Pek bişey söylemek istemiyorum görseldede gördüğünüz gibi erkek arkadaşımla tartışıyorduk. Tartışma konusuda evlenince benim sözümden çıkmayacaksın falan dedi bende sana boyun eğmem bana karşı haraketin nasılsa öyle davranırım dedim biraz uzadı konu ve sonra bana böyle bişey söyledi bende kısa dilli birini bul dedim. Olur diyince şok oldum bir anlık soğuma yaşadım resmen ne yapmalıyım
Güncellemeler
+1 yıl
Nişanlıyız bu arada
Erkek arkadaşımla tartıştık, seven erkek böyle mi konuşur?
Başkasını bulurum diyip ilgilenmeyen saygı göstermeyen anlaşamadığın birisini bırak gitsin seven insan tartışma çïkartmaz diyelim ki tartıştınız kısa ve ters cevaplar vermek yerine ortak bir yere varmaya çalışır ilgilenir hatalı yönü var ise alttan alır umursamaz olmaz anlayışlı olur
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kaybetmek te istemiyorum ama bende bu durumdan sıkıldım
O hiç kaybederim diye endişlenmeyip takmıyorsa kurallarım diyorsa boz ayı gibi kaldı ki senden de yaşça büyükmųş 19 yaşta daha çok genç daha iyi birisi çıkabilir karşına o seni gerçekten sevse böyle davranmaz
OHA A tövbe tövbe estagfirullah sen demek ki çok cahilsin hakikaten, neymiş efendim sözünden çıkmazmış iyi bari boynuna tasma da taksın bari sanki hizmetçi ya da köle alıyor. Acilen 2 3 kitap oku geliştir kendini de beynini de.
Ya bunun kitapla alakası yok. Herşeyin farkındayım ve bu duruma karşı çıktığım için böyle bişey söyledi bunu kabullenmedim tabi ama seviyorum ilişkiyi bitirmek yerine onu değiştirmeye çalışıyorum
Kitapla alakası var tabii, yazarlar dahidir ve onlarla bir nevi sohbet etmek gibi sana önemli fikirler enjekte ederler geliştirirler, beynin olgunlaşır daha iyi düşünür, farklı açılardan olayları kavrarsın. Yani tabii yaşanmışlık var fakat herkes "seni seviyorum" diyebilir romantik konuşabilir ama sözlerden de bir insanın seviyesi belli olur. Maşallah o kadar seviyormuş ki hemen de "Bulurum" demiş 🙂
En İyi Cevaplar