Bence , kaçarak evlenmek ilerleyen zamanlarda sana ve eşine daha çok psikolojik bir yük olacakmış gibi duruyor , ailelere karşı şansınızı biraz daha deneyin
Ya yemin ederim çok çabaladım daha fazlasını yaparsam başka biri olacağım kaç kilo verdim cildim bozuldu stresten işten çıktım bitirmek için kendimi zorladım
O zaman kararı iyisiyle kötüsüyle sen vereceksin. Ya Aileni ya da Ailen olacak eşini seçeceksin. Sana bu konu da başarılar dilemekten başka bir şey gelmez elimden
Aşkım ailesi kendi aile yaşantısına göre birini istiyor din açısından biraz da geri kafalı olsun diyorlar herşeue evet diyen çocuğun halası da annemi sevmiyor abisine olmasın diyorlar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Ben kacirdim bir bayani bir erkege cok mutlular simdi
Nasıl yaptınız
Çok basit aşırı basit
Dinliyorum
Kaçıracak mısın kaçacak mısın
Sen kacacaksin.
bi karı için ailemi karşıma almam
Normal yoldan gitmek en iyisidr
Normal yolda giderken engel olursalar
Eğer ailen bu konuda haksızlık edip gereksiz sorun çıkarıyorlarsa o zamanki secenektir
Öyle tabi seçenek bırakmıyorlar gereksiz yere herkes engel oluyor bırakmaya çalıştım çocuk bırakmıyor beni
Ailen , içinde hep bir ukte kalacaktır.
Doğru ama aileler istemezse ne olacak
Ön yargıları kırmak zordur ama imkansız değildir , çabalarsanız eminim ki ilişkinize karşı olan engeller kalkacaktır.
Çok çabaladık yemin ederim en son bitsin dedim kaç kilo verdim hala kimse ciddiye almadı beni
Evlilik teklifi etti yüzüğü bende bu hafta nişan olacaktı bozdu iki taraf
Sorun nedir?
Siz mi yoksa aileler mi?
Sorun biz değiliz aileler
Kaçarsan ailen yok diyorlar biz şaşırdık kaldık ailem değerli benim için ama sevdiğim de
Bence , kaçarak evlenmek ilerleyen zamanlarda sana ve eşine daha çok psikolojik bir yük olacakmış gibi duruyor , ailelere karşı şansınızı biraz daha deneyin
Çok denedik ama böyle olacaksa bitsin gitsin daha ne yapayım psikolojim yeterince bozuldu hala kimse farkında değil
İşten çıktım düşünmekten
Sürekli şart koyuyor ailesi bırakayım diye
Eşin bu şartlar hakkında ne düşünüyor?
Kaçma olayı diyor ev tutayım herkesten uzak görüşmeyelim diyor
Yazık etme bize diyor dil döküyor işte
Beni haklı buluyor ama bırakmak da istemiyor
Eşinin ailesi de , senle olursa onu silecek mi?
Silmez benim ailem de
Ama bir süre silerler sanırım
Babam demiş 10 yılda olsa konuşmam demiş
Silmeyeceğinden bu kadar eminsen ikna da olacaklardır , kendinizi bunu düşünerek yıpratacağınıza ailelerinizi ikna etmeye yönelik çalışmalar yapın
Ya yemin ederim çok çabaladım daha fazlasını yaparsam başka biri olacağım kaç kilo verdim cildim bozuldu stresten işten çıktım bitirmek için kendimi zorladım
Olmayınca olmuyor çocuğun ablasına da aynısını yaptılar kız 3 yıl boyunca bekledi karşı taraftan binlerce para aldı babası kızın nişanına gitmedi
Yani sorun bende ya da onda değil ailelerimiz kendi istedikleri insanlarla evlendirmek istiyorlar
O zaman kararı iyisiyle kötüsüyle sen vereceksin. Ya Aileni ya da Ailen olacak eşini seçeceksin. Sana bu konu da başarılar dilemekten başka bir şey gelmez elimden
neden kacarak
Aileler istemezse?
kaçın hiç bir şey olmaz
Nasıl olmaz
baya nr olacak
Saçma bir mantığı yok bence
Aileler istemezse
Bu devirde herkes her şeye ikna ediyor sevdiğin adam aileni ikna etmek için uğraşsın gerekirse bacadan girsin kendini sevdirsin
Karşı tarafın ailesi de uğraşmıyor istemiyor günlerdir evden çıkıp gitti gene adım atmadılar aynı şekilde benim ailemde
Yani o kadar zaman harcadık hala da istemediler
Kaçmadan önce biraz daha bekleyin ama en önce istememe sebepleri neler ailenin onlar da önemli hayatım
Aşkım ailesi kendi aile yaşantısına göre birini istiyor din açısından biraz da geri kafalı olsun diyorlar herşeue evet diyen çocuğun halası da annemi sevmiyor abisine olmasın diyorlar
Biz çok uğraştık babamla konuştular lafında durmadılar
Babam da vermem diyor onlara
Ailen alevi mi askim bizde de aynı durum
Yok canım sende durum aynı mı
Gerekirse kacacaksn
saçma
Hayır ya
Boş işler