar
Soran1 yılÇok uğraştık evden çıktık gittik ailelerimizi karşımıza aldık mantıksız şeyler söylediler işte yoksa herkes ister telli duvaklı aile evinden çıkmak
- 1 yıl
Çok üzüldüm durumunuza, belki ileride yumuşar aileniz, onlar eminim sizin için en iyisi olmasını istiyordur
1 yılTavsiye etmem geri döndüğünüzde ailenize karşı yüzünüz olmaz
01 Yorumla
Soran1 yılİşte bunları göze almak lazım
1 yılYaptım 6ay evli kaldım boşandım
056 Yorumla
Soran1 yılOha nasıl
- 1 yıl
Kaçarak evlendim 6 ay sonra babası çıktı bir anda ben işteyken babasına gitti
Soran1 yılAile bir yerden sonra gelir de ailesini göze alıp gelmedi mi zaten
Soran1 yılBelli etmiştir sana ama
- 1 yıl
Annesi babası ayrıydi ben annesinin yanından kaçırdım 5 yıldır filan babasıyla görüşmüyordu benle evlenince görüşmeye başladı bide 2 aylık hamile idi çocuğu aldırdi babasının yanına gidince bende boşandım
Soran1 yılOha çok kötü
Olmuş gerçekten- 1 yıl
Aynen öyle boşanali 3 sene oldu pişman oldu ama iş işten geçti valla
Soran1 yılOlur tabi saçma bir karar olmuş
Soran1 yılİnşallah biz mutlu oluruz
- 1 yıl
Kaçarak mi evlendin sende
Soran1 yılDaha evlenmedim buna mecbur bırakıyorlar
Soran1 yılAileler destek olmuyor
- 1 yıl
Anne baba rızası ne olursa olsun önemli ben sana diyim yinede sen bilirsin ama Allah'a dua et bol bol inan bana ailen arkanda olmazsa çok ezilirsin hakkında hayırlısı olsun
Soran1 yılAilem arkamda duruyor onları yola koydum ama karşı tarafta beni çok yordu halası abisine demiş sakın onu gelin yapma düğüne gelmem demiş
Soran1 yılYazık değil mi bana da dua ediyorum stresten kaç kilo verdim gözüme uyku girmedi
Soran1 yılBitirmek için kendimi zorladım karşı taraf yazık etme diye dil döküyor
- 1 yıl
Belki de kötu şeyler yaşıcan Allah seni koruyor mantıkli düşün bence derim
Soran1 yılSevgi fedakarlık değil mi yaşayacağım şeyler kötü olsaydı halasından dolayı olmazdı
- 1 yıl
Bazende sevmek yetmez ama
Soran1 yılHalası gelinini bıraktı kadının eşyalarını sokağa atmış
Soran1 yılİşte karşı taraf ailesini göze aldı defalarca benim gibi kötü şeyler ailelerden dolayı olur
- 1 yıl
Bence doğru düşün doğru karar ver zarar görecek olan sensin
Soran1 yılİşte kafayı yedim artık
Soran1 yılDoğru karar almaya çalışıyorum iki tarafata kaldım
- 1 yıl
Bak bu hayatı yasicak olan sensin insan evlilikte vezirde olur rezilde sen önce ne olacağına karar ver hayırlı olsa senin için bu kadar şey bu kadar Zorluk çıkmaz ki iyi düşün adımını sağlam at
Soran1 yılÖyle mi diyorsunuz annem benim zamanımda da bozmaya çalışanlar oldu diyor ama ben şimdiden bu kadar kilo vermem cildimin bozulması normal gelmiyor
Soran1 yılTeşekkür ederim 🙏
- 1 yıl
İçten içe olanlar seni kemiriyor kafanı rahat yastığa koyamıyorsun düşünmekten buda seni yıpratıyor evlenmeden böyle evlendiğinde düşün bide her şey daha kotu olacak
Soran1 yılÇocuk her türlü yanındayım diyor yeminler ediyor
- 1 yıl
Çocuk her türlü yanında ama sadece onunla değil ailesiylede evleniyorsun ona göre karar ver çocuk ya ailesinden ya senden geçecek
Soran1 yılDoğru diyorsunuz teşekkür ederim Allah razı olsun
- 1 yıl
Yani herşeyi göze alacaksın ama ya karşı taraf pes edip ailesinin yanında olursa bu sefer sen bu yorulduğundan fazla yorulacaksin ona göre aileni dinle anneler her zaman ilerisini görür isterler evlatları mutlu olsun
Soran1 yılAnnem bu çocuk iyi diyor çevreden herkeste çok iyi konuşuyor
- 1 yıl
O zaman çocuğa içini dök bence senin ona demedigin içini kemiren şeyler var onlarıda söyle
Soran1 yılDiyorum üzülüyor baya yardımcı oluyor haklısın elimden geleni yapıyorum ama bu kadar oluyor diyor
Soran1 yılBabasını karşısına almış erkek kardeşi de demiş evlendir onları artık
- 1 yıl
Söyle en başta üzülun ki ilerde üzülmezsiniz hiç değilse kolay değil evlilik sevgili olmaya benzemez
Soran1 yılNe olursa olsun evlenirsem de bunları unutmam hepsini yanlarında bırakmam
- 1 yıl
Sen iyi ol boş ver Allah kimsenin yaptığını kimsenin yanına bırakmaz emin ol
Soran1 yılDayımın eşi yengem bile demiş bu kızı almayın zararım olmadığı için benim amcam da çocuğu sevmiyor
Soran1 yılAmcam çocuk hakkında kıskançlık yapıyor yengem de annesiyle yakın demiş onu almayın
Soran1 yılDayımdan dolayı tek kelime etmedim
Soran1 yılBana söylüyor bak bunlar böyle yapıyor en iyisi gitmemiz
Soran1 yılNormal evlensekte suratımız asık çıkacağız diyor
- 1 yıl
boş ver gün gelir herkesin gerçek yüzü ortaya çıkar sen sadece sabırla bekle Allahin belki seninle ilgili güzel planları vardır sen sadece bu ara akışına bırak iliskine bak evlilik mevzularıni açma hiç
Soran1 yılİnşallah iyi şekilde olur teşekkür ederim görüşleriniz için Allah razı olsun
Soran1 yıl😇
- 1 yıl
Allah cümlemizden razı olsun dediğim gibi bu ara evlilik mevzusunu açma akışına bırak kendini geri çek
Soran1 yılTamam zaman verdik zaten çarşamba perşembe gününe kadar
Soran1 yılDüşünmem için birkaç gün
- 1 yıl
Hiç sorma bile ne oldu ne bitti diye
Soran1 yılO zamana kadar baktık olmuyor ev tutacak uzakta bir yerde
Soran1 yılTamam sormam
Soran1 yılDa niye
- 1 yıl
Sen sorma ki çocuk net olsun kaybetme korkusuyla belki bazı şeyler değişir anladın mı
Soran1 yılTamam
Boş muhabbet, kimden kaçıyorsun mk
02 Yorumla
Soran1 yılAilelerden aq
Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. Sonu pek hayırlı olmuyor
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yıldogru bulmuyorum
00 Yorumla
1 yılOlabilir niye olmasin
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 953 cevap paylaştı.
