Kızım okulda erkek öğrenci dövmüş okuldan aradılar ne yapmalıyım ve nasıl konuşmalıyım?

Arkadaşlar merhaba 43 yaşındayım kızım 17 yaşında özel okul 11. sınıfa gidiyor size bir sorunundan bahsetmek istiyorum sınıfında herkesin şikayetçi olduğu bir erkek öğrenci var sadece bu kişi sınıfın düzenini bozuyor onun dışında bir sorun yok vukuatlarını kızım anlatıyor şaşırıp kalıyorum mesela bir kız öğrencinin çakmakla saçını yakmış sınıfta kadın öğretmen ve kız öğrenciler olmasına rağmen kıyafetini değiştiriyor birde hocaya vücudunu gösteriyor diyor sınıf zemin katın üstünde camdan atlayıp okuldan kaçarken yoldan geçen insanlar polisi arayıp okulda bir öğrenci intihar ediyor diye ihbarda bulunmuşlar öğretmenler zaten bıkmış durumda ailesini birden fazla kez okula çağırdılar aile çocuğumuz çok hareketli bizde baş edemiyoruz hocam diyorlar zihinsel bir sorunu da yok ama hep bir dikkat çekme göz önünde bulunma çabasında belkide çocuk ailede ilgi görmüyor bilemiyorum bugün bu çocuk kızımla uğraşıp duruyormuş sıramın etrafında dönüyor bana el kol hareketleri yapıyor sandalyemi çekiyor sıramı ittiriyor diyor kızım yapma rahatsız oluyorum demiş çocuk devam etmiş en son dayanamadım dövdüm anne dedi öyle kavga etmişler beni okuldan arayıp yarın okula gelin diye çağırdılar sizce bu konuda kızım haklı değil mi çocuk yapma denmesine rağmen kışkırtıyor bir sürü vukuatı var disiplin cezası bile almıyor normal şartlarda okuldan atılması lazım sizce ne yapmalıyım nasıl konuşmalıyım yardımcı olursanız memnun olurum
Kızım okulda erkek öğrenci dövmüş okuldan aradılar ne yapmalıyım ve nasıl konuşmalıyım?