Boşanın demeyin arkadaşlar, boşanmayacağını biliyorum, hâlâ sevip saygı ve değer gösteriyoruz birbirimize ama bilemiyorum gerçekten kafam çok karışık her an her şey olabilirmiş gibi. Şu an uyuyor ve ona baktıkça gözüm doluyor. Çocuk sahibi olmaktan genel anlamda korkuyorum. İkimizde çocuk istemediğimizi belirterek evlendik. Üç yıl oldu. Son haftalarda sürekli çocuk isteğini dile getiriyor hep nazikçe konuşup reddettim, istemiyorum ben. Bir haftadır trip atıyor ve tribi bana ağır geliyor. Onu seviyorum ama gerçekten çocuk istemiyorum. Konuşup ediyoruz yine ama göz ardı edemeyeceğim kadar gözüme geliyor tribi özellikle de geceleri. Bu süreç kalıcı mıdır yoksa geçici mi, en sağlıklı nasıl atlatabiliriz? çok tedirgin oluyorum 🥺
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
evlatlık edinmeyi hiç düşündünüz mü? eğer doğumsal korkularınız varsa, yeni doğmuş bi bebekle ilgilenme gibi korkularınız varsa bence bi çocuk sahiplenebilirsiniz 2 yaşından büyük en azından çok daha sevaba da geçmiş olur. ama aksi halde ben kocanızın çocuk isteğinin geçici bi durum olacağını sanmıyorum 🥺
07 Yorumla
Soran1 yılBende sanmıyorum 🥺 Söyledim ama evlatlık istemiyorum balım, kendi kanımdan bi varlık istiyorum dedi 🥺
- 1 yıl
aslında böyle diyeceğini düşünmüştüm ama bilmiyorum mesela siz hiç mi sıcak bakmıyorsunuz hanımefendi çocuk işine🥺 eğer en ufak sıcak bakma gibi bi durumunuz varsa sizi bu korkulardan arındıracak terapiler alabilirsiniz. doğum o kadar korkulacak bir şey olsa hiçbirimiz hayatta olmaz ve buna da devam ediyor olmazdık. tabii ki eşinizle evlenirken bunu kararlaştırmışsınız ama durup iyice düşünün belki sizin de hoşunuza gider bi bebek fikri🥺 ince düşünen de birisiniz bence baya harika bi çocuk yetiştirip sorumluluğunu alırdınız buna eminim
Soran1 yılMerhaba, o kadar haklısın ki gözlerim doldu yine. İçimde biraz olsun istek vardı ama korktuğum için baskılıyordum kendimi. Bunun eşime haksızlık olduğunu düşündüğüm için fikrimi değiştirdim ve değiştirdiğim an kalbime ferahlık girdi. Çok teşekkür ederim çok güzel ve haklı şeyler yazmışsın. Kararımı verdim ama o gece ateşlenip hastalandığı için söyleyemedim, iyileştiği an haberi vereceğim. 🤍
Soran1 yılBöyle düşündüğün için çok teşekkür ederim, böyle bi adamın babalık duygusunu tatmak istemesi en doğal hakkı 🤍 Ama maalesef çok vakitsiz bi şekilde hasta oldu bende söylemek için sabırsızlanıyorum ama baygın gibi yatıyor 🫠
Soran1 yılAteşi çok yüksekti hastaneye gittik serumla bile düşmüyordu neredeyse, ilaca falan tepki vermiyordu vücudu zar zor toparladı bi yatıyor bi kalkıyor yarım gece de mahvoldu. Daha enerjik ve sağlıklı bi vakitte söylemek istiyorum sevincimi doyasıya yaşamak istiyorum ama bilemiyorum arada kaldım. Bulantısı falan da var full yatıyor sabahtan beri 🥲
En İyi Cevaplar
Trip atması seni üzer tabi ki yani istemesi doğal elbette ama sana saygı duyması gerekir senin için huzursuz bi şekilde çocuk yaparsanız o zaman ikinize de iyi gelmez
02 Yorumla
Soran1 yılOnu da anlıyorum ama bu kararı beraber vermiştik, üç yıl sonra aniden böyle diyince afalladım gerçekten. Aramız kötü değil, en son beni sevdiğini hissettirerek öpüp uyudu ama ona baktıkça gözüm doluyor şu an, en doğal hakkını elinden alıyorum ve kötü hissettiriyor bu
Gizli Üye(36-45)1 yılÇok geçmiş olsun. Üç yıl az değil. Neden hâlâ istemiyorsun? Nedir kaygın?
