AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Ben annem çalışıyo evde her türlü yemek yapıyorum en iyi cavap seçtiğin arkadaş daki kızların çoğu mevcut erkeklerde kızın görünüşğ yerine birazda evde napıyo olarak bakın
Onu bosverinde yemek yapmayi bilen erkeklerde bir çekici geliyor 😄
tesekkur ediyoruummm :)
Borek acarim yemekler yaparim elimden her bir is gelir
Ellerine saglik o zaman :)
Tesekkur ederim :)
Rica ederim :)
Kadinim diye yemek yapmak zorunda da değilim. Temizlik yapmak zorunda da. Cakkidi cakkidi gezmek varken !!
Tamam gez sen bir sey demicem :)
Tarif olursa yaparim ama ezbere bildigim seyler yok
Tarifle yapilmasi kolay sanki yaa. Gerci el emegide lazim tarifle olsa bile dimi
Elım lezzetlıdır tarıf bıle olsa yemek ısı maharet gerektırır :)
Bende onu anlatmaya calisiyorum iste :) bir de yemege sevgi katmak gercekten cok onemli ;)
Okumaktan fırsat kalmadı. Annem yaptırmadı sen ders çalış dediler o yüzden bilmiyorum :)
Hahahah ahaneye bak yaaa :)
Arada bir yayla çorbası makarna yapıyorum. Geçenlerde de soylemesi ay ip hurmali ay kurabiyesi yapmistim. Canım isteyince yapıyorum ama aneyyy evde iş yaptirmiyor şimdi pisman tabi :))))) alan iki güne getirir diyo .
Anneler bunu hep diyorlar heralde :)
Hayatı okul-iş-ev üçgeninde geçen kadınlar var, oda olmayabilir :)
Ucgenin icinde ev varsa o evde yemekte olmali diye dusunuyorum :)
Eve belki sadece uyumak, kıyafet değişimi yapmak için geliyordur :D
O zaman sabah 6 da cikip gece 12 de geliyordur heralde :)
Neden olmasın :D
Yaa hayal dunyasini konusmuyoruz :)
Böyle olanlar gerçekten var. En azından ben geçen seneye kadar sabah 6 akşam 9 yapıyordum.
Sen bekarsindir diye dusunuyorum. Evli bir insan icin cok zor bir durum :)
Evet. Zaten evli bir insan da böyle bir durum olacağını sanmıyorum okul-iş. Yaşını başını aldıktan, sonra evlensin herkes o zaman nasıl mutlu olur eşler :D
Bak benim dedigime geldin yemek sart :)
Valla ben 17 yasındayım nerdeyse her yemeği biliyorum. Genelde ben yaparım zaten. Yaprak sarmasını da çok ince sararım :D :D pasta poğaça börek falan onları da yapıyorum :D :D genelde beğenirler :D
Masallahh sana cok iyi yaa :) ellerin dert gormesin :)
teşekkür ederim :D
Roca ederim :)
Elimden her türlü yemek gelir anneannem sağolsun zorla da olsa öğretti 😞
Ben 18 yaşındayım genel olarak saydıklarını yapabiliyorum ama bir kızı illa ki mutfakta iyi olacak gözüyle değerlendirmeyin. Ne var yani herkes mantı börek yapmak zorunda mı? Yetenek meselesi bu.
20 Yasinda falan degilim. ama cogu yemegi yapmayya calisiyorum... tarifi olan cogu yemek itina ile yapilr modunday:Dddddddddd
Tarifiyle yapmakta zor aslinda el emegi lazim sevgi lazim :)
Istemedigim yemegi yapmam ki zaten. hem seviyorumdur ki yapiyorumdur. cunku tarifini bilmedigim yemek olabilir... dogal...
