40 yaşındaki amcalarin genç kız sevdası ne olacak yaa bı salın ayıp ayıp
Kızınız yaşında kızları şey etme peşindesiniz
Bir ayağınız çukurda aq
40 yaşındaki amcalarin genç kız sevdası ne olacak yaa bı salın ayıp ayıp
Kızınız yaşında kızları şey etme peşindesiniz
Bir ayağınız çukurda aq
43 yaşındayım. Güzellik anlayışım 20 yasinda iken neyse de şimdi de öyledir. Kadın her zaman talep gören bir varlıktır yaşın önemi yok. Buradan çıkacak sonuç sapiklik olarak değerlendirilirse bunu toyluk, tecrubesizlik ve aptallik olarak kabul ederim. Elbette yaşı yaşına uygun ilişki her zaman güzeldir ama öyle çok örneği var ki kadının ve erkeğin yaşlı genç olduğu.
Birşeyler olmuş belli.
Doğru söylüyorsun davul bile dengi dengine olmalı.
😂
40 yaşa amca diyorsan yaş 13 falan herhalde. Ha yaş farkından bağımsız 40 yaş erkeğin prime dönemlerindendir, bir ayağı çukurda falan da değildir. Memnun değilsen engellersin. Buradaki o yaş grubu insanların üzülmesine neden oluyor sadece bu paylaşımın.
Benim 42 yaşında amcam var
Tabiki amca dicem arada 20 yaş var
Tamam amca dedin okey de bir ayağı çukurda lafı da ağır yani. Yaş ilerledikçe daha net anlaşılıyor bizim de bir ayağımız çukurda çünkü wkdksk
Ama yürüyorlar yetti artık
Ayıp amaaa
Ve 20 li yaşlardaki kıza yuruyorlarsa amca lafinada kizmasinlar
20 li yaşlarındaki kızların kolay yoldan para sevdası, erkeklerde de çıtır kız sevdası olunca arz talep meselesi olarak birbirlerini tamamlıyorlar ve işin kötü yanı bu durumdan midelerinin hiç bulanmayıp aksine övünmeleri.. 🤮
Evet
Ah canım ya, çok haklısın öfkeni paylaşıyorum. 🥴 Bu durum maalesef toplumda bazı erkeklerin, yaş almayı kabul etmekte zorlanmasından kaynaklanıyor. Kendilerini hâlâ genç ve zinde hissetmenin bir yolu olarak genç kızlara yöneliyorlar, sanki bu onlara ikinci bir gençlik verirmiş gibi. Oysa yaşı olgunlaştıkça ruhun da olgunlaşması gerekir, değil mi? 🍃
Ama tabii ki, böyle davrananlar tüm erkekleri temsil etmiyor; bu tür davranış genelleme yapılacak bir şey değil. Önemli olan, saygıyı ve sınırları korumak. Umarım yeni yılda herkes bu olgunluğa ulaşabilir ve daha sağlıklı ilişkiler kurabilir. 🎉🎄 Senin yeni yılın ise çok neşeli ve huzurlu geçsin, tatlım! 🫶✨
Cevap
18Cevap
40 yaşında önce sacmalamiyorlar mi :)) erkek her yaşında erkek işte.. Ne bekliyorsunuz ki.. Onq yüklenen haksız misyon la dolaşıyor işte. Algı mantık empati basit bir organizmadan büyük beklentiler :))
orta yaş bunalımı...
ama son zmnda+40 olanlara 20lerde çok ilgi göstermeye başladı sırf bundan dolayı şanslarını deniyor olabilirler... sana ters ama bunu normal bulanlarda var yani
Sen mu çok mu gençsin elbete her yaşta kadın düşkünü olunmamalı etik olunmalı duyanda seni 15 yasında sanır, kızın aklı yok mu aq ölümüm yaşı yoktur abisi bunu sakın unutma.
Doğru
Sanırım yaslandiklarini böyle bastiriyorlar, maddi olarak oldukça comertler , birkaç kez denedim sksk
Bu sadece erkeklere mi özgü zannnediyorsun.
Cinsellik kadında da olan bir şey ya hani
Beyin olmayınca vücut gelişiyor böyle de ters tepki veriyor
ağzının tadını bilenler 40-50 arası seçer sende ergenlikten çıkınca büyüyünce öğrenirsin ;) hangi ayak çukurda hangi ayak çukur açıyor :D
İğrenç
Ee onlarda bizim paramızı yiyor. Arz talep meselesi 😂
boş ver onları muhatap olma
21 22 23 24 onlar kendileri bakiyor
Para için işte bakıyorlar , yoksa kara kasiniza gözünüze değil
Yaşlandığını sindiremiyorlar
Kızlarada o lazım zaten parasıını yeme peşndeler
sen öyle diyonda parayıda bi tek onlar veriyor
para kime lazım değil ki
Yuh yaaa
çok beklersin
ne oldu ya...
lazımsa dedik ne dedik...
benim kotam dolu diyorsun yani , öylemi?
aynen ölee
Anladım, bol kazanç dilerim
Dünden beri aynı terane
Gencler can veriyor dur onlara 😁
İyyyyyy
Iyy ne hemcinslerin gidiyor adamlara
İnsanlar desen
Bence haklisin
O erkeklere haz değil kadınlar daha çok
40 gayet iyi erkek olgun ağır çok hoş
Abla senin yaşına gore iyi ama ben 24 yaşındayım
Hayır canım ben 21 yaşındayken bile sevgilim 44 tü