045 Yorumla
Soran1 yılBilmiyorum. Ona yetememek ya da bir canım sorumluluğunu almak gibi çok geniş bir sıkalaya yayılıyor kaygılarım. Hamilelik süreci, doğum, sonrası vs çok korkuyorum. Eşim bu süreçte gerçekten yanımda olur biliyorum ama korkuyorum
Cevap sahibi1 yıl?
Cevap sahibi1 yılKorkun nedeniyle kendine de eşine de bunu yapmaya hakkın yok.
Soran1 yılBiliyorum ama o da istemediğini belirterek evlendi benimle. Aniden bu istekte bulunması şok etkisi yarattı bende
Cevap sahibi1 yılOna kalırsa insan evlilikten de korkar. Ama sonunda yuvan olur. Annelikten de korkar. Ama anne olur. Zaten eşine değil Allah’a güven. Bir can getirmeye talip olmak manevi bir iştir. Ona dua et. Lütfen özümüz gözlükleri ile bakın bu işlere.
Cevap sahibi1 yılAniden değil. Üç yıl beklemiş. Gayet yeterli.
Soran1 yılDediklerinizde haklısınız. Allah'a güveniyorum maneviyatı olan biriyim inancım var ama belki vesvese falan geliyor bilmiyorum artık. Onu suçlamıyorum açıkçası çünkü en doğal hakkı ve ben elinden alıyorum. Başlarda o da istemiyordu dediğim gibi sadece fikir değişikliği yaşadığı için duygusal baskı hissettim, hakkı var kendi canından birini sevip öpmeye ama ben nasıl kabullenirim bilmiyorum
Cevap sahibi1 yılElinden tut. En sevdiğiniz yere yemeğe gidin. Güzelce konuşun. Onu dinle. Sonra bol duaaa. Sonra 9 ay sonra ıngaaaa 😁😁😁
Soran1 yılKabullenebilir miyim dersiniz 🥺 Çünkü bi yandan da bu hakkı ondan koparmak, içinde bırakmak istemiyorum 🥺
Cevap sahibi1 yılİstersen direk konuşalım seninle. Seni çok iyi anlıyorum ben. İyi gelir mi?
Cevap sahibi1 yıl? Ne dersin
Soran1 yılSadece yorumlardan konuşabilirim, bu yönden anlayış rica ediyorum
Cevap sahibi1 yılTamam peki nasıl dersen. Beni anladın az çok zaten.
Soran1 yılEvet anladım ve teşekkür ederim 🥺
Cevap sahibi1 yılBen teşekkür ederim 😊 bayan kaygılı. Şimdi ağlasan da hamileyim deyip yakında kutlarsınız bunu 😊
Soran1 yılUyandırıp kabul ettiğimi söyleyeceğim neredeyse 🥺🥹
Cevap sahibi1 yılBana ömür boyu dua et olur mu. Ikna gücüm yüksek işte 😊😊😊😊
Soran1 yılDualarım sizinle gerçekten. Artık bencillik etmek istemiyorum, önce Allaha sonra ona güveniyorum o zaman hâlâ neden korkuyorum ki 🥺
Cevap sahibi1 yılAynen. İnan çok mutlu oldum. Siz sabaha kalmaz 😄😄😄😄
Soran1 yılahahahaha, gerçekten güldüm 🥹 o zaman müsaade, uyandıracağım onu
Cevap sahibi1 yılDüşündüğüm şey için mi? Haber vermek için mi kabul ettiğini. Hangisi çok merak ettim de 😄😄
Soran1 yılHaber verdiğimi söylemek için ama ateşi vardı ölçtüm yüksek çıkınca zorla kaldırıp duşa girmesini sağladım. Niye ağlıyorsun dedi yarım yamalak ama anlatırım sonra sende ağlarsın dedim. Hasta olmak için dünyanın en yanlış gecesi gerçekten
Cevap sahibi1 yılÖyle deme. Sen müjdeyi ver o zıpkın gibi olur 😄