Dedigim gibi marifet ellerinde ve kalbinde :)
I ovuyor gibi hissettim ama oyle degil.. dd Aynen cogu tarifine gore veya. tarife uygun olmasada yaptigim guzel oluyor. el lezzeti denilen sey budur bence. kendim
Masallah elleein dert gormesin :)
Amin aminnn
valla çiğ köftede yoğuruyorum mantıda açıyorum içli köftede yapıyorum sarmamıda sarıyorum daha nolsun yani evlensem kocişi aç bırakmıcam :D
Yaa sen mukemmelsin valla masallahhh :)
sevgilim çiğ köfte yaptım 30 tane yedi öküz :D
Yemese begenmedi benim yaptigimi derdin cok yedigi icin de okuz diyosun :)
öküzüm o benim seviyom öküzümü olsun :D
Sevginden suphemiz yok zaten canim :)
:) sagol ya
Rica ederim ne demek sende sagol :)
l*n biz hizmetci olmak için mi geliyoruz dünyaya bakış açını...
bana gelen koca yaşadi binbir türlü şey bilirim ben :)
Allaha şükür 10 yaşımdan beri hepsini yapabiliyorum :D
tatlılar ve hamur işleri hariç yemek yapmayı bilmiyorum ama daha 18 im bee abi
valla ben bilmiyorum hiç bişey sevgilimde bliyo sorun yapmıyo halimsen de memnunum
Ben değilde çevremde çok var.
20 yaşı geçmiş ama hala bilmiyorlar.
İstekte yok.
21 yaşıma geldim sayılır ama elimi hiçbir şeye de sürmüyorum. Evlenmek istemeyen, evlenmesin. kimse umrumda değil.
Evlendikten sonra ögrendim... yeterki iste hersey olur
Biliyoruz da noluo? Elin hic birşey bilmeyen kizlari daha çok el üstünde tutuluo
Pasta, börek, çörek işleri tamam da yemekten hiç anlamıyorum
şu an bilmiyorum. Üniversitedeyim. Hevesim var istedikten sonra hepsini yaparım. Bunlar basit şeyler ben zaten zoru başardım
Ya zyen onemli olan istemek ;)
Hiç yemek yapmayi bilmiyorum noluyo şimdi suç mu bu
Kendi kendime öğrendim çoğu yemeği. Hepsini de yapabilirim.
Masallahh ellerin dert gormesin ;)
makarna falan yaparım dahada bilmem ihtiyacımda yok bilmeye
Tamam bilme o zaman ihtiyacin yoksa ve hic olmayacaksa :)
aynen :)
Evlwndigin zaman annen mi gelip yapacak esin de bir sey bilmezse :)
hayır sevgilim yapıyor zaten en kötü birini alırsın o yapar annemde çok yapmaz yemek :)
O olabilir ona bir sey diyemem :)
Zeytinyagli dolma ve iclikofte yapabilen kadinin ayaklarina kirmizi hali bile serebilirim :)
Aynenn :)
13 yaşında kuru fasulye pilavı gayet güzel yapıyordum ama liseden beri yurtta kalıyorum bildiğimi de unuttum.
Tekrar yapmaya baslayinca hatirlarsin zaten :)
Hemen hemen butun yemekler biliyorum ama manti hamuru acmak biraz zorlaniyorum sanki
O baya zor bende oyle duymustum arkadaslardan :)
yapamasam da beni seven biri var :D kusur değil bu zaten Allah sağlık huzur versin önemli olan bu.
