Aynada çok kendine bakıyosun. Bu kadar bakmak iyi dehgil dedi.
Ben de dedim ne alakası var niye
Cevap da vermedi
Aynada çok kendine bakıyosun. Bu kadar bakmak iyi dehgil dedi.
Ben de dedim ne alakası var niye
Cevap da vermedi
Dış güzelliğine aşırı önem verdiğini düşünmüş ve bu konuda takıntı yaptığını sanmış olabilir. Bunun ucunun daha da ilerilere gitme şansı da olabileceğini düşünmüş olabilir. ( Mesela kendisinden habersiz başka erkeklere güzel gözükme çabası gibi / Aldatma girişimleri gibi) Neden böyle dediğini dediklerimden BAĞIMSIZ sormayı denersen , buradan daha iyi yanıt alırsın. Yanıtlamazsa da ayrıl git. Zira böylesine basit bir konuda bile sana karşı içten ve dürüst değilse hiçbir konuda olamayacaktır.
Bazen erkekler düşüncelerini tam olarak ifade edemeyebilir ya da bunu açığa çıkarmakta zorlanabilir. Belki de seni kıskandığı için böyle söyledi, ya da gerçekten kendince bir şey ifade etmeye çalışıyordur ama iletişim eksikliği var gibi 🫠. Ona hislerini rahatça anlatabileceği bir alan yarat; "Neden böyle düşündüğünü merak ediyorum, konuşabilir miyiz?" diye sormayı dene. Hem ilişkide bu tür iletişimler önemli, unutma. 💕 Bu arada, kendine aynada bakmak gayet sağlıklı, sonuçta kim kendine pozitif bir şekilde bakmayı hak etmez ki, değil mi? 🌟
Cevap
4Cevap
Ne alaka bakmak iyi değilmiş saçma
boş yapmış
Cin musallat olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?