Aile & Toplum Bugun kuzenin sözü var kesin akrabalardan aptal saptal sen daha evlenmiyon mu diyecekler ne diyim ya? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Guzel efendi sekilde cevap verim 😅😂😂 Güncellemeler1 yıl Giitim geldim soran olmadı soruyu boşa sordukkk ahahahhaha 😂 çok ortamlara girmedim kenardan kenardan ahahah Bugun kuzenin sözü var kesin akrabalardan aptal saptal sen daha evlenmiyon mu diyecekler ne diyim ya? Cevapla Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı. bence takılma onlara 1 0 Yorumla
ipek20s Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl #TeknolojininEvHali Ben böyle durumlara çok kızıyorum içimden hep size ne demek geliyo😂 1 1 Yorumla Soran 1 yıl valla da denmiyor işte Yorumla
-Felaketce- Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Söylediklerinin espri olduğuna inandır bak ve hafif bir kahkaha at sonrada ordan uzaklaş 🤣🤣🤣 1 0 Yorumla
Алеся_Хира Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Ben cevap vermiyorum. Bakışımla hallədiyorum. Bir daha soramıyorlar. 1 0 Yorumla
u SilverBlooming Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 550 cevap paylaştı. O şekilde sorduklarında sende konuştuğum biri falan var de bu şekilde senin yakanı bırakmış olurlar 1 0 Yorumla
ssezzerss Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 354 cevap paylaştı. ön görüşmelere başladım değerlendireceğim diyebilirsin :D 0 10 Yorumla Soran 1 yıl haahahha iyi buu Yorumla ssezzerss 1 yıl 1. aday olarak ön görüşme yapabiliriz :D Yorumla Soran 1 yıl hahahajahah Yorumla ssezzerss 1 yıl eski hızlılardan kim kaldı be :D Yorumla Soran 1 yıl yok inan yok mezarda var bi tanidik bi tek 😂😂 Yorumla ssezzerss 1 yıl rahmetli :D Yorumla Soran 1 yıl he rahmetliu vayhhhh🤣🤣 Yorumla ssezzerss 1 yıl kuzenini tebrik ederim darısı başına :D Yorumla Soran 1 yıl Hayırlısı olsun Yorumla ssezzerss 1 yıl e tabii ki hayırlısıysa olsun Yorumla
001zaman Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 95% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Sen evlendikçe noldu de 2 1 Yorumla Soran 1 yıl iste saygısızlık olur aslinda guzel cevapta Yorumla
tutkuluromantik012 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Ben de akrebim birisine iz bıraktım 1 2 Yorumla Soran 1 yıl neyy Yorumla tutkuluromantik012 1 yıl Oldu bir şeyler😅 Yorumla
Balçık4 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 343 cevap paylaştı. Evlenmiyorum de, yalnızlığı seçtim de 😂 1 0 Yorumla
LastSummer07 Takip Et Xper 1 Yaş: 27 1 yıl Buldun da evlenmedik mi de 😂 1 1 Yorumla Soran 1 yıl he vallaaa😅 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Resmi sevişmeye karşıyım de 1 2 Yorumla KaradenizliBeyfendi 1 yıl Nasıl yani wow Yorumla ssezzerss 1 yıl gayri resmî olarak bir date rica edeceğim :D Yorumla
whysosreious Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. Hassktrin diycen 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl ne iş yapıyorsun ona göre bi cevap verelim 0 28 Yorumla Soran 1 yıl is yok evdeyim ya 😂😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl o zaman evlen 😂😂bi iş var oradan haber bekliyorum, o olursa 3-5 yıl evlenemem de iş ne diyene söyleyemem de iyice merak etsinler 😜 Yorumla Soran 1 yıl hahahahaH ya sen ne fenasin lann Yorumla Cevap sahibi 1 yıl o iş ben de 😂 Yorumla Soran 1 yıl valla kii send3 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl sen de bi tokatlı konuşması var sanki Yorumla Soran 1 yıl Kayseriii😅🙈 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl dedm ki ya tokat, ya da bu çevre yozgat, kayseri, amasya 😜 Yorumla Soran 1 yıl hahahah 😂😂 çok mu belli oluyo ya Yorumla Cevap sahibi 1 yıl ben anlarım, şive fark eden biriyim Yorumla Soran 1 yıl bisey de demedimde valla ki dedim 😅😅 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl o ki eki var ya o belli ediyor işte 😜 Yorumla Soran 1 yıl hahahahahhaha Yorumla Cevap sahibi 1 yıl başka gizli sorun varsa link alayım toprağaaam Yorumla Soran 1 yıl hahahahahah yok yokk Yorumla Cevap sahibi 1 yıl takip ediyor muyum acaba seni sahi ne oldu senden sözde laf açıldı mı Yorumla Soran 1 yıl senin adin ne de bakim Yorumla Soran 1 yıl yok ya bişey demedilerrr 😃 darisi sana hahahah Yorumla Cevap sahibi 1 yıl bana mı 😂bana oğlan hangi liseye gidecek derler Yorumla Soran 1 yıl evlimisin abiii 😃😃 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl evet 2 de çocuk var Yorumla Soran 1 yıl oo maşallah Allah anali babalı büyütsün inşallah 😊 Yorumla Soran 1 yıl bu arada lanli falan konustum kuusra bakma aboo Yorumla Soran 1 yıl abi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl amin amin, darısı başına😜 , sorun yok burası benim kafa dağıtma mekanım rahatsız olmam Yorumla Soran 1 yıl Amin saol abicim 😊 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl umarım denk geliriz yine 🖐 Yorumla Soran 1 yıl inşallah 😊 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
bence takılma onlara
#TeknolojininEvHali
Ben böyle durumlara çok kızıyorum içimden hep size ne demek geliyo😂
valla da denmiyor işte
Söylediklerinin espri olduğuna inandır bak ve hafif bir kahkaha at sonrada ordan uzaklaş 🤣🤣🤣
Ben cevap vermiyorum. Bakışımla hallədiyorum. Bir daha soramıyorlar.
O şekilde sorduklarında sende konuştuğum biri falan var de bu şekilde senin yakanı bırakmış olurlar
ön görüşmelere başladım değerlendireceğim diyebilirsin :D
haahahha iyi buu
1. aday olarak ön görüşme yapabiliriz :D
hahahajahah
eski hızlılardan kim kaldı be :D
yok inan yok mezarda var bi tanidik bi tek 😂😂
rahmetli :D
he rahmetliu vayhhhh🤣🤣
kuzenini tebrik ederim darısı başına :D
Hayırlısı olsun
e tabii ki hayırlısıysa olsun
Sen evlendikçe noldu de