turk yemeklerini bilmem pek. ama gelde benden cin surinam italyan yunan mutfagi ye ohooh :p (avrupada yasiyor)
18 yaşındayım o dediklerinin hepsini yapıyorum ayrıca yapamayanlara bir takıntın olmamalı çünkü öyle kolay şey değil, gerçekten zor :)
yemegi genelde annem yapar ama güzel yemek yapiyorum aslinda. yalniz hayatimda hic sarma yapmadim :)
Yemegi yapan ugrassa sarmayida yapar iclikoftede yapar :)
yaparim zaten, yapamam demiyorum ama bugüne kadar hic yapmadim yani öyle aklima gelmedi pek sevmem ben :)
Ben sevmem kocamda sevmesin der gibi oldu bu :):)
ya ben bir koca bulim hele, istedigi her yemegi yaparim be :D :D
Hahahah aferin sana yaaa :):)
tesekkür ederimmm :))
Ben erkek gibi yetiştim pek mutfakla aram olmadı tamirat olsun yaparım ama yemek işi zor
Hahah tamirati yapan yemegide yapar canim :)
yapamıyom
Ogrenirsin zamanla
Yapmiyorum Esim AC kalacak. Ya da kendisi yapsin bir yiyelim *
Yaparsa yersiniz :)
Sevgilime öğrettiğimi biliyorum ya hiç mi birşey bilmez :S yeni nesil yemek yapmayı bilmiyor ileride aç kalacaz biz.
Aunen bilmiyorlar yaa
26 yaşındayım nişanlıyım yemek yapmaya dair en ufak bir fikrim yok :P
diğerleri tamamda şimdi ben mantı yapsam Kayseriye hakaret olur. O eksik kalsın..
Bunun kizi erkeği yok 20 yasina geçip patates soyamayan insanlar var. isterse bilimadami olsun insan mi l*n o?
Ben bilmiyorum, zorunda da degilim. Kendime yeticek kadar az miktarda bilsem yeterli.
bilmiyorum çünkü hep yurtta büyüdüm kimse göstermedi
bu devirde yemek yapmayı bilen kız yokki anca dedikodu makyaj internet
Mantı sarma yapamasam da diğer yemekleri yapabiliyorum :)
Digerlerini yapabiliyosan bunlari da yaparsin :)
Valla hiç bişey yapamıyom ben bir yumurta yapabiliyom bide çay başka bir numaram yok
Zamanla ogrenirsin insallah sikinti olmaz :)
Tarifi olduktan sonra yaparım tabii. Yapıyorum da. :)
Masallahh sanaa :)
Biliyorum cpgunun nasil yapildigini da pratik yok :)
Pratik olmali sevgi olmali el becerisi olmali yemekte :)
Pratik daha cok pasta ve keklerde var
Ayrica manti pisirmesi de kolay sadece hazirligi zor :)
Aynen manti kolay :) icli kofteyi hazirlamasida zor :)
Sanirim et haric herseyi pisirmek kolay
Bana gore de eti pisirmek cok kolay :)
Ahaha iyiyimis
Et olsunda pisirmesinde bir sey yok :)
Hmmmm pekii
çay demlemeyi bilmeyen var :))
kusura bakmayın kızlar ama @greeneyes haklı
Yapmayi bilmeyenler bu soylediklerimizin altinda kalmiyorlar agir geliyor tabi :)
Kimse kimseye kole olsun hizmetci olsun demiyor ama arkadaslar yanlis anlamakta israr ediyorlar.. hayat musterek bir tutturmuslar gidiyorlar, iyide hicmi ciftin yapabilecegi becerebilecegi islerde uzmanlasmasi aranmaz... yemegi beraber yapcaz diyen kadinlara vereceksin 50 kg unu cikart yukari musterekiz diyeceksin, ya da gut copu dok hayat musterek diyeceksin...