Soran1 yıl38.9 ateşi bu haber nasıl düşürsün yanıyordu resmen nasıl fark etmedim bilmiyorum
Cevap sahibi1 yılCanı sıkıldı ya vücudu zayıf düşünce hastalık atak yapmış olmalı
Soran1 yılAynen. Hastaneye götürmek zorunda kaldım anca toparlandı sabaha kadar, uyuyor şu an pek kendinde değil hâlâ. Ne güzel gaza gelmiştim ama neyse
Cevap sahibi1 yılGeçmiş olsun. Ben aşırı mutluyum. Senin ikna olmana. Hiç çıkmıyor aklımdan 🤗
Soran1 yılValla sabaha kadar başında bekleyip koşturdum, bir kere durumun kötüye gittiğini ateşin bi türlü inmediğini bile söylediler hastanede iyice yükselmişti vücut ilaca vs tepki vermiyor dediler. Böyle bi karar almışken ona bi şey olacak diye ödüm koptu aklım çıktı resmen. Ama onun için her şeye değer. Yani gerçekten hem siz hem başka birileri hemde bilmiyorum artık dün gece tüm söylemler sonrası içime hayırlı olacağı hakkında şeyler doğdu gerçekten, boşuna kaygılandığımı kaygılarımın esiri olduğumu fark ettim. Verdiğim karardan dönme niyetim yok ve biraz kendine geldiği anda haberi vermek istiyorum. Size tekrardan gönülden teşekkür ederim, hayatınız hep rast gitsin inşallah her şey gönlünüzce olur 🥹😇
Cevap sahibi1 yılUmarım. Çok mutlu oldum buna. 🤗
Gece içinde çok geçmiş olsun ayrıca. Her çift çocuk deniyor da sizin ki istemiyorumdan sonra olacak ya inanılmaz heyecanlı işveli cilveli olacaktır. Hani her anlamda zincirlerini kırar gibi. Hele gece gaza gelişine denk geleydi var ya 😄😄😄 ya ne tatlı ya ben bile gülüp heyecan yapıyorum burada 😄 düşünsene şey dediğini valla yaptık oldu olanlar vuhuuuuu 😂😂😂
Soran1 yılAhahahaha biraz öyle olacak sanırım. 3 yılın şerefine diye.. 😅 Keşke denk gelseydi gerçekten ama şimdi iyi olsun da başka bi şey istemiyorum o olmazsa çocuk fikri de direkt suya düşüyor 😂 En güzeli de torun bekleyen ailelere haber vereceğim an olacak sanırım. Önce çocuk istediğimizi, sonralarda da inşallah hamile olduğumu duyurmak istiyorum. Ya da direkt son haberi versem de kalplerine mi inse 😂
Cevap sahibi1 yılEvet son haber en güzeli olur gibi 😄😄 birde gece öyle bir moda girdin ki peki ya yapayım çocuk değil. Hadi ya kalk uyanda en kralından görelim şu işi modundaydın. Buda çok hoşuma gitti 😄 üç yılın şerefine demen falan süper ya 😄😄😄👏🏼👏🏼
Soran1 yıl😂😂 neyse artık hayırlısı olsun, böylesine de razıyım. Uyanıp su istedi ben yine onunla ilgilenmeye başlayayım dediğim gibi hâlâ pek iyi değil yarı baygın. Tekrardan çok teşekkür ederim desteğiniz için, Allah gönlünüze göre versin 🙏🏻
Cevap sahibi1 yılBen teşekkür ederim ne demek sizinde öyle. Beni gelişmelerden haberdar et kesin 😄😄👍🏻👍🏻
Görüşürüz 🤗👋🏻👋🏻
Cevap sahibi1 yıl😊? Meraktayım