1 yılDoğru bulmuyorum
00 Yorumla Sonu hep bombk oluyo örneklerdeki gibi
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 359 cevap paylaştı.
1 yılSıkıntılı Bir durum
10 Yorumla
1 yılKotu ve asagilayici bi durum
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 991 cevap paylaştı.
1 yılGereksiz saçma ergen işi
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılneden kaçmak zorunda kalındığı önemli
033 Yorumla
Soran1 yılAileler istemese
- 1 yıl
neden işte
Soran1 yılİşte cahil insanlar var hala
- 1 yıl
biraz açarsan
Soran1 yılAnlamazsınız ki beni
- 1 yıl
nerden billyorsun
Soran1 yılHerkes anlamak istediğini anlıyor çok defa yakınlarıma anlattım çünkü
- 1 yıl
yakının mıyım😃
Soran1 yılHayır
- 1 yıl
naz yapacak mısın daha
Soran1 yılYa iki taraf istemiyor kısaca biz de son çare çıkıp gidelim diyoruz
Soran1 yılAilesinin istediği gelin modeli ben değilim kapalı herşeye evet diyen biraz da geri kafalı kaynana evinde kalmaya evet diyecek biri
Soran1 yılHerşeye evet desem bu sefer herşeye evet diyor dediler
- 1 yıl
Sen kaçsan ayrı ede olacak mısınız
Soran1 yılÇocuk kardeşiyle ablasının düğününü bekledi benim için ailesi tamam istiycez dedi kızı evlendiler aylar geçti şimdi adım atmıyorlar çocuk babasını karşısına aldı babası takmıyor işte
Soran1 yılHalası eğer o kızla evlenirse düğüne gelmem demiş abisine
Soran1 yılHalasıyla babası iki kardeş sadece
Soran1 yılÇocuk bana herkesten uzak bir ev tutayım görüşmeyelim diyor
Soran1 yılBaşka bir şehirde
- 1 yıl
Ne iş yapıyor çocuk
Soran1 yılMilli eğitim de çalışıyor
- 1 yıl
tayin çıkaracak yani
Soran1 yılSanırım ne düşünüyorsun
- 1 yıl
Olur ama zorlanırsınız
birde hemen çocuk olur o ayrı zorlar
Soran1 yılÇocuktan yana sıkıntı yok aileler işte orta yol yok yemin ederim kafayı yedim
- 1 yıl
Yaşın kaç
Soran1 yıl22
- 1 yıl
Tek başına çocuk zor olur
Hele zor
ailelerden zaten destek olmaz
ama Allah büyük düzelir her şey
Soran1 yılİşte ya bitecek ya bunları göze alacağız
Soran1 yılDua edin
- 1 yıl
inşallah daha iyi olur her şey
Soran1 yılTeşekkür ederim 🙏
- 1 yıl
rica ederim 😇🌺
Gizli Üye(30-35)1 yılKaçmış arkaya atmış her şeyi demek
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 15,3b cevap paylaştı. Aşırı güzel şekilde ayarlanması lazım
00 YorumlaHiç doğru değil
08 Yorumla
Soran1 yılMecbur bırakılıyor ama
Soran1 yılNe yapalım doğru olmadığını bizde biliyoruz
Soran1 yılTamam o gelsin bana derim
Soran1 yılİşte vermemek değil de karşı taraf değişik
Soran1 yılYa teşekkür ederim 🥹
Yıl 2025 aw nsmfkg
07 Yorumla
Soran1 yıl2025 ama hala cahil insanlar var aq
Soran1 yılİnsan gibi aileler arkada olsa biz niye böyle şeyler düşünelim
Soran1 yılSağol dua et bari
Soran1 yılAllah razı olsun
1 yılOlabilir. esin yuva ise olur.
00 YorumlaKaraktersizlik
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 417 cevap paylaştı.
1 yılKorkunç bir hata
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 6,9b cevap paylaştı.
m 1 yılKötü
00 Yorumla
1 yılPişman olursun
00 YorumlaGuzel bence
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,9b cevap paylaştı.
1 yılKacarak evlenmek
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı. Sak n
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Riskli bir tercih
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 9b cevap paylaştı. Oda bir secenek
00 Yorumla
1 yılKötü
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılCok hos geliyo bana
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?