Kadin erkek fitratina uygun davranmali
soran arkadas sen ne kadar iyi biliyorsun oyle herkesi analiz etmeyi. senin yorumlarinin neresi agir gelebiliyor olabilir allah askina. zaten yemek bilmemekten gocunuyor olsalar burada sana cevap vermek yerine ilk is ogrenirler. kaldi ki ben yemek yapmayi cok severim guzel de yaparim ozellikle pasta corek yapmayi ayrica severim. bunun icin pastacilik kursuna gittim. benim olayimizin zihniyetiniz uslubunuz. igneyi kendinize cuvaldizi baskasina batirin lutfen. siz de 23 yasindasiniz acaba askerliginizj bitirip is bulup evlenip o evi gecindirdiniz mi? ne de olsa eskiden erkekler bu yasta iki cocuk babasiydi fakat siz hala okuyorsunuz... kadin evlenmeden once yemek yapmayi bilmesede olur siz onu el ustunde tutarsaniz o size uc kap yemekte verir evlatta verir seve seve. lutfen zihiyetinizi dolmadan borekten cevirip karninizi degil esinizle olacak ruh iliskinizi dusunun. kadin zaten sizi severse istediginizden fazlasini verecektir. tabi okuyup akli basinda bir kadin olabilmisse!
@greeneyes ben sosyoloji okudum uzerine yuksek lisans yapiyorum. tarih bilgimde istatistik verilerimde yuksektir. kadinin erkegin binlerce yildir hem biyolojik olarak hem sosyolojik olarak gorevleri dogal sekilde sekillenmistir. her toplumda her devirde bu gorevler degisiklige ugrayarak gunumuze kadar gelmistir. son 200 yildir ise cok hizli degismistir. ne yazik cogu toplum bu degisime ayak uyduramadigindan şu an boyle bir tartisma yapiyoruz iste. bakin ben hem sosyoloji lisansi okudum hem calisiyorum hem yuksek yapiyorum. fakat gelecekte amacim ne biliyor musunuz? 2 sene icinde evlenmek 2 3 yil sonra bebek sahibi olmak ve herseyi birakip evimde oturup cocuklarimi buyutmek. ailem bana sen neden okudun o zaman diyorlar. akli basinda bir insan olmak icin diyorum. cunku kadinlar eger gercekten okur ve bilinc sahibi olursa zaten dogrusunun ne oldugunu bulurlar. inanin yemek yapmayada esimin ayagini yikamaya da gocunmam. kalkip 50kgcuval tasimayada kalkismam. yeterki esim beni saysin sevsin.
Cok iyi yorumlamissiniz tesekkur ederim. Keske herkes sizin gibi dusunse.
@ahestegul sana hic bir yorum yapamiyorum lutfen daha cok oku daha cok dusun. sana gercekten yurekten soyluyorum ne kinaye ediyorum ne laf sokmaya calisiyorum. acik yureklilikle iyiligin icin soyluyorum. sen bugun yanlis usluplara zihniyetlerebhak verirsen yarin obur gun daha buyuk saygisizliklara haksizliklara sende ugrarsin. o zaman sana gelip "kusura bakma hakli" derlerse seninde icin acir. evet kadinlar yemek yapsin bebek baksin kocalarini mutlu etsin en dogali en guzeli. ama onlara saygi duyan sevkat gosteren sevgiyle bakan adama yapsinlar. cahillikleri yuzunden kadinlar kendilerini haksiz duruma dusunce onu yargilayan asagilayan degil elinden tutup yol gosteren adam gibi adam olan erkeklere yapsinlar. yanlisa yanlis demek kolaydir zor olan yanlisi dogruya cevirmektir. ben de bunu anlatmaya calisiyorum.
kime keske herkes sizin gibi dusunse dediniz?
@erisulip sozunuzun ustune bir sey demiyorum siz yaladiginiz murekkebin hakkini verip benim acitarak soylediklerimi tatli dille anlatmissiniz, saygilar...
Ya en son yorumunuza demistim ve şu an yaptiginiz yoruma da katiliyorum. Insanin karsisinda hak eden biri olursa butun iyilikler butun fedakarliklar yapilabilir.
@greeneyes tesekkur ederim beni anladiginiz icin sevindim, hoscakalin.