Soran1 yılSöyledim, anlamadı önce ne diyosun anlayamıyorum sesin çok uzak dedi. Yaklaştım bana odaklan dedim noldu dedi, kararımı değiştirdiğimi ve istediğimi söyledim. Ne dedi şaşırdı, başım dönüyor galiba dedi 😂 yok başın dönmüyor ama bebek sesinden uyuyamayınca daha çok döner başın dedim şaka mısın dedi gözleri doldu. Ağladı, uzun zamandır ağladığını görmediğim için bende tekrar ağladım bu defa sevinçten 🙂 Sarılmak istedi önce ama yok bulaşır çok kötüyüm dedi mahrum kaldım 😂 Bütün gün midesi bulanıp yatan adam haberi verdiğimden beri bütün akşam dik oturdu iyiyim iyiyim gel konuşalım dedi hep. Yani sabah ki Göktuğ ile akşam ki Göktuğ arasında o kadar büyük fark vardı ki bilseydim haberi gece verirdim de o kadar sürünmezdik 🥲 Heyecandan uyumak istemedi ama ağrı kesici verdim zorla, uyuyor şimdi. Yani dün ona bakarken ağlayıp üzülüyordum, bugünse çok mutluyum ve kendime güvenim geldi gerçekten. Allah kuluna altından kalkamayacağı yükü vermezmiş, demek ki üstesinden gelebileceğim ki düne kadar karşı olan ben aniden kabul ettim ve ettiğimden beri içim öylesine ferah ki
Soran1 yılDestek olduğunuz için gerçekten teşekkür ederim, Allah gönlünüze göre versin, hayatınız istediğiniz gibi gitsin inşallah. Yani bilmiyorum, ben başlığı açarken insanların eşime karşı durmasını, beni haklı bulmalarını bekliyordum çünkü bencilce yaklaşıyordum olaya. Hani eşin nasıl adam, seni zorlamamalı tarzı görüşler bekliyordum ama oklar bana çevrilince kızdığım adamın aslında en doğal hakkı olduğunu fark ettim. Kendi korkum yüzünden her anlamda mükemmel bir eş, insan olduğu gibi baba da olabilecek bir adamı kendi kanından bir canı sevip öpmekten mahrum bırakmaya çalıştığımı fark ettim. Ve bu yük çok ağır geldi aniden, bencil olmak çok kötü bir şey ve en kötüsü de bunun farkında olmadan hareket edip karşıdaki kişiyi haksız görmekmiş. Bi daha bir adım atarken kırk elli kez düşünüp herkesin gözünden bakacağım gerçekten. Çok duygusal ve güzel bir ders oldu bana 🥹
Cevap sahibi1 yılŞu yorumları altınla değişmem. Şu hayatta bir insanın yapabileceği en iyi şey hiç tanımadığı insandan şu güzel mesajları alabilmesi sanırım. Aslında vakti gelmiş işte her şeyin. Bizim çaktığımız doğru bir kıvılcım her şeyi yeniden alevlendirdi işte. Eşin adına sen adına da çok mutluyum. Sana da ona da iyi geldik. Hatta şu an henüz anne karnına bile düşmeyen bir yavruya. Böyle güzel bir şeye vesile olmakta cidden ne güzelmiş. Bende aşırı mutlu oldum şu an. Yavrunuzun ve sizlerin ebediyyen mutlu olmasını dilerim şimdiden. Ve şunu hiçbir zaman unutma. Hayatta en çok güvenmen gereken adres belli. Eğer ona güvenerek bir adım atarsan daraldığın yerde öyle bir yardım eder ki aklın almaz. Ya sorununu çözer ya da sana sorununu nasıl çözeceğini gösterir. Sen alıcılarını kapatma yeter.
