AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
109Cevap
İki taraf da birbirine özendiği müddetçe kaliteli bir ilişkide böyle hasar verici değişimler olmaz.
Sadexe erkekler değil ki annenden başka kimse değer vermiyor kardes bile değer vermiyor
Bunu değer vermeyenlere ya da gözlemdiklerine sorsan.
Benim etrafımda o dediklerinden yok
En büyük hata bu oluyor işte insanların Ondan sonra değer veren birisi çıkıyor
Verim alamadığı bir ürüne sürekli ilgi vermek saçma.
Erkekler çünkü bizi kendi mali gibi görüyor … onlar ne derse o olacak. Biz onlarla evlenmisiz ya , mecburmusuz 😒 bu sefer saygıda kalmiyor …
Çünkü kadınlar bir erkeği tanımaktan ziyade genel hatlarıyla kendisinin standartlarını karşıladığını kabul ederek evleniyorlar. Karakterden ziyada fiziksel veyahut maddi durum cezbediyor. Sonuç da bu.
Kadınların evlenmeden önce sana neler yapıcam, birlikte şöyle etcez böyle etcez diyip yapmadıkları için belki de...
Kadınlar evlendikten sonra bekar olduğu zamanlara kıyasla çok değişiyorlar dolayısıyla erkeklerde ona göre bir tavır alıyor muhtemelen
Asıl kadınlar eşlerine değer vermiyor. Ananızdan öğrenmişsiniz dırdır etmeyi, adamın beynini mahvediyorsunuz. Ne yazık ki genel durum bu.
Erkeklerde babalarından öğrenmiş boynuzlamayı. Sonra neden dırdır ediyor boşanıyor. Gözünüzü içerde tutunmayı bilin
İki tarafta bunu yapıyor ama tabii ki yanlış
Baabmda oyle bence erkekler evlenmek icin evleniyor birde bu kadin nasil olsa benim bu cocuklarla nereye siginacak gibisine dusunuyorlar
Kadınlar kocalarıyla iyi geçinsin soğuk davranmasın
Neyi gözlemledin ki acaba kendi evlerinde biribirlerine daha merhametli olan aile belki
Tabi ilk günkü gibi olmuyor, o kimyasal bağ azalıyor fakat olgun erkek ve kadın bu durumu değiştirip birbirlerine değer vererek bunu değiştirebiliyor...
Bence tam tersi kadin erkege gore degisir erkek nasil davranirsa oyle cocuk oluncada erkek dusunuyor bence bunu beni birakamaz anasina gidemez cocukla dye
@Esmercansu7 profildeki çok tatlı😊
Evet oglum olur kemdisi
Benzemiyor sana
2 tane var ikiz digeri bana benzyor
Neden birini seçtin fotoğrafta
2 li fotografim yok cnku 😀😀
Dur gerci var koyum
Aaa ikisinin alakası yok kardeşlerin😊 haklısın diğeri benziyormuş😅
Evet benzemiyolar birbirine nasil ikizse 😀😀😀
Tek yumurta değil ondan sanırım öyle mi😊
Evet cift
Anladım ya ne güzel takip etsem sizi😅
Kadınlar da öyle soyulacak kaz gibi görüyor
Evine 2 ekmek almayı para yedirmek sanan bi mal daha
@nicktirgiiiittt niktir popo
Veriyor kadınların aldatma bahanesi diye düşünüyorum
Erkek kadınla ilgilrnmiyince kadın bakımsız olur tabi. her insan beğenilmek ister.
Çok yerinde bir tespit her insan için olmazsa olmaz
Sadece ev işiyle ve yemekle ilgileniyorlar bence kendilerine çok bakmıyorlar.
Bi de başları ağrıyor nedense
Bunu sadece erkekler olarak değil de insanlar olarak genel anlamda sormak gerek.
Maalesef herşeyi elde ediyorlar bu yüzden ellerinde sanıyorlar artık ne yapsam gitmez gidemez diye hele birde çocuk varsa..
Hersey köprüyü geçene kadar erkekler ilk istediklerini yapıyorlar sonra artık boşanamaz gidemez kafasına girip değer göstermiyorlar
3 yılık evliyim ve dediğin gibi evlenince bitiyor her şey. Boşuna dememişler evlilik aşkı öldürür.🥲
İnsan olan kendine değer verir kendine değer vermeyene başkaları neden değer versin kı Erkek aldattığı halde şiddet 👊😡👊 ettiği halde evliliğe devam eden kadınların haddi hesabı yok
Eşin güzellikle söylüyormuş sende istemediğini güzellikle söyle emin ol tatlı dil yılanı deliğinden çıkartır en azından bir dene
Bu erkeğin aidiyet ve karısına olan saygısını bağlı olduğunu düşünüyorum ama soru da biraz genelleme var
Çünkü istediklerini alıyorlar sınra da her gün aynı yemekten sıkılıyorlar
artık hevesleri kalmıyo heyecan kalmıyo diye olabilir
Bi de başları ağrıyor
Olmuyor abi olmuyor heyecan bitiyor bitmiyor diyen kim varsa yalan söylüyor.
