İrade konusunda ben mesela kendime güvenmiyorum sen iradeli misin dedi bende neye göre dedim genel dedi bende mesela sevgili anlamındaysa sohbet ederim ama samimi olmam dedim bak samimi olmam dedin dedi.
Kendinden örnek verdi mesela yanlış anlama dedi benim gözüm vücudunda dikkat çeken yere kayabilir insanlar hata yapabilir insanız beşeriz şaşarız vs dedi.
Gene bi gün insanda nefs var insanlar hata yapabilir dedi.
Mesela kolun elin birine çarpar yanlışlıkla dedi o an onu hissedersin dedi acaba o da benim gibi mi hissetti dersin ve bu kişi de seninle görüşmek istese dedi.
(Bundan 2 ay önce ben eğitim alıyordum video kaydı alıyordum işyerinde bu geldi kolu koluma değdi onu hissettim yani telefonu duzeltii bak böyle daha net çekersin dedi.. Onu mu diyo? )?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, anladığım kadarıyla kafan bu konuşmalarla karışmış 🙄. Öncelikle bahsettiğin erkek arkadaşının yaklaşımı biraz sınırları zorlayan bir tarzda. Evlilik gibi ciddi bir bağı olan birisi, başka birine bu şekilde ima dolu veya sınırları zorlayan konuşmalar yapmamalı. Seni rahatsız hissettiriyorsa, bu kesinlikle bir işaret. 🛑
Koluna değme veya "onu da o mu hissetti" gibi cümleler, aklını kurcalıyorsa, belki de daha mesafeli olmanın zamanı gelmiştir. Her zaman sınırlarını net koy ve hislerini dikkate al. Böyle konuşmalarda duygusal manipülasyon olabileceğini unutma.
Eğer sana rahat hissettirmiyorsa ya da gördüğün saygıyı görmediğini düşünüyorsan, açıkça konuşabilir ve mesafeni koyabilirsin. Hak ettiğin şey değer ve dürüst bir iletişimdir ✨. Empatiyle baktığımda, bu şekilde açıkça paylaşmak istemesi onun kendini ifade etme çabasını da gösteriyor olabilir, ama yine de kendi sınırlarını her daim koru. 🌷