Cevap sahibi1 yılBen bu tarz mesajları az da almadım. Hep öğrencilerin hayatına dokunma gayreti ile geçti günlerim. Evet öğretmenim ben. Ama sizin hayatınıza dokunmak ise çok farklı hissettirdi inanın bana. Eşin kadar değil belki ama bende çok mutlu oldum cidden. Ne desem eksik kalır. Tüm iyi dileklerim sizinle 🤗🤗🤗
Soran1 yıl
Gerçekten böyle şeylere vesile olabilmek ap ayrı bi duygudur eminim. Hani, kim derdi ki bi siteye üye olacaksın ve o anlık duygularıyla üye olmuş bir kadının manevi olarak hayatına dokunacaksın. İnsanın aklı almıyor gerçekten, öyle herkese de nasip olmuyor böyle şeyler hele de böyle bir sitede size nasip olan şey altından da değerli. İnanın bende sizin bu yorumlarınızı altınla değişmem dünyayı verseler umrumda olmaz. Ne bekliyordum ne oldu yani şu iki günde o kadar karmaşık ama değerli duygular yaşadım ki 25 yıllık hayatımda yaşadığım en güzel en eşsiz duygulardı. Yani elimde olsa bu iki günü tekrar tekrar yaşamak isterim gerçekten öyle bi hâldeyim. Kendimle ilgili o kadar şeyin farkına vardım ki yukarıda yazdığım sadece ufak bir kısmı. Değiştirmem gereken çok düşüncem olduğunu korkularımın esiri olduğumu da fark ettim sizin sayenizde gerçekten.
Hani inanın size ne kadar teşekkür etsem az, öğretmenlerin hakkı ödenmez bence bir annenin hakkı nasıl ödenmiyorsa çok zorsa sizlerin hakkı da öyle. Ben aslında bu kadar duygusal biri de değilim ama hayatımda köklü bi değişim olacak neredeyse, duygularım çok karmaşık. 🙂 Daima önce Allah'a sonra eşime güveniyorum, Allah onu bana bağışlasın başımdan eksik etmesin onun gibi bi insan tanımadım tanımak da istemem. Anne babasız büyüdüğüm şu dünya da elim ayağım ruhum oldu. Bende hâlâ kalkıp onun tek bi isteği için onu suçluyordum gerçekten aşırı bencilce bi hareket. Bulantısı ve biraz ateşi var mesela ama ayağa kalkıp elini saçına daldırıp odada git gel yapıyor hemen iyileşmem lazım nasıl iyileşicem ben diye. Şu heyecanını mimiklerini hareketlerini görmek dünyaya bedel 🥹
Soran1 yılBeni etkileyen ve tamamen ama tamamen kararımı netleştiren şey de, ben tam onun istediği şeyi kabul etmişken onun rahatsızlanması oldu. Yani ilk dokunduğumda yanıyordu duşa girmesini sağladım ama çıktığında bile aynıydı bayılacak gibiydi hastaneye götürdüm, serum verdiler hâlâ yanıyor hatta bayılmış içeride sonradan öğrendim, nasıl bi ateş ki tedaviye yanıt veremedi bi süre.. yavaş yavaş iyi olmaya başlayınca her şeyin değerini o kadar iyi anladım ki hani derler ya resmen kafamda ampül yandı. Yoğun ve tek bir isteği varken tam kabul ettiğim vakit böyle bir şey olması büyük bi işaretti sanki. Çünkü kendi dayımdan biliyorum, ateş yüzünden rahatsızlanıp kötüleşince geç müdahale yüzünden akli dengesini yarı kaybetmiş durumda, o yüzden çok korktum o anlarda.