Bence yanlış yapmışsın, evlilik böyle bir şey değil
Evlilik öncesi. kadinda erkekte başka roll de oluyor evlilik zor is
elde etme duygusu ve kadının ev hali. bakımsız halleri yani
Cepte gördükleri için çünkü aldıktan sonra artık önem kalmıyor alana kadar çabalar sonra umursamaz
Evlenmekle alakali degil uzun zaman gecirince bi seylerboluyor o sirada bi olay patlatmak lazim onlara sen eskidin yenisini buldum demek lazim ki kendilefine gelsin edepsizler
Köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyorlar anlayın işte...
Cepte görüyorlar çünkü
İstediğini almış oluyo
Bence genelleme yapmamalısın
Yazmışım zaten
Evlenseydim çok değer verirdim
🖤🖤
kaç çifti gozlemledin
Çevremden 7 8 tanıştığı konuştuğum 4 5 kişi de var
iyi
Erkeği kadını yok karakter meselesi
Evet doğru
Konuşulacak insansa konuş. Değilse kendine odaklan
Peki teşekkürler
Kadınlar da çok değişmiyor mu
Değer olarak hayır
Çünkü kadın ilgi almayı ve vermeyi çok sever
Ama her şey karşılıklı değil mi niye tek taraflı düşünüyorsunuz
Çoğunlukla erkekler böyle ve bu üzücü evlenip çocuğum olsun istiyorum ama bunlar beni korkutuyor ben Allah'ın izniyle iyi bi eş olurum ama karşı taraf nasıl olur bilmiyorum. bu yüzden çok soğudum
Sen iyi olursan karşı taraf daha iyi olur merak etme eğer öküz değilse karşındaki
Umarım☺️. teşekkürler
Rica ederim her şey gönlünce olsun
Senin de
Severek mi evlendiniz, görücü mu?
Güncellemeye katılmıyorum
Zaten elde diye düşünüyorlar
Elde derken. Ama sonuçta kaçabilir de.
Erkek değil mi çokta bir şey beklememek lazım
Her şey elde edene kadar
Herseyi evlenmeden once yasadiklari icin.
Zaten benim kafası herhalde
Çok fazla başları ağrıyor. Libidoları düşüyor.
Erkekler vermez ama adamlar verir
her şey köprüyü geçene kadar
Ee amaçlarına ulaştılar, sıra keyifte.
Çocuk oluyo o daha değerli
balım cicim ayları geçiyor
Degisen kadinlar biz degiliz
Erkolarda evlenince göbek yapıyor
Evlenmeden de yapiyoruz o govegi 😂 tyrk kasi o 😂😂
İğrenç erkekler çöküyor işte
@Asslıcdmsm Yo biz degil sizler dokuluyirsunuz. Sabah aksam makyajla zor topluyorsunuz. 40 tan sonra suratlar persembe pazari gibi sizin
Kendi ağzınla diyorsun dökülen sizlersiniz daha evlenmeden göbek kazanıyorsunuz bu da yaşınızla alakalı. Yaş ilerledikçede saçlar dökülüyor sizde üstüne kırışıklıklarda çıkıyor 30 yaşında kaçınılmaz çöküşe geçiyorsunuz. 40tan sonra patates gibi suratla geziyorsunuz göbek kel kafa pehhh kadın her daim bakımlı güzel saçı başı düzgün oluyor 40 yaşındaki kadık bakımlı güzel saçlı zayıfken erkek göbekli kel kırışık suratla geziyorsunuz
@Asslıcdmsm doğru söylüyorsun erkekte göbek yapıyor spor falan hiç yapmıyor hantal oluyor falan özellikle evlenince böyle oluyorlar neyse ki benim ki sporcu o yönden yırttım
Kızların işi gücü aşk börtü böcek prenses gibi dünya sanıyorlar hayatı ondan
İstediklerini elde ettikleri için soğuyolar
Bu tabir çok yanlış erkekler her zaman sadık olandır ve evlendikten sonra tamamen sadık olurlar
🤣🤣🤣🤣
😂😂😂😂😂