Belki aile yapım ya da beni cahiliyetim diyelim bu duruma ama evlendiğinde yemek yapamayan bir kadın bir anne olmak istemem eşine çocuklarına konserveler ya da dondurulmuş gıdalar tüketen patates kızartıp makarna yapan doğru düzgün çorba yapmayı bilmeyen bir eş bir anne olmak istemem bu benim tercihim mutfak benim işim eşim canı isterse yardım eder istemezse kendi bilir bunun hastalığı var tabi o günlerde mecbur eşim olacak erkek te taşın altına eline koyacak ama günlük yaşantımda benim tercihim tamamen eşimin mutfağa girmesine lüzum yok bu benim tercihim ok
O saydiklarinin hicbirini yapamiyorum böreyi hazir yufkadan yaparim ama:))
Ama yapman gerek onu builiyosun dimii :)
Biliyorum dogru düzgün birsey yiyemiyorum bu yüzden zaten annem 3 haftadir yok:(
Kiyamammm yaa nasilda uzulmus annesinin yokluguna :)
Valla cok özledim onu agliyorum ne zaman geliceyi de belli deyil
Gelir gelir insallahhh sen aglama dayanamam aglama goz bebegim sana kiyamamm :):)
Pis bide dalga geciyor :(
Dalga degil saka yapiyorum bee :)
tamam tamam :)
:):)
ne istiyorsun söyle mutfaktayken hazır yapayım ;)
şu an canim iclikofte cekti sadece :)
yaparız ;D
Yapariz degil yaptim demelisin :)
2 dk da yapılmıyor ama :D
Biliyorum 2 dakikada yapilmadigini :) mutfaktayken hazir yapayim dedin ya bende ondan dedim :)
yaparım ben hamarat kızım :)
Kizlarimiz baya baya iyiler masallahhh :)
Senelerdir omzumdadir evin isleri. Kimse inanmasa da
şükür yemek yapmayı biliyorum ama iyi yaptığım söylenemez :) ama emin ol yumurtada kendimi aştım
simdi yapamıyorum diye bisey yok yaz internete çıksın tarifi
valla biber dolması falan yapmıslıgım mevcuttur ama sarma börek ütü bilmiorum yaş 27 zATİ evde kaldım gerek yok AMA Öğrenin tabi
Ogrenirsin canim zamanla dicem ama bu zamana kadar ogrenemeyen bundan sonra da biraz zor ogrenir :):)
öğrenmeye hevesim yok sevmiorum mutfak işini evlenmeyi de düşünmüyorum zati
Nasip kismet bu belki bir anda karsina birisi cikar evlenmek istersin ogren yani onun icin :)
hayır zannetmiorum evlilik gibi ağır bir yükü almak istemiorum
Ya elbette agirdir ama ne bileyim olmasi gerekiyo diye dusunuyorum ya.
ben öyle düşünmüyorum o sorumluluğu alamayacaksan ilin oglunun ilin kıznın başını yakmayacaksın
Ya tabikide buyuk yuk ve sorumluluk ama belli bir yastan sonra da insan yalniz yasayamaz diye dusunuyorum
valla evli olupta yalnız yaşayanda var kimseden de fayda yok
Ya orasi oyle tabi ama hep istisnalari soyluyosun sende :)
valla cogunluk öyle
Nasip kismet insallah hayirlisi olsun diyelim senin icin hepimiz icin
amin amin
bir tek hamur işini beceremem herkes yapabilecek siye bir kural yok
Herkes kolayca ogrenebilir zorluguda yok :)
zor değil tabi ama beceremez
Ya becermek farkli bir sey tabi isterse yapar insan ;)
20 yokum, ama istedigim her yemeği yaparım pratiği salla djsjjdjd
Masallahhh ellerin dert gormesin :)
Çok şükür güzel yemek yaparım :D
Elrin dert gormesin :)
Teşekkür ederim :)
Ben hepcigini billiom valla :) bilmiosamda ogrenirim no problem
Bilmek değilde becerebilmek önemli😁 şahsen yüz defa hamur açmayı denemişimdir olmuyo yani
19 yasındayım ve bilmiyorum 1 seneye öğrenirim asdfggk