Allah bin kere razı olsun, hakkınızda ne hayırlıysa ne istiyorsanız güzel ve hayırlı bi şekilde onu size nasip etsin inşallah. Dediğiniz gibi hiç doğmamış bi bebeğe, karna düşmeyen bir cana bile o kadar iyiliğiniz dokundu ki Allahın izniyle. Ondan emin olduğum kadar kendimden de eminim, çocuğumuza öyle bi hayat yaşatacağız ki inşallah. 🥹
Bi de isminizi rica edebilir miyim lütfen, yanlış anlamazsanız eğer. 😇
Cevap sahibi1 yılYok neden yanlış anlayayım. Şu mesajlara yorum yapamıyorum. Yani o derece bak o derece. Delice mutlu ettin beni. İnanılmaz. Tarifi yok bunun. Ama belki ismim de ilham kaynağı olur size. Aslında daha anlatacak çok şeyim var size de ☺️ Bunu direk yazmak benim tercihim ama size. Kırmazsın değil mi? 🤗
Soran1 yılNormalde bu tarz istekleri kabul etmiyorum ama sadece isim öğrenmek şartıyla kabul edebilirim sanırım. Daha fazla sohbete devam edemem ama, anlayışla karşılamanızı rica ederim 😇
Cevap sahibi1 yılTamam nasıl dersen 😊
Cevap sahibi1 yılBekliyorum ☺️
Soran1 yıl
sorup diye başlayan 🙂
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, öncelikle şunu bilmelisin, böyle karışık hisler yaşamak çok doğal. Seninle tamamen aynı düşünceye sahip olarak evlenmiş olmanız ve şimdi bu değişimin yaşanması kafanı karıştırmış olabilir. Fakat insan bazen zamanla hayata dair bakış açısını revize edebilir. Eşinle açık bir şekilde, ama suçlayıcı olmadan konuşmaya devam etmelisin. Onun neden böyle hissettiğini anlamaya çalışırken kendi korkularını ve hislerini de ona açık yüreklilikle anlatmalısın. 💬 Çocuk sahibi olma kararının, duygusal, maddi ve fiziksel birçok etkisi var ve bunun sizin için ne anlama geldiğini birlikte keşfetmelisiniz. 🫂
Eşinin tripleri seni yıprattıysa empati yaparak ama kendini de ifade ederek, onunla orta bir yol bulmaya odaklan. Bu süreçte belki bir evlilik terapistinden ortak destek alabilirsiniz. Bu durumda yalnız hissetme, çözüm mutlaka bulunur. ❤️🔥00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
2Cevap
- Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı.
1 yılZor ya çare evlatlık gibi ama kendi canın başkadır
016 Yorumla
Soran1 yılO da öyle dedi. Evlatlık da güzel ama kendi kanımdan bir çocuk istiyorum hakkım yok mu dedi 🥺
- 1 yıl
Hakkın var dedin sende doğal olarak ama işte durum bu 😄
Soran1 yılAynen öyle
Soran1 yılHakkını elinden almak içinde bırakmak da istemiyorum, yaptığım şey bencillik gibi geliyor
- 1 yıl
Biraz öyle evet ama iki kişi isterse bu iş olur
Soran1 yılBiliyorum. Çok zor bi karar öylesine arada kaldım ki. Şimdi karar verip uyandırsam sevinçten ağlayacağına eminim
- 1 yıl
Evet ağlar bir de sabah olmaz sizin için yani ama annelik de güzel olur belkide bilinmez
Soran1 yılBelki de korkarak yaşanmaz hayat. Sürecin her anında yanımda olacağından emin olduğum bir adamdan böyle bi mutluluğu sakınmak istemiyorum sanırım 🥺
- 1 yıl
Korkarak yaşama zaten ben öyle yaptım ve mutlu oldum hep 🤣
Soran1 yılUyandırayım mı o zaman 🥹
- 1 yıl
Uyandır şoku yaşat adama ya ver sürprizi de bebek istiyorum dersen şimdi başlar
Soran1 yılUyandırdım ama ateşi vardı, ölçtüm yüksek diye kaldırdım zorla duşa girdi. Bi ara niye ağlıyorsun dedi ama anlatırım sende ağlarsın dedim. Böyle bi gecede hasta olmamalıydı dünyanın en yanlış zamanlaması
- 1 yıl
Evet ama olsun hastalık bu sen iyi eder bence diye düşünüyorum gizli güzel
Soran1 yıl38.9 ateşi, nasıl fark etmediğimi anlayamıyorum
- 1 yıl
Kafan da bu sorular olurken normal ya hani dusunceki sende yani dertli baya anlat dinler idim mesaj atabilir
- 1 yıl
İlaç da ver
toplumsal baskı ve seni kendine mecbur etme
00 YorumlaYavru kedi felan Alin olmadi
01 Yorumla
Soran1 yılİki kedimiz var ama, ben çocuk istiyorum kahkasını duymak parka götürmek sarılmayı öpmeyi öpülmeyi istiyorum diyor dayanamıyorum ama korkuyorum da
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Eşim çocuk istiyor ama ben istemiyorum, bi türlü kabullenmiyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler